forum.gif
Pērku: Nikon D50 Gripu, zipspuldzi, statīvu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku: Nikon D50 Gripu, zipspuldzi, statīvu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.08 14:10
 citēt
Tātad radusies vajadzība pēc topika nosaukumā minētajām precēm.

Grips - pilnībā pietiks ar neoriģinālo.

Zibspuldze - derēs arī iesācēja līmeņa ( lielā )

Statīvs - augstumā ap 150 cm, kravnesība - sākot no 1.5 kg, neko megadārgu nevajag.
Publicēts: 05.11.08 15:06
 citēt
Es arī zibspuldzi labprāt nopirktu :) Tā ka, ja nu gadās vairāki pārdotgribētāji, kādu var piedāvāt man ;)
Publicēts: 06.11.08 10:26 labots
 citēt
Originala gripa nemaz nav D50 :) a kautkadu redzeju ssā
Publicēts: 06.11.08 10:53
 citēt
Joks taads paņemu no ķiniešiem gripu un vinsh pisas iemetu divus aķus un peec kaada laika raada pustukshu, nu kaut kaads gļuks! Un parastajaam AA bačeneem tas pats takaa izdevigaak nopirkt parus aķus nekaa ar gripu pisties!
Publicēts: 06.11.08 11:15
 citēt
bet kruta isstās- ar gripu! un vel uz statīva, kas pats salokas zem kameras svara, kad tramvajs nobrauc otrā pilsetas galā...

grips- lai smagaka nešana vai krutāks skac?
zibspuldze- dajebkura (Soligor- 25 Ls, flērā met pakaļ). tomēr zibspuldzes izvēlas pēc vadskaitļa un savietojamības iespejam...
statīvs- uz 1.5m varbūt pa kādiem 70 Ls atradīsi (kas pats nelokas). normāli- 100-400 Ls, megadargi- kas tas ir?
Publicēts: 08.11.08 18:37
 citēt
es ieteiktu pamekleet 70s. cenas atskiriba praktiski nekada bet nu bus biku labaka ergonomika i gripu originalo vares dabut.
Publicēts: 08.11.08 19:11
 citēt
petersonshoto - a man zb pirkt dargas baterijas, nopirku gripu, lai varu akumulatorus-pirkstinjus lietot. ir smagaak, bet ertak un leetak :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):