forum.gif
Kāds atpazīst autoru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāds atpazīst autoru?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.08 17:33
 citēt
Piedodiet manu nezināšanu, bet varat pateikt, kas ir autors šai bildei?

laboranti.files.wordpress.com...
Publicēts: 09.11.08 18:00
 citēt
:) 50 gadi.
Tad tādu bilžu bija pulka :):):)
Publicēts: 10.11.08 16:16
 citēt
Varbut shis palidzes:
tineye.com...
Publicēts: 10.11.08 19:51
 citēt
'Sitais var palīdzēt: 1. ja esi piereģistējies, 2. ja Tineye atrod kaut ko prātīgu, kas šajā gadījumā neizdevās...

Bet patiesībā nākotnē būs super fīča, kad attīstīsies datu bāze. Varēs visus zaglīšus ātri izķert!
Publicēts: 10.11.08 20:13
 citēt
Va vells... it ka izlogojos un notesteju linku un nostradaja, tagad vairs neiet bez ielogoshanas.
Ir 3 ielugumi, ja kadam vajag.

Kaut ko jau ari tagad palidz tas tineye, paris zagtas bildes bloga ir uzpeldejushas :)
Publicēts: 10.11.08 21:02
 citēt
Man tas tineye nefiga nestrada viss ko mekleju NEKA kautgan drosj zinu ka konkretas bildes pilns i-nets:)
Publicēts: 10.11.08 21:19
 citēt
laba padarīšana .... :)
Publicēts: 10.11.08 22:25
 citēt
Sasar - izstāsti, kāds princips tam tineye? Šis meklē tīmeklī līdzīgas bildes? Labi - atsūti, lūdzu, man ielūgumu, gribu saprast, kas tā par fīču. :)
Publicēts: 10.11.08 22:30
 citēt
How does TinEye work?
TinEye’s spiders crawl the web regularly for images. Using sophisticated pattern recognition algorithms, TinEye creates a unique and compact digital signature or ‘fingerprint’ for each image that is added to the index. When you submit a search image to TinEye, its fingerprint is analyzed on-the-fly and compared to the fingerprint of every single image in the TinEye search index. The result is a detailed list of websites using that image, or modifications of that image.

TinEye does not use image metadata or watermarks.

Teiksim es no kada aiznjemos bildi un nomainu tonjus, kaut vai mb uztaisu, tineye tik un ta abus darbus uzskatis par vienadiem.

Vajadzes tavu epasta adresi ielugumam :)
Publicēts: 10.11.08 22:34 labots
 citēt
aaa
Publicēts: 10.11.08 22:39
 citēt
Palicis tik viens ielugums - Linkman'am.

Te var pieteikties:
tineye.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):