vai drīkstu??? ArmandsK www.fotoblog.lv... bet to puķi ir tomēr ielicis pareizajā vietā kadrā , un kāpēc puķmīļiem lai nepatiktu tāda bilde??? CerambyX www.fotoblog.lv... tev bibi liekās veiksmīgāks piemērs... BET es cienu Linkman, Ienaakusi, FOTOVECIS un citu balsojumus Vai te nenotiek savu iegribu uzspiešana citiem, jo manis pieminētie autori (blogeri) nepārdodās , vai jums tomēr arī nevajag pārvērtēt savus izteikumus Man labāk... es ļoti reti balsoju...
Alloxa - vai Tu neproti lasīt - man Tavi reitingi ir pilnīgi vienaldzīgi. Atšķirībā no Tevis. Ar Tevi sacensties? Sacensties par reitingu cipariem zem bildēm? Kāpēc? Ja Tu esi galvu saspiedis, tad vari to darīt. Varbūt tas Tev ir stimuls kaut ko uzsākt savu bilžu izaugsmē, bet to jau katrs izvēlas, kas ir viņa dzinulis. Man Tev pilnīgi nekas nav jāpierāda. Es taisu savas bildes, kā es māku un kā man patīk.
Linkman:Alloxa - vai Tu neproti lasīt - man Tavi reitingi ir pilnīgi vienaldzīgi. Atšķirībā no Tevis. Ar Tevi sacensties? Sacensties par reitingu cipariem zem bildēm? Kāpēc? Ja Tu esi galvu saspiedis, tad vari to darīt. Varbūt tas Tev ir stimuls kaut ko uzsākt savu bilžu izaugsmē, bet to jau katrs izvēlas, kas ir viņa dzinulis. Man Tev pilnīgi nekas nav jāpierāda. Es taisu savas bildes, kā es māku un kā man patīk.
Tavi vārdi par reitingiem neatbilst tavam rīcībam - t/t ir BLEFS. Lai paliek pa vacam - Alloxa dos tev FORU nemasturrbaiterējot savas bildes, bet Linkmans, pagaidām acimredzot, viņam citas izejas, savu ambīciju piepildināšanai, nepastāv, kā cītīgi "mast........rēt"... tobiš balsot par savām citu rokām. Veiksmi!
silrak:es gan vairāk cienu tādu autoru/vērtētāju vērtējumus, kuri nebaidās pateikt zem acīmredzama brāķa, tehniskas kakas, ka darbs nav izdevies. Nevajag jau lamāt uzreiz, bet nu vienmēr klusi "atzīmēties" ar 555 vai patīk, neskatoties ne uz ko, nu atvainojiet.. www.fotoblog.lv... __________ http://www.fotoblog.lv/img/92805/?cid=22290
Ko tad tu neieliki "dzēst"??? vai atriebības baidies?
Es kaut kā nevaru saprast - par ko Tu te cepies??? Hronisks atzinības trūkums, vai kā? Paskatījos Tavas bildes. Nu smuki. Kas ( un kam???) Tev vēl ir jāpierāda?
Alloxa - Tava rīcība attiecas uz Tevi, mana rīcība attiecas uz mani. Mana rīcība ir šāda (iespēja pievienot bildes bez vērtējuma): www.fotoblog.lv... un vēl šāda (iespēja izņemt savas bildes no topa): www.fotoblog.lv... Takš to, vecīti, ne Tu mani mācīsi, ko un kā man darīt. Gluži tāpat - ne es Tevi mācīšu, ko un kā Tev darīt. Tā ir jebkura brīva izvēle - ielikt bildes kritikas sadaļā un saskaitīt, cik 555 ir atkal saripojuši. Lai Tev labi masējas. Ja es uzskatīšu, ka varu ielikt bildei savu patīk vai 555 vai izcili, tad neviens man nemācīs, ko un kā man vajadzēja darīt. Kapito?
Innocence:Kāpēc vispār ir jāatriebjas? :face-surprise: Katrs vērtē kā viņš vēlas un kā uzskata. Un, manuprāt tie, kas vērtē atpakaļ ar tieši tādu pašu atzīmi/vērtējumu, atvainojos, bet nav normāli. Priekšs kam tas ir vajadzīgs?
Pamēgini "samasturarbaiterēt" kādai savai vājai bildei reitingu virs 6,5... kad atnāks, tāds "Alloxa", un ar vienu "dzēst" nometīs bildes reitingu uz 6,1... tad sapratīsi atriebšanas ARGUMENTUS
visas bildes, par kurām esmu izteicies zem topika aizsācēja bildēm- dzēstas... tie, kuri zin manu komentāru stilu- sapratīs ...pat ja es tieku pieskaitīts, tad teiktu, ka man labak patiktos masturbēt draudzīgā pulciņā, nekā vel kādreiz iekāpt Alloxas bildēs- ar pamatu, bez pamata... pēc tam ilgi jāvēdina istaba pēc ZIBENĪGAS reakcijas no A. puses.... tomēr ceru, ka tos komentus zem manām bildēm nedzēsīsi- tie ir daiļrunīgi diezgan...
par dzēšanu- lai katrs pats izvēlas, ko dzēst, ko nedzēst... es komentēju tikai to, ko uzskatu par pozitīvas ievērības vērtu. kretīnisma nav daudz, bet tas ir vienīgais (manuprāt) kritērijs dzēšanai. to tad arī paskaidroju tomēr. labā materiala nav daudz, bet viņš IR!... un man patiešām ir vienalga, kas notiek ar visām pārējām bildēm (lai piedod man cienījamie F-bloga kolēgas, kuru bildes esmu palaidis neievērotas vai viņu daiļrade neatbilst manai gaumei)
peterson, ko mēs smēkiejam??? lai tādu murgu dzemdēt... Jēls esi, lai Alloxa k/k dzēstu www.fotoblog.lv... = petersonsphoto@81.198.145.135 | 00:06 07.11.2008 [ paldies par komentāru ] "oioioi, kakoi p.zģož.... bet bilde smuka. un funktiers ar. tikai ar dabu maz sakara..." = Alloxa@159.148.67.60 | 00:17 07.11.2008 petersonsphoto, pareizi saki "ar dabu maz sakara" - protams MĀKSLA, bet, vai daudzi to saprot... nu petersonsphoto un, un... mmmh varbūt, es!? D~~
Labākā pašreklama ir labas bildes, draudziņ, nevis pieglaimošanās un "lā-lā-uh es varu"... masturarbaiterēša ir vienīgā tava izredze pacelt sev reitingu.
ArmandsK:te nav vērts cīnīties, paskatās uz šo www.fotoblog.lv... cilvēks ieliek pirmo bildi un te tik jauki uzņem, tātad arī turmāk bliezīs šitādus sūdukus un saņemšu labas atzīmes! Psc
es i beigts http://www.fotoblog.lv/img/100753/?cid=23748
Salīdziniet šīs bildes ... un vai tās ir bāžamas vienā maisā???
Es ar nesaprotu par ko cepšanās. Tas, ka daudzi draugu pulkā paklapē viens otram pa plecu, jau neko daudz nenizīmē. Man tas netraucē. Varētu jau šiem salikt "dzēst", bet lai būtu konsekvents pus lapai tas ir jāizdara. Lai jau ņemās un balso savas bildes uz augšu.
Alloxa.Tu mānies! Es ļoti labi atceros Tavu patīk ložmetēju pie manām bildēm ar sekunžu intervālu!...Un sekojošo klusumu ar esu pamanījis,pēc tā kad mans atbildes ložmetējs klusēja. Jo redzi,man reitings pofig,to ja grib var uzdzīt pārs mēnešos!Vienīgais mans mērķis parādīt pēc iespējas vairāk cilvēkiem cik daudz un dažādi mums Mazie Brāļi.Negatīvās emocijas pēc maniem 111 vai dzēst man nav vajadzīgas,pietiek man negāciju nevirtuālajā pasaulē.
versatile:a kamer jus dirsaties, man pie sienas kalendars, kur zem bildes rakstits- Vards Uzvards (Alloxa) - un smuki.
A cik viš maksā - vel neesmu redzējis.
a tas ir Latvijas valsts mezhu kalendars. tur gan tas bildes ir katra menesi pa 2am saliktas kopa, bet visumaa - ir OK. A3 formata kalendars - pa smuko.
Es diezgan maz balsoju, kritizēju reti, pieturos pie bieži lasītā ieteikuma "ja nepatīk- neskaties", jo mana emocionālā dzīve realizējas citur nevis virtuāli un šeit. Bet patiesībā šī draugu būšana vērtējumā un bezkritiskā piecinieku likšana pamatīgi galvu jauc. Parasti, atverot Blogu, es vispirms apskatu tās bildes, kas mani piesaista. Tām bildēm nereti sākumā vērtējuma ir pamaz . To es norakstu uz domāšanas rēķina, jo katrs meklē to, kas viņam tuvs.- dažam interesē kvalitāte, citiem "citādāks" skatījums.
Bet tad es skatos labi novērtētās bildes , jo gribu mācīties. Un tad kļūst divtik jocīgi. Sāk likties, ka es galīgi neko nejēdzu... kaut vai par tām pašām puķītēm. Domāju, ka vēl kāds šeit grib mācīties, ne tikai uztusēt un pelnīt cipariņus.TAČU kā kaut ko iemācīties, ja balsojums nav adekvāts - draugu būšana vai nopaļāšana dēļ personiska konflikta. Gribētos redzēt eksperimentu ar uz laiku noklusētiem autoriem. Pieļauju, ka tad būtu lielāka atlase bildēm, ko ievieto šeit.
izskataas, ka cilveeki paraak nopietni uztver notekosho internetaa....no bloga butu jadzesh gandriiz visas bildes.....bet no taa jau fotografijas labaakas nepaliks......
makatanau:Es diezgan maz balsoju, kritizēju reti, pieturos pie bieži lasītā ieteikuma "ja nepatīk- neskaties", jo mana emocionālā dzīve realizējas citur nevis virtuāli un šeit. Bet patiesībā šī draugu būšana vērtējumā un bezkritiskā piecinieku likšana pamatīgi galvu jauc. Parasti, atverot Blogu, es vispirms apskatu tās bildes, kas mani piesaista. Tām bildēm nereti sākumā vērtējuma ir pamaz . To es norakstu uz domāšanas rēķina, jo katrs meklē to, kas viņam tuvs.- dažam interesē kvalitāte, citiem "citādāks" skatījums.
Bet tad es skatos labi novērtētās bildes , jo gribu mācīties. Un tad kļūst divtik jocīgi. Sāk likties, ka es galīgi neko nejēdzu... kaut vai par tām pašām puķītēm. Domāju, ka vēl kāds šeit grib mācīties, ne tikai uztusēt un pelnīt cipariņus.TAČU kā kaut ko iemācīties, ja balsojums nav adekvāts - draugu būšana vai nopaļāšana dēļ personiska konflikta. Gribētos redzēt eksperimentu ar uz laiku noklusētiem autoriem. Pieļauju, ka tad būtu lielāka atlase bildēm, ko ievieto šeit.
Gribās parakstīties zem katra tava vārda - Paldies! Tieši tāpēc, kā tāda "draugu-prostitūtu" rīcība balsojumos neveicina izaugsmi, turpināšu šeit atrasties un "cīnīties"... Draugi nemelo - melo nedraugi
Ja jau spams tad no manis ar Dārgie draugi blogeri un visi citādie,vai tiešām tik svarīgs ir kautkāds reitings.Protams, tizli izskatās ka pieauguši cilvēki uzvedas kā lupatas,atriebties var arī savādāk,publicējot vēl labāku bildi.Normālas kritikas šai blogā ir maz,draugu būšana ir vienmēr un visur un tā tam būs būt.Atslābstiet,tak paši zinat kas ir kas. Es labprāt uzklausītu objektīvu kritiku par bildi nevis par objektu.
Eu pat atnāca Laipni aicināts,konstruktīva un objektīva kritika vienmēr ir laipni gaidīta,man personīgi tas ir svarīgāk nekā pliki cipari.Nenoliegšu arī to kad labai vārdi par manuprāt izdevušos darbu ar ir patīkami.
Zem bildēm tavi komenti ir vel smieklīgāki, kā forumā... www.fotoblog.lv... Annir@195.244.135.99 | 16:16 11.11.2008 nu taa... vajadzeeja pastiepties drusku uz pirkstgaliem - tad taa liinija fonaa nebuutu tik tuvu galvai - drusku traucee... un 1 cm klaat virs galvas ruumiiti.
nu, simptomātiski, ka tagad 555 daudzām bildēm, kuras pirms gadiem dabūtu daža 534, daža 323. un tas, ka pa pirmajiem pleķiem fotogrāfi, kuri pamatā augu dzimumorgānu tuv- un detaļplānus bildē.
FOTOdurnis:Aloxa - ko nu cīnies? Nav vērts. p.s. tik daudz kompleksainu pieaugušu vīru un sievu, iedomīgu tīnīšu un pseidomākslinieku vienuviet grūti kur citur atrast ka [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] fotoblogs nav fotogrāfu un fotoamatieru saits, tas ir [url=www.draugi.lv]www.draugi.lv[/url] fileāle ar noslieci uz vienam otru paijāšanu pa tukšo galviņu.
Interesanti palasīt šo te diskusiju Viens liek 555, cits dzēš 555. Brīnos par Alloxa -- te ir tusiņa vieta nevis portāls ar nopietnām fotogrāfijām. Tā arī skaties uz šo lapu un būs daudz mierīgāk dzīvot. Ja gribi labas bildes -- aizej uz kādu nopietnu izstādi vai Rozes grāmatnīcu nopirkt kādu grāmatu. Šeit var virtuāli patusēt.
Lai vispār varētu runāt par kritiku, tad autoriem pirms vispār iziet no mājas ar fotoaparātu būtu jātbild uz jautājumu: ko bildēs, kāpēc un kā bildē parādīs to kāpēc bildē. Tad nu visa šī jezga ap vērtēšanu un neatzītajiem talantiem sanāk dēļ tā, ka vai nu ir aizmirsts par visām trim lietām padomāt, vai kritiķis ir iedomājies un grib sagaidīt pavisam ko citu. Pieskaita pie tā apstākli, ka lielākā daļa ļoti sāpīgi reaģē uz kritiku, jo nespēj objektīvi paskatīties uz savām bildēm. Tad nu rezultāts ir kāds ir -- viens otram liek 555 un priecājas par rezultātu. Kad šādi pārs mēnešus esi saņēmis labas atzīmes, vēl vairāk notici, ka māki bildēt un kritiku uztver vēl sāpīgāk. Un tā uz riņķi.
halze:Alloxa ! ievēroju <ka ari es esmu nokluvis kautkāda reitingu sarakstā ar 1067 kartas skaitli. A ko man tagad darīt ?! Biju iedomājies ka administracija visu šeit regulē ! bet izrādās pašam jāregulējas !
fotogrāfu reitings drīzumā tiks sakārtots, tur viss mierīgi, atliek vēl autoru reitings, tur arī varētu kārtību ievest
Iespeejams, bet ne aiz taa ka, ka tas autors, atveera bildi, paskatiijaas un ielika dzeest, saprotot, ka bilde ir neveertiiga, bet gan atriebiibas deelj, jo es tachu arii taa autora draugjelju bildei ieliku dzeestl, aizskaaru juutas chalim
Es vēl aizvien nesaprotu - vai tiešām tie reitingi ir tik svarīgi lai vārītos trīs dienas no vietas??? Man tas ir pilnīgi P.O...U.J.!!! Savulaik piereģistrējoties šim portālam biju sapriecājies ka nu beidzot ir vieta. kur var kaut ko salīdzināt, pamācīties bildēt, iegūt info. Taču tagad ar katru dienu vairāk un vairāk noderīgas informācijas vietā jālasa tīneidžeru cienīga gaušanās par sliktajiem blogeriem - reitingu čakarētājiem... SVIESTS!!!