forum.gif
Leišu un igauņu foto portāli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Leišu un igauņu foto portāli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.08 10:10
 citēt
bildes runā visās valodās. bet fotokala.ee bildes visnotaļ pievilcīgas. :)
Publicēts: 05.11.08 10:24 labots
 citēt
pirmais izskatas kadu konkretu autoru reklaamportals (nu kaut ka parak smukas visas bildes), otrs garaam :S

un besi ka valodu nesaprast :D

tas es par igaunjiem
Publicēts: 05.11.08 11:10
 citēt
Publicēts: 05.11.08 12:23
 citēt
Nefiga tur EEstīniem nav , tas resurs fotokala.ee ir tāda čomu kopa ar niecīgu aktivitāti es piemēram zinu vēl līdzīgu kurš pieder Elika uzvārda brālim www.fak.ee :):) Un www.looduspilt.ee ir DABAS portāls orentēts uz kautko līdzīgu kā pie mums Putni.lv tik bix plašāk:) Esti nečupojās foto jomā , skoliņa viņiem Tartu spēcīga bet tur vissi baigie "Ērgļi" lido vai nu uz Fin vai USA pussi :) Foto aktivitātēs tipa "čupošanās" šiem cik ir nācies novērot notiek ap austrumu robežu tur "Kohtla-Järve -- Narva " anklāvos ar tiem piemēram čupojās F/K Rīga šie nesen pat ciemos bija barā uz turieni aizlaiduši.
Publicēts: 05.11.08 16:10
 citēt
Estiņi ir paštasni individuālisti , tā es no Tartu laikiem atceros. Baros tikai šnabi dzēra parejā laikā nečupojās:):) Piemēram šitas WEB pieder krutākajam Estiņu dabas fotogrāfam www.naturephoto.ee
Publicēts: 05.11.08 16:15
 citēt
nemaz TIK krutas nav. :) bet bilde ar lapsām man ļoti iepatikās. :)
Publicēts: 05.11.08 16:29 labots
 citēt
Vispār jau ir iespēja salidzināt , Estiņu krutais dabas mīlis
www.naturephoto.ee...
Un Latvju krutais dabas mīlis mīt www.andriseglitis.com

Estiņam protams galvenokart tādi "Stok foto" bet reku kāds "Nopelnu saraksts" kāda Andrim nav:):)

Important Events

2000

First prize won in the photo competition “The North Coast of Lake Peipsi” (Estonia)
Special award in Wildlife Photo Competition, organized by the magazine “Estonian Nature”
2001 First prize won in Animal Portraits category in Wildlife Photo Competition, organized by the magazine “Estonian Nature”
2002 First prize won in Estonian photo competition “Nature photo of the Year”
2003 High recognition in Estonian photo competition “Nature Photo of the Year”
2004 NATUREPHOTO IMAGE BANK was started
2005 First prize according to the popular vote in Estonian photo competition “Nature Photo of the Year”
Publicēts: 05.11.08 18:05 labots
 citēt
Tas gan ir tāds kā "Apskatu portals" kautkas līdzīgs foto.lv :) Matreali tur superr!! Galvenais ka pamatā pašu rakstīti nevis sperti kā piemēram lafoto.lv Man šitais iepatikā www.efoto.lt... baig labais ja nospiezj tulkosjanas pogu partulko dazadas valodas!

Rekā tas texsts issktās gandrži čista PO LATVIJSKI!
translate.google.com...
Publicēts: 05.11.08 18:24
 citēt
Lietuvieši tuvāk sirdij :face-smile:
Publicēts: 05.11.08 18:45
 citēt
Tuvāk sirdij tuvāk mājām:) Kautgan Ģenētiski IGAUŅI mums ir tuvāki radinieki kā izrādās:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):