forum.gif
Vajag mazu palidzibu par Pentax!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vajag mazu palidzibu par Pentax!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.08 14:21
 citēt
Sveiki! Paziņas iepirka Pentax K20D...varbūt kāds Pentax lietotājs var pateikt kā aktivizēt Live View funkciju? Elkor pārdevējs neprata paskaidrot! Jau iepriekš pateicos par atbildēm!
Publicēts: 06.11.08 14:33
 citēt
A vinjam taada ir?
Publicēts: 06.11.08 14:33
 citēt
Cik atminu, tad menu jānorāda ar kādu "pogu" tas tiks aktivizēts... viens no variantiem bija caur dof preview. Aber vispār - rtfm!
Publicēts: 06.11.08 15:05
 citēt
Nja...pētu es to K20...pie custom setings atrodu preview method kur ir izvele Live view, optical preview, digital preview...mainot iestatījumus nekas nemainās...vai varbūt man saprašana par mazu par pentax
Publicēts: 06.11.08 15:10
 citēt
Paldies...izpīpēju pats...atradu kas un kā!!!
Publicēts: 06.11.08 15:12 labots
 citēt
Setingos jāizvēlas Live view (tieši tur kur meklēji). Tālāk ar barošanas slēdzi vēl japabīda uz nefiksēto daļu. Vienu reizi ieslēdzas, otro izslēdzas. Autofokuss Liwe view režīmā nav.:face-smile: Jau nokavēju
Publicēts: 06.11.08 15:22 labots
 citēt
:face-crying:Kas ir Live view?:face-monkey:
Publicēts: 06.11.08 16:03
 citēt
Pukiite::face-crying:Kas ir Live view?:face-monkey:

Tas ir tiem, kas pieraduši kameru izstieptās rokās turēt kā ziepi. Liela jēga no tās fīčas nav, varbūt vienīgi, ja kaut kas jābildē turot aparātu virs galvas vai pie zemes.
Publicēts: 06.11.08 17:08
 citēt
Papetiju to K20, ari Live view rezima var autofokuseties, tiki tik daudz, ka jatur AF poga,kad sis nofokusejis raustot spoguli surpu turpu, tad spiezam sledza pogu un ir ok. bet nu process ir kaitinoss. Visadi citadi liekas feina kamera salidzinot ar D80
Publicēts: 08.11.08 08:17
 citēt
spokss78: Visadi citadi liekas feina kamera salidzinot ar D80

jā - man šķiet, ka dzērvenes ir labākas par bumbieriem.. :)

bet - ja pa nopietno - hobijam pentax ir vienkārši lieliska izvēle!.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):