pārs zontikus ar sudrabs/zelts/balts atspidošām iekšām? un dubultie reflektori, viena pusē `sudrabs`, otrā `zelts` (SS kādreiz bija tādi kompaktie salokamie)
No SS visi tirgoņi pazuduši. Vēlams jau veikala adresi, kur aptaustīt.
Paldies jau iepriekš
PS: vēl interesē kur nopirkt to atspīdošo audumu (folija-style), lai kaut ko varētu DIY uztaisīt (softboksim). Paskraidīju pa audumu veikaliem, neatradu
Nē, man incē gala rezultāts uz "plaknes". gan jau black-spot neliels būs!? vnk prātoju par risinājumu - ņemnt kombinēto, vai taisīt DIY tādu kādu vēlas izmēros.
Mandalay:40" zontiks-softbokss (kombinēts, lampa priekšā) daudz atšķirsies no tā paša ~ izmēra normāla[kvadrāta] softboksa (kuram lampa aizmugurē) ?
zontiku ar softboksu evar īsti salīdzināt. Viens dod gaismu visur kur vajag, bet otrs ir lielā mērā kontrolējams, bet nav izmantojas tik plašos laukumos.
Ir zontiki, kam priekšā softbokša "lupata", un ir līdzīgs softboksam, tikai pa vidu lampa "maisās". Tā kā "lupata" abos gadījumos pilda vienu un to pašu uzdevumu un galarezultāta gaismas virziens ~vienāds, tad var tos salīdzināt. Es grib zināt, cik daudz zaudēšu dēļ black-spota
MD ir "Atvadijies" no Foto un šobrīd tas kas tur bija ir pārbraucis uz Katoļu iela 9 kas tur netāli vien ir 3 kvartālus dziļāk Maskačkā un ap stūri Kantoris taga saucas SIA "Master Foto" un telefons ir 29490777 Man gan neizdevās ar vīniem neko sabīdit jo durvis vaļā nevēra un trubas necēla
Mandalay:Ir zontiki, kam priekšā softbokša "lupata", un ir līdzīgs softboksam, tikai pa vidu lampa "maisās". Tā kā "lupata" abos gadījumos pilda vienu un to pašu uzdevumu un galarezultāta gaismas virziens ~vienāds, tad var tos salīdzināt. Es grib zināt, cik daudz zaudēšu dēļ black-spota
Stāv čukča kamčatkas krastā un lamā amerikāņus: nabagi tādi, utes, plikadīdas... pienāk krievu robežsargs un jautā, ko tev tie amerikāņi tādu izdarija, ka tu šos tā lamā? Kā ko - Aļaskai naudas pietika, bet Kamčatkai nē, nabagi tādi! Tev arī, zibspuldzēm naudas pietiek, bet sfboksiem nē?