forum.gif
brazīlijas moskīti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / brazīlijas moskīti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.09 18:55
 citēt
:face-kiss:
Publicēts: 06.01.09 19:14
 citēt
Ar ko arī Tevi apsveicu, Alvil, ar atgriešanos blogā :) ...kaut gan pēdējā laikā neesmu šeit bieži :D
Publicēts: 06.01.09 22:39
 citēt
Ar atgriešanos, Alvil! ;)

Fotoblog akcija: Saziedosim Alvilam fotolatus! :D
Publicēts: 06.01.09 22:41
 citēt
Patiesībā viens ziedojums jau ienācās. Viens labvēlis, izlasījis forumā gaušanos par fotolatu trūkumu, man vienu atsūtīja. :)
Publicēts: 07.01.09 09:57
 citēt
Welcome back :)
Publicēts: 08.01.09 16:16
 citēt
Dambis:

Es lieku 100 fotolatus, ka shis atgrieziisies. Ar sho niku vai citu, bet buus klaat. Uz naakosho vasaru noteikti. Shis jau vieniigais saits kuraa ir dziiviiba. Citos tikai bildes vai kaa taa. Te forums reaali iespaarda. BEz taa gruuti izdziivot.

patiikami sevi citeet vel dziivam esot :):)
bet nu ar atgriezshanos.....!
lai labas bildes un taa.
Publicēts: 08.01.09 16:28
 citēt
;)
Publicēts: 08.01.09 19:10 labots
 citēt
Dambis:
Dambis:

Es lieku 100 fotolatus, ka shis atgrieziisies. Ar sho niku vai citu, bet buus klaat. Uz naakosho vasaru noteikti...

lai labas bildes un taa.

Dambi, a tu Alvilam tos solītos 100 Fls ieskaitīji?
[url=http://smiles.33b.ru/smile.124466.html]
Publicēts: 08.01.09 23:43
 citēt
alvils atgriežas :D:D:D
:face-grin:Lai kļūtu slavenāks ar pompu jaaiziet un jaatnāk :) bet (lai arī alvils man ir laps čoms) tomēr tas ir zemiski...
Skolā mani mācīja , ka ir bezmugurkaulnieku klase :D:D:D
man žēl, bet šito es uzskatu par bērnudārza līmeni, ja arī ir sūdīgi, sakod zobus un izturi, nevis ng_blog klonniku taku mīt:face-crying:
Publicēts: 08.01.09 23:50
 citēt
Nu tas ir tāpat kā ar smēķēšanas atmešanu - vispirms visi tiek apziņoti par cēlajiem nodomiem, a pēc tam jau klusu aiz stūra kūpina atkal... alvils vismaz neslēpjas. Vai nemaz nevar noturēties ēnā :D
Publicēts: 09.01.09 09:26
 citēt
Haiduks:alvils atgriežas :D:D:D
:face-grin:Lai kļūtu slavenāks ar pompu jaaiziet un jaatnāk :) bet (lai arī alvils man ir laps čoms) tomēr tas ir zemiski...

Aizgāju, jo BIJA jāaiziet. Atgriezos, jo fotoblogs man mīļš. Kas tur zemisks? A par to POMPU. Paši pompu sataisījāt, es tikai ieliku forumā tēmu par to, kā, ja kāds mani gribēs atrast, kad būšu izdzēsies, to varētu izdarīt. Un tad rezultātā - es esmu zemisks, ja? Nu gan, Haiduk, no Tevis tādu naidīgu attieksmi negaidīju! Bez man vai rodas iespaids, ka Tev skauž. :D
Publicēts: 09.01.09 11:27
 citēt
alvils:nē. es neesmu wmwmw. es aizeju, tātad aizeju.

Labi :), šie vārdi ir stiprāki par citētajiem :D
"Atgriezos, jo fotoblogs man mīļš."

Alvils, neredzu naidīgu attieksmi, bet gan pamācošu :)
Publicēts: 09.01.09 11:35
 citēt
Viss plūst un mainās. Kad aizgāju, tad aizgāju; kad atgriežos, tad esmu atgriezies. Ar citu niku neesmu reģistrējies, un prom es tomēr nebiju divas dienas, bet dažus mēnešus. :) Protams, ka nekas nav absolūts un neko skaidri nevar zināt, kā kas būs. Es piemēram šodien varu pateikt, ka savu veco opeli nepārdošu, bet vēl kādus gadus piecus braukšu ar viņu, bet te pēc nedēļas, apmeklējot Prāta Vētras koncertu, ar savu ieejas biļeti vinnēju jaunu Ford Focus, un tieši sagadās, ka viens čoms piedāvā normālu ceņņiku par manu veco opeli. Protams, ka es turpmāk braukšu ar FF, bet O būs kāda cita spēkrats. :) Nedomāju, ka tas ir iemesls manis nosodīšanai.
Publicēts: 09.01.09 13:59
 citēt
Alvil, baigais filozofs esi.
vai tiešām grūti atzīties, ka atkarība pēc 555 ņēma virsroku?
Publicēts: 09.01.09 14:25
 citēt
Beedarts:
Dambis:
lai labas bildes un taa.

Dambi, a tu Alvilam tos solītos 100 Fls ieskaitīji?
[url=http://smiles.33b.ru/smile.124466.html]

es tieshi gaidu, kad kaads man ieskaitiis, jo es vinneetu tak tos 100 lashus. :):)

Apsveicu alvilu ar FF
Publicēts: 09.01.09 14:27
 citēt
Tas par FF bija metafora. :)
Publicēts: 09.01.09 16:20
 citēt
zjeel gan. FF vel vareetu buut full frame
tas arii nebuutu slikti :)
Publicēts: 09.01.09 17:19
 citēt
Alvil, nejoko tā par FF. Es jau taisījos zvanīt tev un prasīt lai tu iedod kādu testu rumbulā veikt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt