forum.gif
Haiduka pirtiņa 11.11.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 11.11.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.08 15:52
 citēt
haiduk mani tad jau ariii piefiksee uz generaalmeginajumu jau nevar neierasties :D
Publicēts: 09.11.08 16:28
 citēt
Elis_pelis:haiduk mani tad jau ariii piefiksee uz generaalmeginajumu jau nevar neierasties :D

Ir darīts :)
Publicēts: 09.11.08 16:31
 citēt
Yes paldies :)
Publicēts: 09.11.08 17:04
 citēt
Tevi vienmēr laipni :)
Publicēts: 09.11.08 18:03 labots
 citēt
Saraksts
Marchello vārdadiena (puķes, bučas, dāvaniņas)
1. miller31
2. coop
3. arkly
4. Ieva
5. aivislisovskis
6. Guntis
7. Zviedzha "uz ? zīmes! "
8. asteszvaigzne
9. pluume
10. alvils
11. sukulis
12. metrapole
14. kesha
15. Linkman
16. Elis_pelis
17. aitinaa
18. la4i 1
19. la4i 2
Publicēts: 09.11.08 19:55
 citēt
ziepiic:mani majas aizvedis??? :face-sad:

aizvedīs!!!
Publicēts: 09.11.08 20:44
 citēt
Haiduks:
ziepiic:mani majas aizvedis??? :face-sad:

aizvedīs!!!
Bet mani? Es turpat netālu Purvciemā pie Rimi Minskas dzīvoju. :) Labi, labi - es jau ar kādu varu aizvest purvciema/mežciema/pļavnieku virzienā. Uz Imantu gan es negribu braukt. ;) Klau, Haiduks - vai reportiņus no pirts pēc tam varēs likt šite blogā. Vai nebūs atkal kāda liela brēkšana no admiņu puses, ka tusiņu bildēs kaut kas atkārtojas. ;)
Publicēts: 09.11.08 20:48
 citēt
Jonatans:hmm..gribeetos taakaa dazjus redzeet..
Man arī. Vispirms apskatīt Haiduka jauno kameru - laikam Canon 5D Mark II? Tad iepazīties ar tiem, ko neesmu redzējis. Tad vēl parunāite ar alvilu. It sevišķi par to pēdējo gājienu - alvils kaput and blog game over. Man tie iemesli ieintriģēja. ;)
Publicēts: 09.11.08 20:48
 citēt
Pirtij jābūt licencētai, bet tusa programmai - akreditētati, tad varēs publicēt bildes pēc to oficiālas saskaņošanas ar Fotobloga Sabiedrisko Padomi:)
Publicēts: 09.11.08 20:52 labots
 citēt
Droperidol:Pirtij jābūt licencētai, bet tusa programmai - akreditētati, tad varēs publicēt bildes pēc to oficiālas saskaņošanas ar Fotobloga Sabiedrisko Padomi:)
Alles klar. ;) Tad es savu kameru varu atstāt mājās. To, kas ar spoguli. Pirtī tāpat visas spoguļu virsmas miglojas ciet. Mobile Camera Obscura būs līdzi - ar to arī pietiks. :)
Publicēts: 09.11.08 21:13
 citēt
Linkman:
Haiduks: aizvedīs!!!
Bet mani? Es turpat netālu Purvciemā pie Rimi Minskas dzīvoju. :) Labi, labi - es jau ar kādu varu aizvest purvciema/mežciema/pļavnieku virzienā. Uz Imantu gan es negribu braukt. ;) Klau, Haiduks - vai reportiņus no pirts pēc tam varēs likt šite blogā. Vai nebūs atkal kāda liela brēkšana no admiņu puses, ka tusiņu bildēs kaut kas atkārtojas. ;)

Te gan tā ātri atvainojies adminiem!!! pēdejais, ko no adminiem esmu lasījis- KUR REPORTĀŽAS??? un tas bija pēc tam , kad norunājām nelikt neko . Tas bija sen atpakaļ :D
Bet varbūt, Linkman, esmu ko palaidis garām , un šodienas bļavēji uzņemti admiņos (ptu, ptu, ptu, ceru ka tā naf un nabūs)
KAMERU ŅEM LĪDZI!!! TEV BŪS SPECUZDEVUMS :):):)
Publicēts: 10.11.08 00:15
 citēt
Haiduks: ... pēdejais, ko no adminiem esmu lasījis - KUR REPORTĀŽAS??? ...

Oki doki - ņemu kameru līdzi - man vislabāk patīk virtuves atmosfēra - tur meitenes rosās. Un smaida ... ;)
Publicēts: 10.11.08 00:19
 citēt
ziepiic:Linkman a lidz bergjiem aizrausi???? :face-angel:
Nezinu teikt, kā man pirtī klāsies. Ja būs stiprāks uzrāviens, tad es ar kājiņām uz mājiņām. ;)
Publicēts: 10.11.08 08:11
 citēt
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laikam būšu................................
Publicēts: 10.11.08 08:20
 citēt
Linkman:
ziepiic:Linkman a lidz bergjiem aizrausi???? :face-angel:
Nezinu teikt, kā man pirtī klāsies. Ja būs stiprāks uzrāviens, tad es ar kājiņām uz mājiņām. ;)

... bet ja pa visam stiprs, tad pagalde arī mīksta :D
Publicēts: 10.11.08 11:51
 citēt
:face-grin:Ziepiic,klau Linkman tevi pičpaunā nesīs,ja nevarēs vest ar mašīnu...........;0,nav slikti,abi varianti labi:face-kiss:
Publicēts: 10.11.08 12:04
 citēt
Ziepiic-viņš pacentīsies tik daudz nedzert,lai būtu ar mašīnu mājās jābrauc,stipri šaubos,ka viņš gribēs ar kājām iet:face-grin:
Publicēts: 10.11.08 12:40 labots
 citēt
Saraksts beigās :)
Publicēts: 10.11.08 12:50
 citēt
pluume ar ir jubilārs :) Mārtiņs :))
Publicēts: 10.11.08 13:10
 citēt
Labais saraksts - man jau ir septiņas personas (ieskaitot namatēvu), ar kurām parunātos par foto un citām lietām. Žēl, ka nebūs Griša, varētu kaut ko nenopietnu sabīdīt. ;)
Publicēts: 10.11.08 13:57
 citēt
Mazspēja atnāk, lielspēja drukāt cauru dienu. Interesanti.

Bet, es vēl domāju, jo man pēc idejas rīt vieni svētki svinami. Pieņemsim ka Lācplēšu diena.
Publicēts: 10.11.08 15:43 labots
 citēt
WMWMW:Tikai reizi mēnesī jūsu ciemā - naksnīgs sabats "Trīs M" - odeles, āksla un ...

Gan tekstā, gan savā nikā 3 M esi pazaudējis- raksti droši...
un tagad ņemies dikti dūšīgāk... spodrini un turi pirtuku topā :):):)
Man jaf likāas, ka esi aizmirsis savu aicinājumu :D, bet tu - gods, kam gods, īstajā brīdī esi klāt.
Publicēts: 10.11.08 15:49 labots
 citēt
Saraksts
Marchello vārdadiena (puķes, bučas, dāvaniņas)
Pluume vārdadiena (puķes, bučas, dāvaniņas)
1. miller31
2. coop
3. arkly
4. Ieva
5. aivislisovskis
6. Guntis
7. George-Avetisyan
8. asteszvaigzne
9. sk.sākumā
10. alvils
11. sukulis
12. metrapole
13. sk.sākumā
14. kesha
15. Linkman
16. Elis_pelis
17. aitinaa
18. la4i 1
19. la4i 2
20. kitija
Publicēts: 10.11.08 16:01 labots
 citēt
WMWMW:Hehe, Haiduks tomēr nav noturējies, arī iespamojis WMWMW tēmā. Paldies!

M izlaists, lai katrs pats ieliek, ko domājis. :) Domā radoši, nevis - kas man pietrūkst, lai es un tikai es (lasi - tas, kam) justos apmierināts un labi. ;) Ko nevajag, to izlaid, ko vajag izlaist, to izlaid, lai mazāk būtu vairāk utt.

:face-grin:
Hehe, WMWMW tomēr nav noturējies, arī iespamojis Haiduka tēmā
... IEMĀCIES PAREIZI LATVISKI SALIKT VĀRDUS :):):)... te ir mana tēma, un iespamojis ir pirtuka uzspodrinātājs, visu jaf iemīļotajs WMWMW :face-kiss:
Publicēts: 10.11.08 17:02
 citēt
WMWMW
no visiem tevis pieminētajiem ... ceru ...:face-kiss:
Publicēts: 10.11.08 20:39
 citēt
piesakos sarakstam!
Publicēts: 10.11.08 21:23
 citēt
Es savu ? zīmi laboju... un diemžēl nebūšu!
Publicēts: 10.11.08 21:47
 citēt
George-Avetisyan:piesakos sarakstam!

sarakstā esi ienests :)
Publicēts: 10.11.08 22:00
 citēt
Haiduk - kas tas ar niku - sk.sākumā? Labi, labi - es gribu zināt, ko Tu domā par Canon 5D Mark II. Kad pirksi un ko Tu darīsi ar veco 5D? Tev šeit nav jāatbildi, es tikai gribēju Tev pieteikt savu jautājumu, ko es Tev rīt būtu jautājis. Tagad Tev būtu laiks izdomāt atbildi līdz rītdienas vakaram. Vai nav forši - forumā uzdot jautājumus citiem un ir laiks sagatavot atbildes uz pirts pasākumu. ;)
Publicēts: 10.11.08 23:48
 citēt
zviedzha:Es savu ? zīmi laboju... un diemžēl nebūšu!

Ja zviedzha nebūs,es ar nebūšu...:face-monkey:
Publicēts: 11.11.08 07:19
 citēt
es ar diemžel nebusu :(
Publicēts: 11.11.08 07:24
 citēt
Linkman:Haiduk - kas tas ar niku - sk.sākumā? Labi, labi - es gribu zināt, ko Tu domā par Canon 5D Mark II. Kad pirksi un ko Tu darīsi ar veco 5D? Tev šeit nav jāatbildi, es tikai gribēju Tev pieteikt savu jautājumu, ko es Tev rīt būtu jautājis. Tagad Tev būtu laiks izdomāt atbildi līdz rītdienas vakaram. Vai nav forši - forumā uzdot jautājumus citiem un ir laiks sagatavot atbildes uz pirts pasākumu. ;)

Tie ir divi Mārtiņi, kas iznesti virs saraksta bez nummuriem, bet sarakstā nedublē niku.... neaizmirsti dāvaniņas un puķes. :D
Publicēts: 11.11.08 15:42
 citēt
diemžēl netikšu- darba pienākumi..............................
Publicēts: 11.11.08 16:57
 citēt
kaut kas nav tīrs ar zviezhu un anci.
Publicēts: 12.11.08 00:29
 citēt
talavietis:
aigarsa:kaut kas nav tīrs ar zviezhu un anci.

---------
Zviedza + Ance = ::face-wink:

Tā kā tādi bērni :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 12.11.08 00:57
 citēt
Pirts bija forša, karsta un slapja. Kameru no somas neizvilku, reports no manis nekāds nebūs. ;)
Publicēts: 12.11.08 01:04
 citēt
Pirts bij super! :)
Publicēts: 12.11.08 01:44
 citēt
Njaa - shodien juus tur tieshaam bijaat super kompanaija!!!!!
Publicēts: 12.11.08 10:05
 citēt
dansiga:Njaa - shodien juus tur tieshaam bijaat super kompanaija!!!!!

TE VIENMĒR IR SUPER KOMPĀNIJA!!!
Ne jaf par velti visu laiku skauģi un zinošie dirsēji (kuri naf bijuši, bet visu zin, kas te notiek) lecās... un ja vairs nevar blogā iekost, tad jaf pārnesās uz citām interneta lapām, kur gānās.
Vakar visiem, kas ieradās parādīju norādes uz saitiem, kur viņi PASPĪDĒJUŠI ... Linkmans ilgi domāja, kas tiem cilvēkiem ar galvām ir noticis :face-monkey:
Tur gan garšīgākās debates bija rakstījis WOWOW, bet teksts līdzīgs mums visiem zinamajam, nu jaf pazudušajam .

Bet par pirtuku... tiešām jauka kompānija... trīs bija pirmo reizi, un viņu acis rādīja, ka nāks vēl!!!
Publicēts: 12.11.08 11:25
 citēt
WOW... jaf atgriezies... URRĀ
pirtiņai spodrinatājs klāt!!! un es jaf :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5