forum.gif
Saulstariņš (flare) ??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Saulstariņš (flare) ??
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.08 19:16
 citēt
Sveiki. Vai ir kāds veids kā var atbrīvoties no saulestara izraisītā sarkanā pleķa uz fotogrāfijas? Fočējot saulrietu tāds skaists kadrs pagadījās, un kā par nelaimi vidū rozīg-sarkans pleķis.. Ko darīt?
Publicēts: 05.11.08 19:32
 citēt
kurvas.
Publicēts: 05.11.08 21:08
 citēt
kloun tūl
Publicēts: 05.11.08 21:59
 citēt
nu drausmigi izsmeljoshas atbildes. pamekleju google un arzemju forumos atradu paskaidrojumus pat saliktos paplasinatos teikumos. Vai tiesam tas ir tapec ka mums jaraksta ar garumzimem/???? paldies

cik labi ir macet citas valodas savadak latvija var palikt nezinja un neiet ara no komunlkas
Publicēts: 05.11.08 22:06
 citēt
Jā, tiešām vajadzīgs ilgs laiks, lai gūgles tantei pajautātu - "How to remove lens flare?" :face-monkey:
Publicēts: 05.11.08 23:45
 citēt
tam ko es teicu ir cita butiba, nevis ka anv laika bet ka jums ir slinkums uzrakstit sikak. viss puknts. nesaksim tikai zakashanos.
Publicēts: 06.11.08 14:21
 citēt
saules stariņš ir speciāli izcelta vieta, kur uzmest savu parakstu! tas tā dabā iekārtots, nekā pretdabiska. :)
Publicēts: 06.11.08 14:49
 citēt
neliela atkāpe.

starpcitu, arī kino ir šādi apdalīts, respektīvi, skatoties amerikāņu kino autoriem jādomā par to, lai jebkurš pasažieris dzīvojot šajā demokrātiskajā valstī saprastu filmā notiekošo/domāto, citādi vidējais(dumais) amērikānis uz kino vairs neies, turpretī Eiropā šāda sistēma lielākajai daļai šķiet bērnišķīga tāpēc doma ir pēc būtības, katram kaut nedaudz piepūlot smadzenes, jo eiropišiem kino vairāk saistās ar nedaudz elitāru publiku utt
Publicēts: 06.11.08 23:51
 citēt
WMWMW:Forši, ja tas stariņš sanāk kā efekts. Neforši, ja defekts.

Bet tēmas autors acīmredzami grib parazitēt vai vismaz pamācīt citus. :)

1kaart soreiz tas starins nu nekadai gaumei nevareja patikt tapec ari tik loti gribejas no vina tikt vala.
2kaart, teemas autors tikai norada uz to ka vins labprat pamacibas sanjemtu latviesu valoda, jo nu nezin kapec tas liekas normali un passaprotami. Un aizradijums bija veltits tam ka pasakot man "tūļa" nosaukumu diezko daudz nav palidzets. piem. versatile minēja Curves.. nu man kas ar PS tikai ta pa retam un uz jūs, tas neizsaka vispār neko.. pamēgināju kautko paraustīt un protams ka nekas tur nesanāca. tāka messidžs ir - ja māci naglot, parādi ka to naglu kopā ar dēli iedabūt sienā nevis virzienu uz veikalu..
Publicēts: 07.11.08 00:40
 citēt
saulesblende jaalieto

ja ne tad nokloneet

ja nelidz tad megini to par efektu partaisit
Publicēts: 07.11.08 17:29
 citēt
jess! ikurāt pusotrā stundā.

un ir jau arī miskaste kur brāķa kadru izmest.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):