forum.gif
Haiduka pirtiņa 11.11.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 11.11.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.08 15:00 labots
 citēt
Haiduks:
talavietis:Haiduks, atceries skolas laikus, kad bija modē- Rainis, galvā spainis... Jurka, ūdens žurka..?

talavietis- ...
Haiduks- ...

izsludinu konkursu labākajai atskaņai :D (paša rakstīts= +1 punkts )
Pirtukā balva!!! tiks pasniegta :)

Haiduks - meitukiem baiduks :face-monkey:

Haiduks - smaiduks :face-wink:

Haiduks - blogā vaiduks :face-crying:

Haiduks - pirtuks :)

tā, uz ātru roku.....
Publicēts: 19.11.08 15:20
 citēt
Haiduks:
talavietis:Haiduks, atceries skolas laikus, kad bija modē- Rainis, galvā spainis... Jurka, ūdens žurka..?

talavietis- ...
Haiduks- ...

izsludinu konkursu labākajai atskaņai :D (paša rakstīts= +1 punkts )
Pirtukā balva!!! tiks pasniegta :)

Nu nevarēju noturēties, neieliekot kaut ko arī no sevis::face-glasses:

Tas Tālavietis domā domu savu,
Par laikiem, labajiem un senajiem,
Tik Haiduks uzlabo omu savu.
Par postiem, esošajiem un nākamajiem.
Publicēts: 19.11.08 17:08
 citēt
talavietis:Linkman saka Haidukam-
saki lūdzu pirtniek man,
drīkstēšu bez ziepēm es
glāstīt tavas meitenes?
Uz ko atrūc Haiduks strupi,
slota tev, ne tvirtie pupi!

labs :face-grin:
Publicēts: 19.11.08 17:15
 citēt
Tālavietis norāva pa kruto :)
Publicēts: 19.11.08 18:53
 citēt
ehhhhh.. . lučikam :face-crying:
Publicēts: 19.11.08 20:03
 citēt
hahaha zhetons talavietim :D
Publicēts: 19.11.08 20:42
 citēt
Pirmais it kā izrāvienu iztaisīja Linkmans, bet balvu saņem viennozīmīgi talavietis (domāju ka viņu pārsist neizdosies nevienam)... silrak tomēr atpaliek (prasi balvu lučikam)

NilsS- vāji, tev gara stprināšanai būs jāiedod tas, kas talavieša rīmēs netika Linkmanim. :D:D:D

talavieti- nu ir ziepes, būs vien uz pirtinu jāierodās pēc balvas.

Vēl par talavieti naf īstas skaidrības, kuram būs balva :)
Publicēts: 19.11.08 22:24 labots
 citēt
Haiduks - konkursā par labo atskaņu es neesmu pieminēts. Ir tikai talavietis un Haiduks. Tas talavieša pantiņš neskaitās. ;)
Par talavieti man ir šitāds pantiņš:
- - -
Talavietis blēņas raksta,
Objektīvā pirkstu baksta,
Raksturiņš tam baigi sīksts.
Vēders liels un šad tad mīksts.
- - -
;)
Publicēts: 19.11.08 23:14
 citēt
Talavietis - Tu gribi man mācīt, kā vajag dzīvot un kad man kāposts ir vajadzīgs? Tev tiešām kaut kas ar galvu nav kārtībā un ar vēdēru arī laikam. Aizej uz poda un nomierinies. ;)
Publicēts: 19.11.08 23:39
 citēt
Vēlreiz atkārtoju - beidz mācīt citiem dzīvot. Tev neviens to neprasa. ;)
Publicēts: 19.11.08 23:45
 citēt
bloga dzejnieki :D
Publicēts: 19.11.08 23:47 labots
 citēt
Talavieti - Tu man nemācīsi, ko un kā man darīt. ;)
Publicēts: 19.11.08 23:49
 citēt
bloga puikas sakāvās -
kas ir visskaistākā?
Tālavietim lauku pļava smuka, ka tik nopļauta un glīša,
Linkmans ieķēries ne pa jokam svešu zemju kvadrātos,
Haidukam tik jauni skuķi prātā, kurus pirtī mazgā viņš pa kārtai.
:face-wink:
Publicēts: 19.11.08 23:54
 citēt
Taa kaa mazi berni :D
Publicēts: 19.11.08 23:54 labots
 citēt
Vēderiņam nav ne vainas. :) Paldies Talavieti, ka Tu mums visiem pārējiem izglābi dzīvības ar savu braukšanas stilu. ;)
Publicēts: 19.11.08 23:55
 citēt
Eu.. iepiniet mani arii.. es ar grib pakashkjeeties ar kaadu :D
Publicēts: 20.11.08 00:02
 citēt
patīk!! :D kas atklājas, skandāls... Privātā Dzīve nobāl !!! :D
Publicēts: 20.11.08 00:03
 citēt
Ja kāds grib būt pēdējā ceļojumā, brauciet kopā ar Talavieti. ;)
Publicēts: 20.11.08 00:04
 citēt
Linkman, bet Tu ta;cu atgiezies?
Publicēts: 20.11.08 00:27
 citēt
Paldies, Talavieti, ka atgriezi mani dzīvē. Tu esi Dievs. Lai Tev veicās tik pat lieliski arī turpmāk. ;)
Publicēts: 20.11.08 08:53
 citēt
ak vai, nu tak izkaujieties vienreiz, kas ir ko ? slabo? ir te kāds vecis vai nav?:)
Publicēts: 20.11.08 09:41
 citēt
zOndE:Eu.. iepiniet mani arii.. es ar grib pakashkjeeties ar kaadu :D

ŠITO NAF KAŠKIS... :D
Tik labi garīgo pirms sniega bildēm pacelt :) salasoties dzeju :D
Publicēts: 20.11.08 13:23
 citēt
Baac, cik daudz palaidu garaam te neienaakot iisu briidi!!!
Publicēts: 20.11.08 13:33
 citēt
vasuntli:Vectēvs atkal sajuties kā saimnieks.
Vecais katliņš atkal vārās, m-o-d-e-l-e-s sajūsminātas spiedz. Ir uzmanība beidzot.

Tak vienreiz atbildi, kā apukšklons esi - Pa, vai ng paveids.
Saprotu tevi, slēpies visu laiku, jo tev atklāti parādīties ir kauns... 19. piereģistrējies, trīs dienas piegānīsi vidi ap sevi un atāa... kā vienmēr.
Un par uzmanību... tu tak pēc tās esi kārs, kā āzis pēc urīna, un ja vēl kāds paujinās tev, aiz laimes plīsīsi.
Teci vien atpakaļl , no kurienes nācis... tur kur nekulturālos godā ceļ :D:D:D
Publicēts: 20.11.08 13:36
 citēt
Annir:Linkman - cui!
Taalavieti - puci puci...
Njem ciet... fas... Veel tik pirmaa vecteeva shai diskusijaa pietruukst...
Haiduk - a Alloxa uz pirtinjaam nenaak?

Allohu labprāt satiktu, bet ... kaut gan tevi arī paciestu!! :) , ir redzēti daudz sliktāki... tā lūk vectētiņ Annir (katrs esam tik jauns , kā jūtamies), bet ja kaut kad tiksimies, es tev krēslu piedāvāšu. Tu esi stipri vecāks par mni :D:D:D
Publicēts: 20.11.08 16:28 labots
 citēt
es arī saņerrājies jau 2. dienu un pats nesaprotu par ko. barots esmu, kaitināts neesmu. par maz laikam gulēt (nozīmē, kā sprancisku "dormir", ne kā "coushett") dabūju. bet speciāli kašķi nemeklēju. naida uz pirtīm nav, nemēģinu ņemt dalību laiknaudas trūkuma dēļ. bet tas notikums, par kuru pie viena:
Andrejsalā šodien ne pirts, bet Ivara Grāvleja izstāde laikam nāks vaļā!
Publicēts: 20.11.08 16:44 labots
 citēt
jā, par bildēm izteikas no "man laikam ar to saprašanu un mākslas uztveri švaki, jo neko šajā bildē nerodu līdz tam, kā saka mans igauņu Draugs (ar lielo tēdēļ, ka liels) Mattī: "a jeslji mnje cjtoto nje nravitsja, togda ja prosto govorju, cjto eto gavno". neesmu gan dzirdējis, ka viņš teiktu. atvainošanu par novirzi no tēmas - pirts slapjā vai sausā?
Publicēts: 20.11.08 16:53
 citēt
vasuntli:Komandē savu ārēji ne visai glīto pozētāju baru, tas tev it kā padodas visnotaļ labi, vectēv. Lieko nokrati pats.

Iepazīstieties
VASUNTLI
kārtējais steigā uzmeistarotais klons (blogā reģistrējies 19.11. un jaf perfekti pārvalda visu)... šoreiz pārstāvot erfoto, un esot iesūtīts, lai kārtējo reizi saceltu bloga tautu pret mani, un mani izprovocētu :D , bet īsteNībā bailīgs, godkārs mietpilsonis, kuram vienīgā izprieca ir tēlot karikatūrās attēloto danoščiku "LABVĒLIS" ... saņem taču dūšu, pārstāj apsaukāties, un parādi ka esi savu vārdu cienīgs ar saviem darbiem. Pašlaik tikai malaļetka pokemons.
Imants Ziedonis teicis skaistus vārdus - sīkpirdis vien ir :), vai ne Normund???
Publicēts: 20.11.08 17:22
 citēt
haralds: pirts slapjā vai sausā?

Unikāla... reti kura lauku pirts tur tai līdzi, bet darbības princips ir neliels noslēpums...
...konkrēti - var pērties, un var uzmest cik gribi- pirtsmīļi sapratīs :)

Annir:Haiduk, nu Tu jau zini... vispaar vaards Vecteevs nav manis izgudrots - (c) pieder SL, teikts gan par biedru A. Un katru, kas vinjam piebalso par to ka manas bildes ir suuds es automaatiski iekljauju Vecteevu kategorijaa :D :D :D Es gan zinu, ka klusiibaa nokauneejies, bet tas taa - tik un taa iespeeju kreeslu piedaavat diez vai sanaaks, man pirtii patiik peerties nevis limonaadi dzert un bazaru dziit... kopsh cilveeki kautreejas reproduceet te pirtsbildes - arii tevi iztureet kljuvis vieglaam... :D

Annir, zinu ka tev ir pagrūti, tāpat, kā Marim, tādēļ pa punktiem....
1. beidzot tu esi atzinis, ka tava lekšanās ir tāpēc , ka aizskarta tava patmīlība... bet esi tik laipns un atgādini, kad es par tavu bildi esmu teicis, ka tā ir SŪDS, vai arī tu dusmojies par to, ka neesmu pateicis- ja tā - labošos. :D
2. skaudīs, bet lai tu zini- esmu vectēvs pagaidām tikai 7 mazbērniem... bet tas nenozīmē, ka es sevī esmu vecāks par tevi :D... nekad nesaki nekad... gan jaf krēslu pasniegšu tev :)
3. man patīk mans pasākums, un tam pagaidām naf plānots izzust... vari bļaut :)
4. nedaudz tu esi nomierinājies, jo tev nenāca klāt piekritēji, un riet viennatnē pat viszvērinātakajam sunim apnīskt :D
5. cilvēki nekautrējās likt savas bildes, viņiem vienkārši nepatīk ka dižfotoGURU (lielākotiesunormundieši un citi nenoturīgie kloni) apķēza cilvēkus... (tevi neesu novērojis viņu vidu :) )
Publicēts: 20.11.08 17:24 labots
 citēt
Šite varam beigt... būs tūlīt jaunais paziņojums...
Pirtuka "LABVĒĻI" laižam uz turieni... man patīk, ka turiet topā paziņojumu... cenšieties
Publicēts: 20.11.08 17:26
 citēt
Haiduks: Imants Ziedonis teicis skaistus vārdus - sīkpirdis vien ir :)
sliecos domāt, ka viņš ne pirmais teica, bet pirmais iedabūja drukātu vai ko tādu. Bergmanis (Andris, ne Ingmārs!) lepns, ka vārdu "plancka" iedabūja presē. a es visticamāk, ka, ja ne esmu joprojām, tad vismaz kādu brīdi biju 1-īgais pilsonis pasaulē, kurš pa Latvijas TV gan mēli, gan pakaļu parādījis. ar kadru, kurā Gailis Māris mēli uzrādīja izgrieza - tas gan bija gadus 12 - 15 senāk.
Publicēts: 20.11.08 19:39
 citēt
He, he, Gailis ar savu "videomuklāju"...
Bet, jā, Harald, arī manā leksikonā apzīmējums "sīkpirdis" ir no neatminamiem laikiem.
Publicēts: 20.11.08 19:56
 citēt
Eltons:He, he, Gailis ar savu "videomuklāju"...
krietni senāk. varb'ut 1978. filmēju šižetu par vindserfingu.
Eltons:Bet, jā, Harald, arī manā leksikonā apzīmējums "sīkpirdis" ir no neatminamiem laikiem.
nu ja, bet kamēr mēs (un ne mēs vien), bet kad pats Ziedonis! bet malacis, ka publiski pateica. un tas tā palšāk aizgāja un tagad jau varam uz viņu atsaukties, lai nesanāk, ka (tikai mēs) esam rupji kā zirga deķi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: