forum.gif
Šeit pierakstās tie, kas nebaidās atriebības balsojumu par izliktām "DZĒST"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šeit pierakstās tie, kas nebaidās atriebības balsojumu par izliktām "DZĒST"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.08 00:31
 citēt
Kas tev liek lasīt - neinteresē "brauc" garam... :face-wink:

Танки грязи не боятся, а тахторы не танки... :face-grin:
Publicēts: 12.11.08 09:19
 citēt
traktors:Es vēl aizvien nesaprotu - vai tiešām tie reitingi ir tik svarīgi lai vārītos trīs dienas no vietas??? Man tas ir pilnīgi P.O...U.J.!!!
Savulaik piereģistrējoties šim portālam biju sapriecājies ka nu beidzot ir vieta. kur var kaut ko salīdzināt, pamācīties bildēt, iegūt info. Taču tagad ar katru dienu vairāk un vairāk noderīgas informācijas vietā jālasa tīneidžeru cienīga gaušanās par sliktajiem blogeriem - reitingu čakarētājiem... SVIESTS!!!

xa, vel pamegjini pac kko pateikt- nodi.siis no galvas liidz kaajaam. un pirmais buus taisniibas mekleetaajs ar ainaviskiem skatiem uz kloaaku (vai otradak)...
Publicēts: 12.11.08 09:20 labots
 citēt
sundew:izskataas, ka cilveeki paraak nopietni uztver notekosho internetaa....no bloga butu jadzesh gandriiz visas bildes.....bet no taa jau fotografijas labaakas nepaliks......

:face-grin::face-grin::face-grin: tieši tā:face-grin:
Publicēts: 12.11.08 13:07
 citēt
Nākošās bildes būs Vaversa = masturarbaitera vēlme vairāk par 100 555-patīk dienā... :face-grin: :face-crying:
Publicēts: 12.11.08 14:11
 citēt
šī ir vienkārši nepārspējama :face-crying:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.11.08 14:41
 citēt
liene_l:šī ir vienkārši nepārspējama :face-crying:

http://www.fotoblog.lv/img/86126/?cid=8220
- autors NEmasturarbaiteris, nebaidās experimentēt un pupi ir labi... tādus es atbalstīšu ;)~~
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas