forum.gif
Šeit pierakstās tie, kas nebaidās atriebības balsojumu par izliktām "DZĒST"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šeit pierakstās tie, kas nebaidās atriebības balsojumu par izliktām "DZĒST"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.08 00:55 labots
 citēt
Pirmie, kas tiks skatītī, būs no šī te saraksta www.fotoblog.lv...

Šeit publicēsim jau izliktās "Dēst":
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

un pretendentus:
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 10.11.08 01:32 labots
 citēt
Tu jau zini. always welcome. tiesa, nekaa isti skatishanas verta dotaja bridi nav.
Publicēts: 10.11.08 09:09
 citēt
ja tev kaut kādas īpašas jūtas pret šo lietotāju, paturi to pie sevis, nevis iejauc parējos
Publicēts: 10.11.08 09:44
 citēt
Vectēvam atkal slikti?
Publicēts: 10.11.08 10:30 labots
 citēt
Ups, samanīju sevi pirmajā sarakstā. Tā kā es savas bildes lieku apskatei publiskā telpā , tad vienmēr esmu gatava publiskai kritikai...es mācos...Vēl NEVIENU bildi neesmu komentējusi, ar domu - XX NEPATIKA, TĀTAD NOLĪDZINĀM AR ....
Ja liekas, ka mana bilde ir JĀDZĒŠ un ir pamatojums - ok, es to arī daru un laboju...
Publicēts: 10.11.08 13:03
 citēt
Atnāca vectēvs ar žagaru rīksti,
Uzmeta skatienu un noteica sīksti,
Tev nebūs kadrēt, lai kā Tu pīksti.
Vai cirtīšu cieti vai varbūt mīksti,
Darīšu visu, lai tik tu nīksti,
Un šajā straumē ātri tu slīksti.
;)
Publicēts: 10.11.08 14:39
 citēt
xxacis vēl nav manītas pirmajā reitinga lapā... ziņas Tev nav patiesas... :face-glasses:
Publicēts: 10.11.08 14:45
 citēt
paskaidrojiet mazliet siikaak... kas tas pirmais ir par sarakstu? un kaapeec kaut kas kaadam nepatiik vai patiik?
Publicēts: 10.11.08 14:49
 citēt
Bērnudārzam šodien brīvdiena?:face-monkey:
Publicēts: 10.11.08 15:01
 citēt
Hels007:paskaidrojiet mazliet siikaak... kas tas pirmais ir par sarakstu? un kaapeec kaut kas kaadam nepatiik vai patiik?

Tas ir aktīvāko balsotāju saraksts... tu man - "patīk" par s-bildi es tev "patīk" par tavu s-bildi... un mums abiem ir labi = (FB "prostitūcija" vai reitinga "masturarbaiterēšana") :face-wink:
Publicēts: 10.11.08 15:04
 citēt
Alloxam jātaisa savs "AlloxaBlog"!!! Tur būs iespēja koriģēt visu pēc savas gaumes: gan foto kvalitāti, gan foto ievietošanu, gan autorus, gan komentārus u.t.t!
Publicēts: 10.11.08 15:06
 citēt
sansete, nē, man liekas, ka vnk. cilv. jāatrod vēl pa kādai nodarbei.
Publicēts: 10.11.08 15:31 labots
 citēt
Atbildēšu TIKAI par tēmu...

Variet nepūlēties - spama ražošanā nepiedališos. Variet atvert savas tēmas par intersantām jums "lietām". :face-smile:
Publicēts: 10.11.08 15:37
 citēt
Jau piedalies, gh.
Publicēts: 10.11.08 15:39
 citēt
kaadaa sakaraa tur es :D???Neiebraucu,nesaprotu virsrakstu :face-crying:
Publicēts: 10.11.08 15:47
 citēt
sukulis:kaadaa sakaraa tur es :D???Neiebraucu,nesaprotu virsrakstu :face-crying:

Izlaboju "Šeit pierakstās tie, kas nebaidās atriebības balsojumu par izliktām "DZĒST"" - tagag saproti?
Publicēts: 10.11.08 16:07
 citēt
dzhii:Bērnudārzam šodien brīvdiena?:face-monkey:
Izskatās, ka brīvdiena ir vienai citai iestādei, par kuru nepelnīti, bet bieži stāsta anekdotes...
Publicēts: 10.11.08 16:07
 citēt
A..... tad par visu varu ir jaapiedaaalaas balsošanā par citu autoru bildēm?
Publicēts: 10.11.08 16:13 labots
 citēt
Alloxa, tas skan kā DRAUDI
Publicēts: 10.11.08 17:27
 citēt
Baigi labs triks uz taa pirmaa saraksta linka uzzspiezhot da jebkursh lietotaajs sarakstaa redzees arii sevi vismaz beigaas :D
Publicēts: 10.11.08 17:49
 citēt
tas itkaa taa, ka Alloxam neviens dzeest nedriikst likt, jo tad buus pretii 3 dzeest, vai kaut ko ne taa uztveeru
Publicēts: 10.11.08 17:50
 citēt
Var protams piekrist Alloxam - protams ne par visiem tiem lietotājiem, kas tur sarakstā.
Taču močīt "dzēst" mazliet par brutālu - galu galā tās bildes lielākā mērā ir tikai viduvējas, bet ne pagalam sūdīgas. Jā, tas ka viduvēja bilde dēļ draugu balsojumiem savāc vairāk balsu nekā labāka bilde (vai vismaz tik pat viduvēja) no nepazīstama lietotāja ir lielā mērā ne visai smuki...

Bet es tomēr ieteiktu nevis likt "dzēst", bet vnk bez vērtējuma nokomentēt par lietām/kļūdām bildē - ir pamanīts, ka autoriem tas nereti grauž vairāk nekā "dzēst", kas tomēr acīmredzami ir protesta balsojums, ko ignorēt ir vieglāk, nekā kad pamatoti nokritizē viņu "superīgās" bilžas.

Vārdu sakot no manas puses lielā mērā nav problēma, ka tur cilvēki viens par otru balso - lai jau, man nav žēl. Bet tomēr mazliet kretinē tā divkosība, kad par drauga viduvēju bildi nobalso, bet nepazīstama - nē! Un kad nevar pateikt "draugam", ka piedod, bet šoreiz Tava bilde ir kaka tāpēc likšu 444 vai kaut kā tā.... Jo galu galā šis mākslīgais pozitīvisms noved pie tā, ka liela daļa šādu autoru nez kāpēc sadomājas, ka viņu bildes ir krutākās visā pasaulē, tās ir perfektas, kā rezultātā kad mēģina aizrādīt par kādām elementārām lietām, kas nav pareizas, tā uzreiz spuras gaisā un bez maz vai asinis čurā "kā Tu iedomājies manu bildi aiztikt utt"...

Vārdu sakot, ja no to lietotāju puses nebūtu tāda attieksme, tad jau būtu vis čiki briki ;)
Publicēts: 10.11.08 18:14
 citēt
+Talavietis.
Publicēts: 10.11.08 18:50
 citēt
Alloxa:
Hels007:paskaidrojiet mazliet siikaak... kas tas pirmais ir par sarakstu? un kaapeec kaut kas kaadam nepatiik vai patiik?

Tas ir aktīvāko balsotāju saraksts... tu man - "patīk" par bildi es tev "patīk" par tavu bildi... :face-wink:

Alloxa, nedusmo, ka palaboju tavu tekstu uz pieklājīgo pusi :), bet pasaki vietu, kur tā naf???
Visur tā ir (blogā faktiski ir VISMAZĀK!!! ), tikai nedod norādes uz pusmirušajiem saitiem, bet uz tik pat aktīviem, vai aktīvākiem, kā blogs :)
Un tākā es esmu vēl šur tur, tad zinu , ko saku :):):)... es ielieku bildi- par citiem praktiski nebalsoju...
manas bildes ir apskatītas un ne visai :(,
bet tieši tās pašas bildes ieliek attēlos redzamās būtnes (tur to atļauj darīt modelēm, un neviens neprotestē, ka blogā daži), un tā pati bilde aiziet uz URRĀ!!! :D
Publicēts: 10.11.08 18:54
 citēt
Rudens klāt ar saviem mīnusiem. Vitamīni jāēd, garu jāstiprina. Izdzēs rakstu un izlec ar izpletni ;)
Publicēts: 10.11.08 18:56
 citēt
A vispār kaut kur pasaulē ir tāds reāli funkcionējošs saits ar dikti aktīvu publiku un daudz bildēm/lietotājiem, kur ieliekot bildi nav redzams autors pirms bilde nav novērtēta?
Jo reāli tāda sistēma visas problēmas atrisinātu :D bet ja nekur pasaulē nav priekšzīmīga parauga, ka tāda štelle var arī sekmīgi funkcionēt nezaudējot saita popularitāti/aktivitāti tad protams naivi un nevajadzīgi cerēt blogā kaut ko tādu ieraudzīt :)
Publicēts: 10.11.08 19:25 labots
 citēt
CerambyX:A vispār kaut kur pasaulē ir tāds reāli funkcionējošs saits ar dikti aktīvu publiku un daudz bildēm/lietotājiem, kur ieliekot bildi nav redzams autors pirms bilde nav novērtēta?
Jo reāli tāda sistēma visas problēmas atrisinātu :D bet ja nekur pasaulē nav priekšzīmīga parauga, ka tāda štelle var arī sekmīgi funkcionēt nezaudējot saita popularitāti/aktivitāti tad protams naivi un nevajadzīgi cerēt blogā kaut ko tādu ieraudzīt :)

Klasiskā fotogrāfija - spēcīgi autori = balso (anonīmi) par to ko redz uz fotogrāfijas nevis muļķīgo pro-draudzības "tu man - es tev" www.photopolygon.com...

Pop-bildes www.photoforum.ru = kategorijā "reitinga fotografs" anonīms posts uz 4 dienām ar anonīmu balsojumu ("draugu prostitūcija" ir iespējāma bet tādu tur ir maz)
Publicēts: 10.11.08 19:28
 citēt
jā, protams, vel photo.net
Publicēts: 10.11.08 19:34
 citēt
lieti noderētu
Publicēts: 10.11.08 20:54
 citēt
+talavietis. Es arī pazīstu Confinu personīgi. Tikšanās reizē ar Confinu mēs pie reizes Tevi aprunājām, talavieti, bet tā pozitīvi - par Tavu skatīšanos ainavā un bildēm. ;)
Publicēts: 10.11.08 21:02
 citēt
o, es ar ietverts! 196 ..... urrrrāāāā ......! ..... :)
Publicēts: 10.11.08 21:23
 citēt
Linkman, nestreso - reitingu vajag nopelnīt ar labām bildēm, nevis ar "foto-maucību" (C) Haralds = gribi apstrīdēt!?
Publicēts: 10.11.08 21:26 labots
 citēt
te nav vērts cīnīties, paskatās uz šo www.fotoblog.lv...
cilvēks ieliek pirmo bildi un te tik jauki uzņem, tātad arī turmāk bliezīs šitādus sūdukus un saņemšu labas atzīmes! Psc!
Publicēts: 10.11.08 21:30
 citēt
Lai arī kas tur tajā bildē attēlots, bet nu atvainojiet - pie šādas kvalitātes tas ir vnk nebaudāmi. Tāda sajūta, ka tie balsotāji neviens nav lielo bildi atvēruši apskatīties. Un 6.35?...

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 10.11.08 21:34 labots
 citēt
Ālloxa - Tu par citu reitingu streso vairāk nekā citi par Tavējo. Man Tavs reitings ir pilnīgi vienaldzīgs. t.i. kaķim zem astes. Takš to, vecīt, pats nomierinies, ej taisīt savas reitingu bildes un beidz ar hrenu nodarboties. Kad Tu vienreiz sapratīsi, ka Tavs reitings samazinās, ja Tu brauc citiem augumā. Parādi savas lieliskās bildes un pieraksti - tā jātaisa foto. :face-wink:
Publicēts: 10.11.08 21:40
 citēt
tie, kas kādu brīdi Blogā paviesojušies, būs jau savu fotogrāfu reitingu sastādījuši. viena lieta ir balsojumi un reitingi[atkarīgs no daudziem subjektīviem faktoriem], otra faktiskais stāvoklis. abi varianti nekad nesakritīs. man tāds saraksts ir, tas veidojās no autoru bildēm, nevis no reitingu tabulas aplūkošanas
Publicēts: 10.11.08 21:47
 citēt
ArmandsK:te nav vērts cīnīties, paskatās uz šo www.fotoblog.lv...
cilvēks ieliek pirmo bildi un te tik jauki uzņem, tātad arī turmāk bliezīs šitādus sūdukus un saņemšu labas atzīmes! Psc!

CerambyX:Lai arī kas tur tajā bildē attēlots, bet nu atvainojiet - pie šādas kvalitātes tas ir vnk nebaudāmi. Tāda sajūta, ka tie balsotāji neviens nav lielo bildi atvēruši apskatīties. Un 6.35?...

http://www.fotoblog.lv/img/100561/?cid=20764

Tur ir tā lieta, kā "masturabaiteriem" ir dzīļi PO.... kādai bildej likt savus 555, galvenais lai dabūtu to atpakaļ. Pateikšu vairāk - viņiem nav izdevīģi balsot par labām bildēm, jo tās autoram ir (visdrīzāk) laba gaume un viņš var neatnākt ar atpakaļ balsojumu. Tālākos secinājumus, kur novedīs FB šāda rīcība, variet izdarīt paši.
Publicēts: 10.11.08 21:48
 citēt
CerambyX:Lai arī kas tur tajā bildē attēlots, bet nu atvainojiet - pie šādas kvalitātes tas ir vnk nebaudāmi. Tāda sajūta, ka tie balsotāji neviens nav lielo bildi atvēruši apskatīties. Un 6.35?...

http://www.fotoblog.lv/img/100561/?cid=20764

un tik bliez talak piecukus. beztolks!
Publicēts: 10.11.08 22:01
 citēt
Linkman:Ālloxa - Tu par citu reitingu streso vairāk nekā citi par Tavējo. Man Tavs reitings ir pilnīgi vienaldzīgs. t.i. kaķim zem astes. Takš to, vecīt, pats nomierinies, ej taisīt savas reitingu bildes un beidz ar hrenu nodarboties. Kad Tu vienreiz sapratīsi, ka Tavs reitings samazinās, ja Tu brauc citiem augumā. Parādi savas lieliskās bildes un pieraksti - tā jātaisa foto. :face-wink:

Uz šo man ir tev atbilde manā galerījā un bilžu topā - neesmu "masturarbaiterējis" navienu bildi, atšķirībā no tevis, bet to reitingi ir ne tav pa labu.
Gribi ar mani sacensties - lūdzu uz "fotopoligonu" vai "fotoforumu"... SLABO!???
Publicēts: 10.11.08 22:12
 citēt
UldiS? vai manas aizdomas ir pareizas?:face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: