forum.gif
kur nopirkt pārs zontikus, reflektorus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / kur nopirkt pārs zontikus, reflektorus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.08 11:22 labots
 citēt
pārs zontikus ar sudrabs/zelts/balts atspidošām iekšām?
un dubultie reflektori, viena pusē `sudrabs`, otrā `zelts` (SS kādreiz bija tādi kompaktie salokamie)

No SS visi tirgoņi pazuduši. Vēlams jau veikala adresi, kur aptaustīt.

Paldies jau iepriekš :face-kiss:

PS: vēl interesē kur nopirkt to atspīdošo audumu (folija-style), lai kaut ko varētu DIY uztaisīt (softboksim). Paskraidīju pa audumu veikaliem, neatradu :face-crying:
Publicēts: 09.11.08 11:44
 citēt
Tak Md foto veikalaa vai tad nav?
Publicēts: 09.11.08 11:46
 citēt
Paskaties aptiekā. Folija sega nāk auto aptieciņās, bet var nopirkt arī atsevišķi.
Publicēts: 09.11.08 11:59
 citēt
mdfoto neverās vaļā...
Publicēts: 09.11.08 13:21
 citēt
mdfoto nevis internetlapu, bet veici kas ielas malaa ir es biju domaajis..
Vai arii paarpratu un nevar vinjiem durvis atveert?
Publicēts: 09.11.08 14:28
 citēt
viņi tagad pārvācās, bet tur pat vien blakus esot.
Publicēts: 09.11.08 18:06
 citēt
Jonatans:mdfoto nevis internetlapu, bet veici kas ielas malaa ir es biju domaajis..
Vai arii paarpratu un nevar vinjiem durvis atveert?

jāpaskatās, kas pa klāstu un kadas cenas. galu galā ne visiem ir brīvs laiks darbadienās 9..17, lai stumtos pāri visai rīgai. saprot fišku!?
Publicēts: 09.11.08 18:49
 citēt
a kas - ieksh ebay nevar pasuutiit? tas jau nav tas lietas, kas jaapatausta - es ar savu reflektoru esmu pat ljoti apmeirinaata
Publicēts: 09.11.08 19:00
 citēt
vagrant:Paskaties aptiekā. Folija sega nāk auto aptieciņās, bet var nopirkt arī atsevišķi.

vienreiz aptiekaa gribeeju dabuuut nebija, bet veikalaa viss atpuutai dabaa toch vienmeer ir
Publicēts: 10.11.08 11:26 labots
 citēt
no kāda materiāla tas ir? Plika plastmasa? to biš ļoti ugunsbīstams? jeb kas cits? negribās, lai pieliekot klāt lampu, sakūst :)

Dansiga, gribās paskatīties cenas. Ja eBay lētāk, protams tur paņemšu.
Publicēts: 10.11.08 13:14
 citēt
40" zontiks-softbokss (kombinēts, lampa priekšā) daudz atšķirsies no tā paša ~ izmēra normāla[kvadrāta] softboksa (kuram lampa aizmugurē) ?
Publicēts: 10.11.08 13:30
 citēt
Atšķirsies gan! Cenas ziņā apmēra 3x. :)
Publicēts: 10.11.08 13:37
 citēt
Nē, man incē gala rezultāts uz "plaknes". gan jau black-spot neliels būs!? vnk prātoju par risinājumu - ņemnt kombinēto, vai taisīt DIY tādu kādu vēlas izmēros.
Publicēts: 10.11.08 14:09
 citēt
Mandalay:40" zontiks-softbokss (kombinēts, lampa priekšā) daudz atšķirsies no tā paša ~ izmēra normāla[kvadrāta] softboksa (kuram lampa aizmugurē) ?

zontiku ar softboksu evar īsti salīdzināt. Viens dod gaismu visur kur vajag, bet otrs ir lielā mērā kontrolējams, bet nav izmantojas tik plašos laukumos.
Publicēts: 10.11.08 14:17
 citēt
Ir zontiki, kam priekšā softbokša "lupata", un ir līdzīgs softboksam, tikai pa vidu lampa "maisās".
Tā kā "lupata" abos gadījumos pilda vienu un to pašu uzdevumu un galarezultāta gaismas virziens ~vienāds, tad var tos salīdzināt. Es grib zināt, cik daudz zaudēšu dēļ black-spota

cart.owens-originals.com...
Publicēts: 10.11.08 15:36
 citēt
MD ir "Atvadijies" no Foto un šobrīd tas kas tur bija ir pārbraucis uz Katoļu iela 9 kas tur netāli vien ir 3 kvartālus dziļāk Maskačkā un ap stūri :):) Kantoris taga saucas SIA "Master Foto" un telefons ir 29490777 :):) Man gan neizdevās ar vīniem neko sabīdit jo durvis vaļā nevēra un trubas necēla :):)
Publicēts: 10.11.08 16:11
 citēt
Mandalay:Ir zontiki, kam priekšā softbokša "lupata", un ir līdzīgs softboksam, tikai pa vidu lampa "maisās".
Tā kā "lupata" abos gadījumos pilda vienu un to pašu uzdevumu un galarezultāta gaismas virziens ~vienāds, tad var tos salīdzināt. Es grib zināt, cik daudz zaudēšu dēļ black-spota

http://cart.owens-originals.com/v/vspfiles/photos/VP-SB1005U-2T.jpg

Stāv čukča kamčatkas krastā un lamā amerikāņus: nabagi tādi, utes, plikadīdas... pienāk krievu robežsargs un jautā, ko tev tie amerikāņi tādu izdarija, ka tu šos tā lamā? Kā ko - Aļaskai naudas pietika, bet Kamčatkai nē, nabagi tādi!
Tev arī, zibspuldzēm naudas pietiek, bet sfboksiem nē? :)
Publicēts: 10.11.08 16:27
 citēt
dansiga:es ar savu reflektoru esmu pat ljoti apmeirinaata

tieši kādiem nolūkiem? izņemt no plaukta/atlocīt/aizlocīt/ielikt plauktā??
Publicēts: 10.11.08 19:32
 citēt
bro-tip, lietoshanaa!;-p
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):