Es lieku 100 fotolatus, ka shis atgrieziisies. Ar sho niku vai citu, bet buus klaat. Uz naakosho vasaru noteikti. Shis jau vieniigais saits kuraa ir dziiviiba. Citos tikai bildes vai kaa taa. Te forums reaali iespaarda. BEz taa gruuti izdziivot.
patiikami sevi citeet vel dziivam esot bet nu ar atgriezshanos.....! lai labas bildes un taa.
alvils atgriežas Lai kļūtu slavenāks ar pompu jaaiziet un jaatnāk bet (lai arī alvils man ir laps čoms) tomēr tas ir zemiski... Skolā mani mācīja , ka ir bezmugurkaulnieku klase man žēl, bet šito es uzskatu par bērnudārza līmeni, ja arī ir sūdīgi, sakod zobus un izturi, nevis ng_blog klonniku taku mīt
Nu tas ir tāpat kā ar smēķēšanas atmešanu - vispirms visi tiek apziņoti par cēlajiem nodomiem, a pēc tam jau klusu aiz stūra kūpina atkal... alvils vismaz neslēpjas. Vai nemaz nevar noturēties ēnā
Haiduks:alvils atgriežas Lai kļūtu slavenāks ar pompu jaaiziet un jaatnāk bet (lai arī alvils man ir laps čoms) tomēr tas ir zemiski...
Aizgāju, jo BIJA jāaiziet. Atgriezos, jo fotoblogs man mīļš. Kas tur zemisks? A par to POMPU. Paši pompu sataisījāt, es tikai ieliku forumā tēmu par to, kā, ja kāds mani gribēs atrast, kad būšu izdzēsies, to varētu izdarīt. Un tad rezultātā - es esmu zemisks, ja? Nu gan, Haiduk, no Tevis tādu naidīgu attieksmi negaidīju! Bez man vai rodas iespaids, ka Tev skauž.
Viss plūst un mainās. Kad aizgāju, tad aizgāju; kad atgriežos, tad esmu atgriezies. Ar citu niku neesmu reģistrējies, un prom es tomēr nebiju divas dienas, bet dažus mēnešus. Protams, ka nekas nav absolūts un neko skaidri nevar zināt, kā kas būs. Es piemēram šodien varu pateikt, ka savu veco opeli nepārdošu, bet vēl kādus gadus piecus braukšu ar viņu, bet te pēc nedēļas, apmeklējot Prāta Vētras koncertu, ar savu ieejas biļeti vinnēju jaunu Ford Focus, un tieši sagadās, ka viens čoms piedāvā normālu ceņņiku par manu veco opeli. Protams, ka es turpmāk braukšu ar FF, bet O būs kāda cita spēkrats. Nedomāju, ka tas ir iemesls manis nosodīšanai.