eee, mozj noziedo tos FL kaadam kam nav lemts pasuutiit lkz <--- piem lapa buus jaaiemet favoriitos
..beeet.. man te ik pa laikam atnaak veestules ieksh traukiem.lv - dzeeshu profilu, mans emails blablabla@moijmeil.com tad chalis izdzeeshaas un peec meenesha es atrodu jaunu ieluugumu
lkz:eee, mozj noziedo tos FL kaadam kam nav lemts pasuutiit lkz <--- piem
vot par šito tika izlemts, ka konkursa kārtībā. vispirms jāuzzīmē alvils. sasars ar IvetuK veiksmīgi uzzīmēja. kāds no viņiem laikam dabūs tos 24 FL, jo pārējie nezīmē.
eu, neiebraucu kas pa herņu, ķipa Alvils ar POMPu paziņo aiziet un te visiem ķipa EMO čuras jārauj! Nu pļa ALVIL...jobcik tevi! Varēji mierīgi pa kluso izdzēsties un miers! Pļe MŪSU HERO ĀIZIET......
ugisio, nebija jau doma taisīt PUMPU, bet vnk ar dažiem cilvēkiem te ir visnotaļ draudzīgas attiecības, un es uzskatu, ka tas ir tikai godīgi viņiem darīt zināmu par to, ka mani te vairs nevarēs atrast un atstāt savas koordinātes. teiksi, ka varēju uz pm aizrakstīt. sākumā bija tāda doma, bet tad mani nomāca baža, ka es noteikti kādu aizmirsīšu. forumu visi redz. nosit mani par to!
save chearleader save world. alvil ja der varu tevi ar akvareljiem uzgleznot, tikai negaranteeju ka sevi atpaziisi, bet nu tas piedienas pie maaxslas!! )))))))
arturso:save chearleader save world. alvil ja der varu tevi ar akvareljiem uzgleznot, tikai negaranteeju ka sevi atpaziisi, bet nu tas piedienas pie maaxslas!! )))))))
WMWMW:pogu BILDĒT AUTOREŽĪMĀ - to spiež pārsvarā Alvils.
Tu zini, ka tas nav tiesa.
WMWMW: Visus sev visnotaļ draudzīgos gan jau sen alvils ir saaicinājis draugos, tā ka Ugiosio vien būs taisnība.
Vot, to Tu nezini, bet varu pateikt, ka arī nav tiesa. Es neesmu pārāk familiārs ar draugiem.lv, man tur pat īsta profila nemaz nav.
WMWMW:Rodas iespaids, ka tas ir pirts efekts.
Pēc pirts nozūdošie vienmēr ir vieni un tie paši. (c) WMWMW
Luchiks kaut kad izteicās, ka Haiduks visur vietā un nevietā pieminot Luni. Nezinu, tas ir slikti vai labi, vai vispār tā ir. Bet es droši varu apgalvot, ka WMWMW vienmēr un visur vietā un nevietā piemin pirtis (ar to pārsvarā jāsaprot naidīgs sarkasms vērsts uz Haiduku). Nezinu, tas ir slikti vai labi, bet pilnīgi noteikti apnicīgi.
Rējējiem – nu, atvadījās cilvēks pieklājīgi, vai kādam gabals tādēļ nokrita? Vismaz būs mazāk iemeslu pa kaktiem un blogā čaukstēt – a kur tas vai tas pazudis, vai tik nav reinkarnējies...
Nu ko lai saka -Iepazinos un redzēju patieso būtību tavu ,man patika, labi kad dzīvs no Liepājas atgriezies un lai tev laba veselība protams ,lai viss izdodas )))))
Haiduks:Un tomēr ir labi, ja cilvēks māk pateikt ...ATAA... un arī ja atgriezīsies- mācēs pateikt -SVEIKI, TE ALVILS. Daudziem vajadzētu no alvila pamācīties
Atceros, kādreiz ERFoto tāds pesonāžs Alberto arīdzan ar lielu pompu "izrakstījās" pēc "politiskiem motīviem" , taisīja tehnikas izpārdošanu utt. Pēc neilga laika ar ne mazāku pompu bij atpakaļ...