A es ar nesuudzos - labs visiem nekad ne buusi un vienmeer atradiisies taadi, kam nepatiik. Jo ja patiktu visiem - tas buutu aizdomiigi un neintersanti!
Tas riebigums reizem liekas ka videeja latviesa mentalitate. Alloxa nesen bija iemetis paris linkus uz fotoadresem. tad nu ari saku vandities pa arzemem ( izskatas orienteta lapa uz US&A publiku vairak bet ir ari citi protams ) tad nu tur tas dzeelibas un jeelibas ir tomer mazaak sastopamas.
arturso:Tas riebigums reizem liekas ka videeja latviesa mentalitate. Alloxa nesen bija iemetis paris linkus uz fotoadresem. tad nu ari saku vandities pa arzemem ( izskatas orienteta lapa uz US&A publiku vairak bet ir ari citi protams ) tad nu tur tas dzeelibas un jeelibas ir tomer mazaak sastopamas.
Piekriitu,bet tas ir jo--- reaali paskaties cik ilga tur vinjiem darba diena un kaadu laiku vinji var veltiit gimenei un hobijam neuztraucoties par izdziivoshanu!Arzemees tomeer ruupejas vairaak par saviem valsts iedziivotaajiem un vinju miers ja arii tiek trauceets,tad attieciigaas iestaades darbojas labi...ne taa kaa mums.Vinji ir vairak atpuutushies un liidz ar to ar daudz optimistiskaaku skatienu dziivee. Mums te pashiem jaaizciina ar zobiem un nagiem darba vieta,darbs,katrs briivais briidis...
da kads tur emo, атсалдети cilveki man neliekas ka ir norma, bet diemzel paradiba gan...Attististas valstis iegulda naudinju savos iedzivotajos, tas ir labi un saprotami, bet neteiksu ka tiem pasiem amisiem ir salda dzive. ir sanacis parunaties ar paris tas valsts iedzivotajiem un iecelotajiem. bez idejas tur nav ko darit. busi melnais uz kuru visiem vienalga. saslimsi, var gadities ka paliec par bezpajumtnieku. nav diezko feini dzivot visu dzivi uz parada un krat lotidaudznaudinas lai iegutu augstako izglitibu + vel izskolotu savas atvases...Ka saka vienmer liekas ka otrpusdiikja ir forsak, mums savas problemas viniem savas.
arturso:Tas riebigums reizem liekas ka videeja latviesa mentalitate. Alloxa nesen bija iemetis paris linkus uz fotoadresem. tad nu ari saku vandities pa arzemem ( izskatas orienteta lapa uz US&A publiku vairak bet ir ari citi protams ) tad nu tur tas dzeelibas un jeelibas ir tomer mazaak sastopamas.
Starp citu, ir atšķirība starp eiropiešu un amīšu dzīves uztveri un attieksmi vispār.
Tas ir kā tajā teicienā (figurē dažādās variācijas, bet jēga viena un tā pati): Ja pajautāsi eiropietim, vai viņš spēlē vijoli, šamais teiks, ka - nē, nespēlē. Ja to pašu pajautāsi amītim, šis teiks - nezinu, nekad neesmu spēlējis
Un tā amīšu attieksme, ka visiem nemākuļiem, kas kaut ko mēģina izpīkstēt jomā, kurā neko neprot un nejēdz, turklāt ar milzīgu attieksmi un pašapziņu "I'm the king of the World" ir jāsaka "good job", man kā eiropietei un vēl jo vairāk latvietei nav pieņemama. Jā, varbūt tas ir arī iemesls, ka viņi virknē jomu ir eiropiešiem priekšā, bet man, kā cilvēkam nekad nav patikusi milzīga kruta attieksme bez reāla, taustāma seguma. Jo ātrāk kāds tam nemākulim pateiks, ka tas, ko viņš dara ir sūds, jo labāk
talavietis: Kas attiecas uz ārzemju fotoportāliem, tad jāsaka, kapitālismā neviens necenšās tā mātišķi kādu vilkt izaugsmē, kā tas notiek postpadomju portālos. te to dara izmisīgi... ja ne velkot, tad stumjot bez maz pa priekšu. Muļku zeme un nekas vairāk, jo kapitālists ir spiests rēķināties ar konkurenci un par velti viņš tev neko nestāstīs.
Man šķiet, ka ir jānodala, vai mēs runājam par biznesu un naudas pelnīšanu vai arī par hobiju un brīvā laika pavadīšanu. Ja par pirmo, tad ir jāsāk ar skolām un izglītību + talants + milzīgs darbs un sūri sviedri. Ja par otro - tad katrs dara un kuļas kā grib, ja kāds gudrs profesionālis ko pasaka priekšā - lieliski, ja nē - gan jau ar nebūs nekas traģisks. Arī šis portāls ir tīri hobijam. Jā, te ir arī tādi, kas ar foto pelna naudu (visu vai daļu no savas iztikas), bet tie šeit neuzturas tāpēc, ka viņi te grib ko iemācīties, bet gan visdrīzāk tusiņa, kontaktu veidošanas, tautas vērošanas vai vēl kāda cita iemesla dēļ. Ja tomēr viņi te cer, ko iemācīties, tad man žēl viņus. Tā nav pareizā attieksme pret savas profesijas izkopšanu.
ja kas - ne "sāk palikt riebīgs", bet "sāk kļūt / tapt riebīgs", palikt var tepat vai tāds pats.
talavietis:kapitālists ir spiests rēķināties ar konkurenci un par velti viņš tev neko nestāstīs.
kapitālists, ne kapitālists, bet esmu observējis, ka sieviešu dzimuma organisms staipa smagumus un tēviņi īpaši neliekas traucēties - tas viņas darbs un sveiki. a še duraks paņems darbu, pajautās kā ko dara un viņam stāstot iztērēsies 5X vairāk E, nekā izdarot.
ievish: Man šķiet, ka ir jānodala, vai mēs runājam par biznesu un naudas pelnīšanu vai arī par hobiju un brīvā laika pavadīšanu. ... Ja tomēr viņi te cer, ko iemācīties, tad man žēl viņus. Tā nav pareizā attieksme pret savas profesijas izkopšanu.
jānodala ir. ... nu, neiespējami nav, ir takš sīki knifiņi, par kuriem gudrās grāmatās neraksta un kuras gudrie zīmju tulki nav piefiksējuši. man drīzāk žēl tos, kuri kā "argumentu" uzskaita uzglītošanos un cik gadus strādājuši un tad, kad noderīgāk būtu paklausīties pavisam uzmanīgi, visu E izliek uz balss pacelšanu.
silrak: ... a tev vajag tos bērnišķīgos podziņspiedēju prātuļojumus, kādus piemēram šaterī nadzīgi rakstīt?
nu, neiespējami nav, ir takš sīki knifiņi, par kuriem gudrās grāmatās neraksta un kuras gudrie zīmju tulki nav piefiksējuši. man drīzāk žēl tos, kuri kā "argumentu" uzskaita uzglītošanos un cik gadus strādājuši un tad, kad noderīgāk būtu paklausīties pavisam uzmanīgi, visu E izliek uz balss pacelšanu.
Sīki knifiņi ir cita runa, es domāju par stabila pamata ielikšanu. Jebkuras galējības, kā "tikai skolas/papīri" vai arī "tikai portāli", nav saprātiga, lai būtu patiešām labi. Protams, ka no otras puses, ne vienmēr vajag to ideālo, labo perfekto, bet tas jau ir cits stāsts
SL:sukulis, labs riktīga latviete kā kas - tā valsts ierēdņi vainīgi hahaa
Nu jaa aptuveni taa un tad veel ir pavisam foshs rinka dancis...jo valdiiba ir taada kaadu esam pelniijushi ,reaali iedomaajaties sevi pie valdiibas grozhiem...vaitad nedariitu taapat ???
talavietis:Nē ok! Sabiedrības daļa, kura paņem rokā fotoaparātu ir jāpaskolo, bet ar kādiem līdzekļiem, tas ir jautājums? Vai Alloxa iekarodams nedraugus, skolo, vai rada pretestību? Te darbs tiem, kuri saprot no uztveres īpatnībām. Tieši pretēji, viņiem pat labs Alloxa darbs nebūs piemērs, jo tas ir
Bet nu labi, diskusija ir vajadzīga un kādam kaut kas aizķersies... Lai miers virs Zemes un cilvēkiem labs prāts!
Man "ļaunais" ir masturarbaiteru MELI ar nolūku sev un citam gādāt baudu, kas šeit skaitās par NORMU.
Henjka:Lai cik skumji nebūtu, es tikko esmu piereģistrējusies, un ļoooti bieži jau esmu paspējusi saskarties ar naidīgu attieksmi vai tajā gadījumā, ja man bilde liekas interesanta, bet citam nē, tas nozīmē ka noteikti kkas riebīgs jāuzraksta? Tiešām skumji......
Esmu par to, ka kritika ir dzinējspēks...tikai ar nosacījumiem...ja tā ir adekvāta un izteikta veidā, kura neaizvaino cilvēku:face-plain: Diemžēl, dažreiz, mēs nepadomājam ko un kā pateikt...var jau iešaut sejā aukstu ūdeni, apstulbināt, aizvainot un justies laimīgam, bet var arī iešaut...un sapurināt... un tas, kas būs saņēmis šo šāvienu sejā, galu galā būs pateicīgs...kā saka...paldies par pamodināšanu Viss atkarīgs no attieksmes! Ko esmu novērojusi...jo cilvēks ir profesionālāks, jo viņa kritika ir stimulējošāka un savā veidā saudzējošāka...bet ir tādi "kritiķi", kuri gatavi izgāzt savu žulti par da jebko...un visdebilakaja veida...un tas dažreiz ir iznīcinoši Esmu šeit no jaunajām...un jau izbaudījusi abus variantus...bet, pagaidām, vēl šeit pat
Protams...nedrīkst pazemot!!!...bet normālā veidā kritizēt...pat ļoti apsveicami, tikai, liekas, ka kāda daļa nesaprot kas ir vārds kritika Atsvaidzināšanai...kā resurss izmantots Latviešu Konvertācijas vārdnīca...termins “kritika” tiek skaidrots kā “iztirzājums, novērtējums no kāda viedokļa”...un ne vārda par pazemošanu Ja Tev...FOTOdurnis...nepatīk kāda konkrēta veida bildes...nu tak veic atlasi...skaties kas tev patīk!!!!!
FOTOdurnis:Tiešām riebīgs saits. Baigi maz lācīšu , kaķīšu un zaķīšu bildes. Daži kretīni zem bildēm raksta "nepatīk" Kā drīkst tik nežēlīgi pazemot autoru ?
FOTOdurnis:Tiešām riebīgs saits. Baigi maz lācīšu , kaķīšu un zaķīšu bildes. Daži kretīni zem bildēm raksta "nepatīk" Kā drīkst tik nežēlīgi pazemot autoru ?
Pārītis te baigi aizsvilās par kritikas izteikšanu - diskusijas sākumā tika minēta debila kritika "šķībi pupi, greizas acis utt.." šāda kritika nevienam nav vajadzīga un labuma no tādas arī nekāda Kritiku vajag - solīdu un neaizvainojošu ne autoru -ne modeli - teiksim tā - KONSTRUKTĪVU. Gan arī pareizi pateica Alloxa, kritiku nevajag jaukt ar viedokli, bet arī viedokli vajag prast izteikt. Tēmu es uzsāku vispārīgi, nebiju domājis sevi, ka mani te kāds baigi apbižotu - pats par sevi pastāvēt varu un V ABIDU ŅEDAM
Nilss, tas par tiem normālajiem autoriem un labajiem darbiem bija tēmēts man?
Lutums:Pārītis te baigi aizsvilās par kritikas izteikšanu - diskusijas sākumā tika minēta debila kritika "šķībi pupi, greizas acis utt.." šāda kritika nevienam nav vajadzīga un labuma no tādas arī nekāda Kritiku vajag - solīdu un neaizvainojošu ne autoru -ne modeli - teiksim tā - KONSTRUKTĪVU. Gan arī pareizi pateica Alloxa, kritiku nevajag jaukt ar viedokli, bet arī viedokli vajag prast izteikt. Tēmu es uzsāku vispārīgi, nebiju domājis sevi, ka mani te kāds baigi apbižotu - pats par sevi pastāvēt varu un V ABIDU ŅEDAM
Nilss, tas par tiem normālajiem autoriem un labajiem darbiem bija tēmēts man?
neesmu te redzējis sūdzamies nevienu autoru, kura darbi man patīk........vai tas ir pamats secinājumiem ? Nezinu man vienalga. Vienalga arī ko lielais vairākums ieķeksē pie manām bildēm. Reālu interesi izraisa tikai dažu autoru pārdomas......
Izlasīju šonedēļ tēmā par Ulža daudzsejību, ka pirms 8-10 gadiem te esot bijusi super aizraujoša un mākslinieciski augstvērtīga esība. Bet še tev - šis tolaiku tēmas virsraksts liecina, ka pirms 9,5 gadiem ne visi tā domāja. Bet tagad par aktualitātēm, kādēļ atradās šis arhīvs : feisīša fototirgus grupā kāds personāžs ar čipsu paku gaida ierodamies delegāciju no fotobloga. Tak jau no šī paša fotobloga, citu laikam nav. Es, ka cilvēciņš ar vāji izteiktu sapratni, nenojaušu - kam viņam tas?, bet nu pasažieris jau labāk zin. Tā kā lūdzu - FB vārds skan pat amīšu resursos. www.facebook.com...
Schneider:Sēžu dežūrā, darīt nav ko, varbūt arī man parakties pa forumu un 250.lapas iscelt kādu neapmierināta lietotāja filmu ēras tematu...
Vispār jau labāk paskaties augstākminēto linku - varbūt tieši tevi tur gaida ar visu vairāku desmitu gadu pieredzi. Bet šo tēmu man izmeta meklētājs vārdam fotoblogs, neies jau jaunu tēmu vērt vaļā, lai informētu par blogistu piesaukšanu citās vietnēs.
Ak tad tur vēl arī tas jālasa zem visa, kas jau pats par sevi mani neinteresē... Rūdolfu Liepiņu nepazīstu, manis pēc lai gaida ar čipsu paku vai kaut ar nemizotu kartupeļu grozu.