Digitalite - tātad cenai vajadzētu būt 2FL, lai puscena varētu būt vismaz 1 FL (vesels skaitlis). Tu man ziedo 1FL par kāda foto atbalstu un iesaki, pie kādas bildes man izcili apstāties.
nav jau tik daudz to izcilo bilžu, nobalsot var otrajā dienā, ja pietrūcis, vai padomāt par pareizo izvēli iztērējot savu IZCILI.ja varētu pirkt, tad tā bode[BLOGS] būtu jāklapē ciet.................
Stings - vai tad nezināji, ka dzīvē par visu ir jāmaksā - ar laiku, ar naudu, ar sviedriem, ar darbu, ar asinīm, ar nerviem, ar sāpēm, ar sirmiem martiem, utt. utml.
Linkman:Stings - vai tad nezināji, ka dzīvē par visu ir jāmaksā - ar laiku, ar naudu, ar sviedriem, ar darbu, ar asinīm, ar nerviem, ar sāpēm, ar sirmiem martiem, utt. utml.
te jau gāja diskusija, ka visu var nopirkt , skat. augst;ak diskusijas iniciatores rakstus. Par maksāšanu- Dots devējam atdodas, bet tikai, ja, dodot nedomāsi, kas man par to būs.. un katram ir izvēle ar, ko maksāt.... var arī ar dvēseli... tikai katram sava vērtību skala.... dažs dvēseli gatavs pārdot par greznu autiņu, lielu māju.... vai fotogrāfiju, reitingu??? pēdējais tāds joks, bet....
Stings - diskusija šeit nav - visu var nopirkt, bet gan ironija par FL izmantošanu. Tu tiešām domā, ka heltas ierosinājums ir nopietns? Es to uzvēru ar humoru un tikpat ironiski turpināju ar piedāvājumu pārdot izcili vērtējumus. Katram ir ne tikai sava vērtību skala, bet arī humora izjūta. Joks ta joks, bet varbūt tik pat nenopietni Tu varētu konkrētāk izklāstīt, kā par dvēseli (kā nemateriālu, netaustāmu, neredzamu) var nopirkt kaut ko taustāmu, materiālu un redzamu?
vēl varētu uztaisīt tā, ka "izcili" varētu iekrāt (ja pa dienu neiztērē), kā arī - atstāt mantojumā, un, protams, pārskaitīt citiem lietājiem (par samaksu vai par skaistām acīm). Un vēl... varētu par FL nopirkt iespēju saviem "izcili" mainīt krāsu, ja zaļā apnikusi. un vēl varētu par FL nopirkt liegumu ielikt "dzēst" kādai konkrētai bildei. vai arī... to, ka pie kādas konkrētās bildes iespējams iespraust (kursoru) tikai pieciniekos un "izcilajā caurumā". ko vēl?! par FL varētu TIK daudz visu ko nopirkt! bet tagad tikai statistika, SAVU komentu dzēšana un konkursiņš... jeb es kaut ko esmu palaidis garām, kur vēl var FL izmantot?! ā, atcerējos vēl vienu lietu, ko varētu nopirkt par FL - iespēju nomainīt profila bildi kādam citam blogerim vai arī (bet šitas ietu pa dārgo) kāda cita blogera vārdā uzsākt jaunu tēmu forumā.