forum.gif
Pārdodu Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 II USM (OEM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 II USM (OEM)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.08 13:03
 citēt
sakarā ar jauna objektīva iegādi pārdodu Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 II USM ( www.canon-europe.com... )

objektīvs lietots apm pusgadu - pirks šogad aprīļa beigās kopā ar foči - tāpēc rakstu ka OEM - kastīte ir, abi gali ir; lietots saudzīgi + papildus dodu klāt arī sigmas cirkular wide polarization filtru

cena 120 Ls

objektīvs atrodas Liepājā - interesentus lūdzu uz PM
Publicēts: 06.11.08 13:37
 citēt
Publicēts: 06.11.08 13:48
 citēt
tas ir prikols
apsties kaut vai salidzini.lv
3 interneta veikalos cena ir ļoti zema (smieklīgi zema) a visos pārējos (vairāk kā 20!!!) no 180-240 Ls
tad pats loģiski padomā - ja cena ir aizdomīgi zema tad skaidrs ka prece nav vai nu tā (pie vienas preces apraksta reāli ir cita prece) vai tur kas nav kārtībā
Publicēts: 06.11.08 13:53
 citēt
speciāli pat ielīdu ebayā - zemākā cena £135.88 + piegāde £31.00 - sanāk ~ 150 ls!!! - tad kā iekš lv kāds varētu tirgot lētāk jaunu preci kā ārzemēs???
Publicēts: 06.11.08 14:42
 citēt
OEM from china
Publicēts: 06.11.08 16:20
 citēt
www.fotoveikals.lv...

vai ta šitā bode nav tīri uzticama?
Publicēts: 06.11.08 16:55
 citēt
pasties cenu tur un apsties cenu kaut vai ebay - ja ebay cena ir augstāka tad rodas jautājums - viņš ko sev mīnusus taisa pārdodot preci lētāk nekā nopircis?
Publicēts: 06.11.08 17:48
 citēt
moš nepērk laukā no noliktavas un pārdod.

neesmu dzirdējis ka tā bode vinekārši dirsinātu cilvēkus
Publicēts: 06.11.08 17:51
 citēt
Fotoveikals ir uzticams veicis.. un vinjiem ir par taadu cenu bez nekaadiem miinusiem..
Bet ok, pienjemam tad cita veicha cenu 240Ls un viss ir gerai!
Publicēts: 06.11.08 19:53
 citēt
iespējams ka fotoveikalā tā cena ir norādīta objektīvam bez USM? - tad es tai cenai ticu ...

P.S. dzīve mani ir izmācījusi neticēt aizdomīgi lētiem piedāvājumiem ...
Publicēts: 06.11.08 20:09
 citēt
un mani - nesakarigi dargiem.
Publicēts: 06.11.08 22:18 labots
 citēt
versatile - gribi teikt ka es objektīvu pārdodu dārgi? vai tas bija domāts kā? - es pārdodu objektīvu mazliet pāri par puscenu! - tas ir nesakarīgi dārgi???

paložņāju pa salidzini.lv un papētīju cenas un konktrēti fotoveikala cenas - fotoveikalā nav nemaz tik lēti objektīvi (citur vidēji ir lētāk kā fotoveikalā!) - tad nu skaidrs ka nevar fotoveikals pēkšņi vienu objektīvu tirgot par 60% no viņa cenas(un tirgot par lētāk nekā ebayā var dabūt!) - gatavs esu derēt ka tur vienk ir cita prece apakšā un tas kas tur to preci ir licis iekšā vienk ir nokļūdījies vai nu ar preces aprakstu vai nu ar cenu
Publicēts: 06.11.08 22:35
 citēt
nevis esi gatavs, bet piezvani, pajauta. mans teksts bija bez uzbrauciena
Publicēts: 06.11.08 22:44
 citēt
da nav jēga zvanīt - pasties kaut vai pats citus objektīvus un salīdzini fotoveikala cenas ar citu internetaveikalu cenām - fotoveikals nev neko lēts pasākums

P.S. beidzam spamot ne pa tēmu - ja kāds grib pirkt objektīvu- lūdzu sūtiet PM - pārdošu - gribat riskēt un iegrābties uz priekšu - droši varat doties uz fotoveikalu
Publicēts: 06.11.08 23:45
 citēt
Heheem, labais teksts! :D

"gribat riskēt un iegrābties uz priekšu - droši varat doties uz fotoveikalu ".. Taapeec peerciet labaak nezinaamu, lietotu preci no kautkaada chalja internetaa.. :face-kiss:
Publicēts: 07.11.08 00:04
 citēt
buutu vel jeega no taa objektiiva kkaada...
Publicēts: 07.11.08 00:43
 citēt
Jonatans:Heheem, labais teksts! :D

"gribat riskēt un iegrābties uz priekšu - droši varat doties uz fotoveikalu ".. Taapeec peerciet labaak nezinaamu, lietotu preci no kautkaada chalja internetaa.. :face-kiss:

izlasi 3 reizes kas šeit ir sarakstīts un pēc tam jo sevišķi pirmo topiku - tad var būt līdz tevīm beidzot aizies ka es pārdodu objektīvu ar visiem papīriem + filtrs par mazliet pāri par pusi cenas! - blins apsties pa cik te citi tirgo lietotus objektīvus (un cītīgi ilgāk lietotus kā manējais) un pēc tam sāc ko teikt

P.S. besī mani cilvēki kuri nemāk lasīt un domāt bet kuriem ir verbālā caureja ...

Laurelz:buutu vel jeega no taa objektiiva kkaada...

normāls objektīvs tiem kas nevar atļauties izmest 400 un vairāk latus par ko labāku
Publicēts: 07.11.08 01:08
 citēt
nu ja tak
Publicēts: 07.11.08 01:59
 citēt
Man tak smagi pie kaajas! Kam vajag tas ar nopirks! Vai nu par 120 no Tevis, vai par 135 netaa!
Stikls kaa jau stikls, nekas dizsh nav. Tumsh gan kaa aanusaa..
3x man visu nav jaapaarlasa, labi zinu ko tirgo, skaidrs ka ne zaali, citaadi pirceeju buutu pilns..
eebajaa paskatiijos, jaa, saldas tur cenas, taa ka nav ko teikt ka tur daargi!
Forumaa te gadaas gan kad par nesameeriigaam cenaam kaads ko nodraaztu tirgo.. bet daudz vairaak ir gadiijumu kad par smiekliigu cenu tiek stikli paardoti!
Stiliigi, puse spama te ir no viena pasha traktorzzz, zum zum, verbaalaa caureja, ja? :D
Publicēts: 07.11.08 07:26
 citēt
mja ...
cilveeks veel arvien nav neko sapratis un atkal malj vienu un to pashu ... - ja nav ko teikt tad varbut pakluse un nemegini rakstit kaut ko nepadomajot par to ko tu raksti? - izlasi kaut vai pats savus tekstus un tad padomaa ko tu tur esi sarakstijis ...
Jonatans:Man tak smagi pie kaajas! Kam vajag tas ar nopirks! Vai nu par 120 no Tevis, vai par 135 netaa!

atkaartoju jau laikam 10 reizi speciaali prieksh tiem kas tankaa - tas objektiivs ieksh lv maksaa minimalais 180 ls - tas pa 135 ieksh fotoveikala ir podjobka

Jonatans:eebajaa paskatiijos, jaa, saldas tur cenas, taa ka nav ko teikt ka tur daargi!

ja jau skatiijies ebaya tad varbuut vareeji arii acis etveert mirklii kad skatiijies? - konkreti shii objektiiva minimaalaa cena ir £135.88 (anglju maarcinjas) + piegāde £31.00 - sanāk apmeeram 150 ls - bet ja jau latvijaa fotoveikals speej tirgot leetak ka ebayaa tad davaj vairs ebayaa neko nepeerkam un visi skrienam pirkt kaut ko tikai un vienigi fotoveikalaa?
Publicēts: 07.11.08 08:45
 citēt
pa 135 ieksh fotoveikala ir podjobka

un ja nav? za bazar otvechaesh?
Publicēts: 07.11.08 09:03
 citēt
nu es viņiem aizmetu Q ar jautājumu kā viena prece pie viņiem var maķsāt tik lēti ja visas citas ir dārgākas nekā vidēji latvijā
Publicēts: 07.11.08 12:08
 citēt
saņēmu atbildi no fotoveikala - kā jau es biju domājis tur vienk kāds bija kļūdījies pievienojot preci - taga objektīvs iekš fotoveikala ir par 175 ls

tātad ja kāds vēlas iegūt savā īpašumā šo objektīvu (pusgadu saudzīgi lietots) par 120 ls (cenā iekļauts arī cirkular wide polarisation filtrs kurš maksāja 16 ls tad kad viņu pirku) tad sūtiet man PM
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):