forum.gif
SOS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / SOS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.08 05:47 labots
 citēt
sanemu vairakus komantarus, ka esmu zagusi bildi ( skat pedejo taureni) - un ko es lai tagad daru? kapec man nav jataisnojas, ka ta nav? un interesanti kadi ir pieradijumi zagsanai..........?

viens no komentariem-

"nevajag mulkot tautu ! Visi jUSU DARbi velk uz zagto !!!! Vienkarsi nav laika un jegas teret laika zagla problemai !!!! labak pasam pazust , bez kauna !! "

vispar super, nu ko , visi, kas grib redzet manus darbus- laipni lugti apskatiet tos visu mana kompi!

tikai es nesaprotu kapec man ir jataisnojas, ka neesmu zilonis..............................................................................................................

Ieliku reportaza visas tas sesijas bildes. ja tas ko maina...................................
Publicēts: 10.11.08 05:57 labots
 citēt
ceru arī, ka tikpat publiska būs arī atvainošanaš kā ķengas........................
Publicēts: 10.11.08 08:23
 citēt
Nepamatoti apvainot nav glīti -jābūt pārliecinātam par to...
bet Tev links uz reportāžu nav šis - www.fotoblog.lv...
?:face-wink:
Publicēts: 10.11.08 08:27
 citēt
aha, reportāzu šodien ieliku. smieklīgākais, ka to ko man pārmet, es nemaz nemāku izdarīt- būtu jāņem grāmata vai lekcijas par f-šopu priekšā....
Publicēts: 10.11.08 09:12
 citēt
Es jau teicu: gribētu paskatīties, kurš spētu tik perfekti izgriezt un ielīmēt ar visām sīko matiņu un ūsiņu pārejām.
Ar pirmo acu skatienu skaidrs, bet vot, atrodas cilvēki kas nesaprot tehniku bet nodarbojas ar uzbraucieniem.
Kāda vella pēc?!
Publicēts: 10.11.08 09:38
 citēt
neko, pilnigi neko................................... neko nedariju varoņiem
Publicēts: 10.11.08 10:06
 citēt
...tie "varoņi" taču ir viens un tas pats cilvēks...
Abiem vienādas kameras un abi igauņi... :)
Publicēts: 10.11.08 10:47
 citēt
jautri :face-grin:
Publicēts: 10.11.08 10:52
 citēt
Nez, vajadzētu sākt ar jautājumu - kāda jēga zagt šādas bildes?

Nav arī jēgas sākt diskusiju ar tādiem cilvēkiem, kas neprot pat normāli rakstīt ...
Publicēts: 10.11.08 11:09
 citēt
jēgas jau nav gan- es arī netaisos ieguldīt milzu darbu un kādam savas bildes sūtīt ( neiet runa par adm). īpaši- visas ( jo kā apgalvo - visas ir zagtas!), lai nez ko pierādītu:):)
Publicēts: 10.11.08 11:21
 citēt
lai zagtu TĀDAS bildes jābūt....khmmm, ar sveicienu, mazākais :)
Publicēts: 10.11.08 11:37
 citēt
vispār jau derētu kādu tiesā iesūdzēt. Tikai tā ka internets un tiesības nav īsti atrisināti jautājumi, žel tērēt laiku.................................. bet mierā gan es nelikšos- abas personas varēs mani atcerēties
Publicēts: 10.11.08 11:39
 citēt
iztiksim bez pieradijumiem, idioti, lol.
Publicēts: 10.11.08 11:51
 citēt
aitinaa:vispār jau derētu kādu tiesā iesūdzēt. Tikai tā ka internets un tiesības nav īsti atrisināti jautājumi, žel tērēt laiku.................................. bet mierā gan es nelikšos- abas personas varēs mani atcerēties

a Tu vārdus pasaki. Būs kauns vainiekiem, visi ar pirkstiem nobadīs :)
Publicēts: 10.11.08 11:54
 citēt
aitinaa, nebojaa sev nervus cilveeka deelj, kuram jumts aizbraucis!
Publicēts: 10.11.08 12:06
 citēt
Varbūt ejam arī iespļaut kafijas krūzē? :D

Schnircks:Hm, varbūt tā draudzīgi bariņā ejam vērtēt? Gadījumā, ja dienas laikā neatvainojas un neatsauc savus murdziņus.....:face-monkey:
Publicēts: 10.11.08 14:45
 citēt
paldies, par viriem tadus ar piemaksu nenemtu:)
Publicēts: 10.11.08 14:50 labots
 citēt
NilsS- vardi pie manas bildes bloga
Publicēts: 10.11.08 21:19
 citēt
aitinaa, vai Tev ir kādas domas, kāpēc tādi uzbraucieni Tavā adresē?
Ko admini saka šajā jautājumā? Ja es tā palasu bloga noteikumus, piemēram, šo:
"33. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu."
Vai tad pm drīkstētu apvainot kādu par to, kas viņš darījis? Admini - varbūt šeit vajadzētu papildināt lietošanas noteikumus, ka tas attiecas arī uz bloga pm saraksti?
Publicēts: 10.11.08 21:24
 citēt
Linkman:"33. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu."

Shis, manuprat, ir janjem ara no noteikumiem, citadi puse blogeru bus jablokje :)
Publicēts: 10.11.08 21:31
 citēt
sasar:
Linkman:"33. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu."

Shis, manuprat, ir janjem ara no noteikumiem, citadi puse blogeru bus jablokje :)

nu - kas publicēšana, kas pārpublicēšana / citēšana.
Publicēts: 10.11.08 21:50
 citēt
sasar:

Es arī tā domāju - jāņem ārā. Mani neviens neapvaino, kamēr ir šāds punkts. Izņems no noteikumiem, uzreiz es uzzināšu no komentāriem, ko citi par mani domā. Un negatīvā agresijas žults līdzīgi kā ziņu portālos ieplūdīs bloga fotostraumē. ;)
Publicēts: 10.11.08 22:03
 citēt
nav ideju kapec, tiesam nav
Publicēts: 10.11.08 22:20
 citēt
aitinaa:nav ideju kapec, tiesam nav
Rīt pirtiņā mēs varam to apspriest. Man būs iemesls ar Tevi parunāties. ;)
Publicēts: 11.11.08 05:48
 citēt
:):)aprunaties var vienmēr:)
Publicēts: 12.11.08 11:25
 citēt
nu tā-

1)kaitīgie komenti zem bildes dzēsti;
2) adm apstiprinājusi, ka bilde nav zagta;
3) viens no komentētājiem izdzēsies.

paldies visiem par atbalstu!
Publicēts: 12.11.08 11:52
 citēt
un protams, attiecīgajam autoram tika pāris mīļi vārdi no manis:):)
Publicēts: 12.11.08 14:08
 citēt
nervus tiešām nav vērts bojāt.
ļoti ļoti nepieklājīgi rīkojās "vērtētājs".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):