Aizbraucu uz laukiem un atgriezjoties lasu jaunumus.
Vispaar jau diivaini. Labaak tak bija kaadam draugam uzticeet paroli un viss. NEielogoties. Un tad ar kasteem alus atpirkt, kad atkariiba nomociijusi liidz sirds dziljumiem.
Es lieku 100 fotolatus, ka shis atgrieziisies. Ar sho niku vai citu, bet buus klaat. Uz naakosho vasaru noteikti. Shis jau vieniigais saits kuraa ir dziiviiba. Citos tikai bildes vai kaa taa. Te forums reaali iespaarda. BEz taa gruuti izdziivot.
bet reizē ar Alvilu vēl viena slavenība pazudusi Redzēsim, kāds nu būs nabas jaunai niks... Varam izteikt minējumus- es saku , ka jaf ar diviem nikiem WMWMW ir iekšā ..., ja neatgriezīsies, kurš tad manu pasākumu topā uzturēs un spodrinās
Dambis:Aizbraucu uz laukiem un atgriezjoties lasu jaunumus.
Vispaar jau diivaini. Labaak tak bija kaadam draugam uzticeet paroli un viss. NEielogoties. Un tad ar kasteem alus atpirkt, kad atkariiba nomociijusi liidz sirds dziljumiem.
Es lieku 100 fotolatus, ka shis atgrieziisies. Ar sho niku vai citu, bet buus klaat. Uz naakosho vasaru noteikti. Shis jau vieniigais saits kuraa ir dziiviiba. Citos tikai bildes vai kaa taa. Te forums reaali iespaarda. BEz taa gruuti izdziivot.
+ tīri no psiholoģiskā viedokļa šis nav pareizi, jo ja to pielīdzina pašnāvībai, tad cilvēks to dara pēc iespējas slepanāk, aiztaisa ciet aizkarus utt, nevis izbazūnē pa visu pasauli. domāju, ka atgriezīsies
Pauliic:+ tīri no psiholoģiskā viedokļa šis nav pareizi, jo ja to pielīdzina pašnāvībai, tad cilvēks to dara pēc iespējas slepanāk, aiztaisa ciet aizkarus utt, nevis izbazūnē pa visu pasauli. domāju, ka atgriezīsies
Ir tādi, kas it kā izdara pašnāvību, bet vēnas griež un ripas rij tā, lai nenomirtu. Mērķis - pievērst uzmanību. Hmmm, paralēles velkam?
Sērojam?Diezzin vai,bet blogeris bij tāds pamanāms. Varbūt pieciniekus bikk par daudz dāļāja,no otras puses, pats bildēšanā progresēja,pamanāmi progresēja.
Andreass:Alvil, kas tā par mētāšanos no viena foruma uz otru, tad atpakaļ. Ja jau savu pateici, tad jāpilda. Citādi nākamreiz tev neticēs mazākos solījumos.
Vai es kādreiz esmu teicis, ka aizeju uz neatgriešanos?! Jau pirms izdzēsos plānoju, ka varētu kaut kad pavasarī, vasarā atgriezties. Bet nenocietos tik ilgi, atgriezos ātrāk.
Bet Tevi, Andreass, shutter kompānija SLIKTI ietekmē. No viena vien komentāriņa jau manāma cilvēknīdīga nihilistiski snobiska aura. Tas nav labi. Kad ielogojies iekš [url=www.fotoblog.lv,]www.fotoblog.lv,[/url] atceries, ka ŠIS NAV PIEDRĀ**AIS SHUTTERS! :face-angel:
Alvil, nekas mani nav slikti ietekmējis. Lūk no tevis šobrīt melna žults nāk ārā. Es pat nezinu par ko jūs tur saplēsāties, bet tikai nostāstus esmu dzirdējis, ka paziņoji arī tur par aiziešanu. Ne par ko vairāk nerunāju. Ja tev ir kas uz sirds tad saki. Nevajag jau uzreiz bļaut un lamāties, savaldies mazliet.
P.S. noskaidroju tavu iemeslu. Piedod, bet bilde bija pelēka, to nu gan nevajadzēja apstrīdēt. Domā, ka šī publika pieņems pelēkās bildes. Ceru, ka šaubos.
Kāda vēl aiziešana. Es tur biju trīs dienas testa režīmā, iepazinos ar cilvēku attieksmi un sapratu, ka tas nav priekš manis. Patiesībā, šķiet, ka ne priekš viena, kas nav Hiltera sekotājs vai kaut kā tā... Mani tur nolamāja. Kāpēc lai es te nelamātu turieni?!