forum.gif
Te tāda nelaimīte.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Te tāda nelaimīte.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.08 16:05
 citēt
Aparāts - Sony Alpha a100.
:face-crying:

Neviens īsti nesaprot kādā tieši veidā, bet ir nolūzusi viena no tām "adatiņām" uz kurām uzspraužas CF atmiņas karte.
It kā karte funkcionē, bet reizēm met card error un dažas bildes ir tākā "pazudušas" un šams saka unable to magnify.
Pie datora pieslēdzot dažiem attēliem ir pazudušas apakšas.
Rīt man ir tāds ļoti atbildīgs darbs - kāzas jāiemūžina un es vispār nezinu ko darīt.
Baigi negribas doties uz kāzām ar nedrošu bilžu uzglabāšanas ierīci, kad atbildīgākajā brīdī parādīs - card error un viss.

Jautājumi:
1)Vai ir jēga vispār to nest kaut kur labot, jeb vienkārši rīt jānopērk jaunu body?
2)Ja ir jēga nest labot - kur nest kabot?
3)Un cik kaut kas tāds vispār varētu maksāt?
Publicēts: 06.11.08 16:15
 citēt
kaut kad pasen te forumā tika minēts, ka viens tipiņs pats ņemās ar šo adatiņu pielodēšanu atpakaļ..
ar tādu body gan neieteiktu kaut ko iet fočēt..
ja būtu studijā, tad varētu slēgt pa taisno pie vada un tādā veidā varētu bildēt, bet tā gan izslēgts.
Publicēts: 06.11.08 16:17
 citēt
1. Līdz rītdienai Tu jebkurā gadījumā neizlabosi.
2. Ja šito izlabosi, tad uzradīsies kādas 100 problēmas pēctam ar šito Sonyu. Tieši simto.
3. Aizej līdz olimpijai uz Sony oficiālo servisu un uztaujā
Publicēts: 06.11.08 16:18 labots
 citēt
nu jā, es jau arī nemaz netaisos ar tādu kaut ko bildēt.

nu jā, tāds tipiņš lieti man noderētu.

protams, izmaksas jau arī būtiskas.
ja tie ir 100 lati, tad jau nebūtu liela jēga.
šitas jau diezgan pavecs. nopirku kad tikko parādījās.

bet man kaut kā liekas, ka autorizētajā servisa centrā neviens neņemsies ar kaut kādu tādu juviliera lodēšanu.
tur pasūtīs visu detaļu, liks gaidīt mēnesi un tad detaļas cenu pareizinās ar 3 un tas būs sālīti, ne?
Publicēts: 06.11.08 16:24 labots
 citēt
Ar šo problēmu slimo visi kam ir CF karšu sloti un izdara to "Vienkārši" vardarbīgi iebāžot karti OTRĀDI slotā, autorizēta tās noveršana piemēram CANONa maksā ~120Ls jo maina visju slotu , tas prasa pilnīgu kameras izjaukšanu. SONY cik zinu nekur LV autorizēti nejauc un blokus nemaina taka gan jau ka būs DĀRGI / ILGI . Ja aparātam nav vairs garantijas tad gan varu ieteikt kuļibinu kurš DARA JUVELIERA DARBUS bet lētāk pa kādiem 50Ls točno diez vai būs:) 28376644 viņa truba.
Publicēts: 06.11.08 16:26
 citēt
Paldies Tev Luni!!
Publicēts: 06.11.08 16:26
 citēt
nelaime ir tad, kad kads nomirst.
Publicēts: 06.11.08 16:31
 citēt
Manam Sony 717 bija nolūzis vads matricai. Es sazvaniju Sony darbnīcu Ķiršu iela - 4 un jautāju, vai ir vērts tādu nest uz remontu, vai arī man lētāk pirkt jaunu. (Bija pieredze - HP aparātu nopirktu par Ls 385, man piedāvāja saremontēt par 485) Man atbildēja, ka tāda vaina 717 ir, rūpnīca to atzinusi par konstrukcijas kļūdu un labo par velti neatkarīgi no garantijas esamības. Aizgāju, man salaboja aparātu pa velti 15 min laikā. Tā kā varu teikt tikai to pašu labāko.
Es ieteiktu pazvanīt uz darbnīcu un pajautāt cik tas prieks varētu maksā, jo nolauzta adatiņa pilnīgi noteikti neiet nedz par garantiju, nedz kā savādāk.
Publicēts: 06.11.08 16:34
 citēt
versatile:nelaime ir tad, kad kads nomirst.

nu, mirst jau.
lēnām, bet mirst.
Publicēts: 06.11.08 16:40
 citēt

un adata ir nomirusi... :face-crying:
Publicēts: 06.11.08 18:54
 citēt
alvils:

un adata ir nomirusi... :face-crying:
jāapglabā svētītā zemē. bet lodēšana jau nu filigrāna un daudz netrūkst, ka zem mikroskopa, ar jumta skārda cinnējamo nekādi.
Publicēts: 06.11.08 19:59 labots
 citēt
Es jau neesmu dator guru, bet nez vai tā varētu būt kontakta vaina...nu hvz...drīzāk tak pati karte... ne jau nu tās nulles un vieninieki raxtās katra josla pa savu kontaktu:DDD Un galīgi jau nav teikts ka vispār pa strīpām ...:D
Publicēts: 06.11.08 21:22
 citēt
Ja kontakts nolūzis,tad ir kirdik,bet,ja nolocīts(nemaz jau tik viegli šie nelūzt,tikai lokās gan),tad šprices adata ir tīri neko darbarīks taisnošanai.Šprices tādēļ,ka to var uzmaukt uz kontakta un kontaktu precīzi ielocīt atpakaļ paredzētajā vietā.Vai nevar būt tā,ka šitāda ķibele pirms kāzu bildēšanas nav nejauša,Dieviņš nav mazais bērns,viņš cenšas jauno pāri pasargāt.... :)
Publicēts: 06.11.08 22:12
 citēt
60uz5komats6:Dieviņš nav mazais bērns,viņš cenšas jauno pāri pasargāt.... :)
apņirdzos!:face-grin:
Publicēts: 06.11.08 22:19
 citēt
es arī pasmējos! :D :D
Publicēts: 12.11.08 09:25
 citēt
[url=www.EOZ.lv]www.EOZ.lv[/url] forumā ir biedrs Latish, kurš ar varētu tev palīdzēt. Uzmet viņam PM.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):