forum.gif
Canon EOS Kiss X2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS Kiss X2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.08 16:38 labots
 citēt
jautājums Canonistiem?
Ir roķelēs nonācis subj. aka pazīstams plašākai pasaulei kā Canon EOS 450D / Digital Rebel XSi.

Never vaļā softs CR2 canon RAWu, kaut rakstīc, ka softs verot vaļā abus plašāk pazīstamo modeļa nosaukumu nesošos variantus.

Kā lai ar to cīnās - kā lai atrauj vaļā RAWu? Moš kāc ir sastapies ar tādu šaizi?

any ideas?
Publicēts: 04.11.08 17:15
 citēt
Vajag ielikt Adobe Camera update 4.6 un tad viss štokos! :)
Publicēts: 04.11.08 17:20 labots
 citēt
Khmm - tas nav addobes sofc... :(
Un gala beigās tam taču ir jābū precīzi tādam pašam faila,, kā ar pārējiem abiem nosaukumiem aprīkotiem aparātiem...
Diez nav tā, ka tik dēļ šī - cita aparāta nosaukuma RAW faila sākumā tas neverās vaļā??? Jo maz ticu, ka pat Canon EOS 350/400 RAW fails būtiski atšķirās no šī RAWa. Ja nu vienīgi ar attēla izmēru pixeļos...
Publicēts: 04.11.08 17:56
 citēt
Moš ir idejas kā "neatveramā" RAWā var izmainīt bildējušās kameras parametrus?
Moš rawam ir EXIFs labojams un tā?
Publicēts: 04.11.08 18:01
 citēt
"Khmm - tas nav addobes sofc... :(" - a kaa tad sofc tas ir? :D :D :D

www.dpreview.com...

CS2 ir stipri vecaaks nekaa 450D - taatad visai logjiski, ka nav atbalsta tam formaatam... :D
Publicēts: 04.11.08 18:06
 citēt
Drīzāk man ir jāņirdz skaļi, jo skaļi, ja domā, ka TIKAI Addobes softi var atvērt un apstrādāt RAW failus.

Man interesē, kāpēc Phase one jaunais Captureo One 4 PRO trial versija never vaļā, kaut tiem specenē rakstīts, ka jāver vaļā sekojošu Canon aparātu faili:
Canon: 1Ds Mark III, 1D Mark III, 1D Mark II N, 1Ds Mark II, 1D Mark II, 1Ds, 1D, 5D, 5D Mark II (preliminary), 50D (preliminary), 40D, 30D, 20D, 10D, 450D/Rebel XSi, 400D/Rebel XTi, 350D/Rebel XT, 300D/Rebel, 1000D, D60, D30, Pro 1, G9, G6, G5, G3, G2.

ja jau sarakstā ir minēts: 450D/Rebel XSi, tad kāda velna pēc tas never vaļā Kiss X2 failu, kas pēc būtības ir viens un tas pats, tikai ar citu nosaukumu?
Publicēts: 04.11.08 18:14
 citēt
Sorr - sapratu jautaajumu ne taa... :D :)

Tikai - ta kaads sakars tam tad ar "CS2"? Tipa - "Never vaļā softs CS2 canon RAWu, kaut rakstīc..."???
Publicēts: 04.11.08 18:18 labots
 citēt
Nu tur kļūda - bija domāts CR2 - jebšu Canon Raw
Publicēts: 04.11.08 18:30
 citēt
Tad to4 mosh var meegjinaat pastiities, kas veeziitim (tobish - failam) veederaa. Kaugan - bishkji maac shaubas, ka tur plain text formaa buutu apraxtiits kameras modelis.
Publicēts: 04.11.08 18:33 labots
 citēt
Nu man te bija tāds Opanda ExiF aplūrētājs, kas vēra vaļā visus Nikont exif datus un tas ļāva Nikon datus labot un tā, bet jams man never vaļā šitos Canon RAWus... :face-sad:
Publicēts: 04.11.08 18:39
 citēt
software.canon-europe.com... - mosh kaukas shitaads ljautu vinjus apluureet/labot? (tikko atradu un nav pie rokas neviena raw-a, lai notesteetu)
Publicēts: 04.11.08 18:47
 citēt
Veel variants - pameegjinaat atveert kaadaa text redaktoraa vienkaarshaa (tikai ne Notepadaa - uzkaarsies... :D ) un ar roku meegjinaat atrast/izlabot datus....
Publicēts: 04.11.08 19:28 labots
 citēt
aivislisovskis:software.canon-europe.com... - mosh kaukas shitaads ljautu vinjus apluureet/labot? (tikko atradu un nav pie rokas neviena raw-a, lai notesteetu)

Šitā ir kautkāda kuiņa... :D
Uzinstalēju un nesīšu ša nost, jo jēgaa no šitā nekādas... :D
Publicēts: 04.11.08 19:58
 citēt
Veel kauko shitaadu atradu... :D :D :D

www.colorpilot.com...
Publicēts: 04.11.08 20:22
 citēt
Nu nez kā ar šo - jamie paši pateica priekšā tādu īslaicīgi pieciešamu risinājumu - viss strādā!
Publicēts: 04.11.08 22:19
 citēt
Pamēgini pēdējo -DxO Optics Pro, trialu..Pamēgināju, man patika.Viņam dažas īpatnējas fīčas,kas nav citiem.Nu un,protams -auto lens corections,kas ir softa pamats. Korekcijas veic LABāK ,par canon DPP...,it sevišķi jūtams uz 10-22 u.c. platajiem.Liekas ,ka atbalstija 450.
Publicēts: 04.11.08 22:29 labots
 citēt
nu nez - es pieradis pie CapureOne, un jamie paši saprata, kur nolaiduši raini ieteica variantu, kā nēērti un ne ātri var apiet šo neražu, tākā topics slēgts (Capture tipa ar piedāvājot lenscorrectionus, bet šķiet tikai saviem aparātiem pagaidām)
Visādā ziņā dod iespēju regulēt pinch/barrel, chromatic aberation, vignetting, purplr fringing un sharpness falloff ko lēcas var saradīt uz bildes
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):