Steidzamos tempos, administrācijs aizmāšības dēļ, ziņoju, ka šo trešdien - 08.11.2006 piesakamaies ciemos pie Haiduka uz pirti vakarā. Pirts ir tepat Rīgā un bez maksas (pirmo reizi).. Vietu skaits diezgan ierobežots, ap 15 cilv., tāpēc piesakamies šeit pat forumā nekavējoties
Pamodos un skatos, vēl kāds ir pamodies. Mana doma bija 18. 00. Pernavas ielā 10, ieeja no Kr. Barona ielas lielajai mājai pa vidu...pie durvīm liels uzraksts "BTA apdrošināšana" ""Dominus Servo", pie durvīm zvans. Līdzi groziņš. Pirmajā daļa nedaudz par foto mākslīgajā gaismā...varēs praktiski pamēģināt (modeļi pašiem būs jātēlo,)...otrā daļa redzama ar sarkano rakstīto...pirmo daļu var atlikt par labu otrajai daļai, bet fotogrāfi ir tauta, kas mak ātri iejusties. Tel. 26800865
O nē... konkurence taču Virza progresu... Es tikai par... Vienīgi Haiduka jautājiens lika man aizdomāties - vai tik Es neesmu stiprais dzimums :lol: :lol: :lol:
Pedro, paldies. Žēl ka netiec, tava klātbūtne tusos pamazām pārvēršas par tradīciju Edzjus arī maita, ko tu braukā uz visādām barselonām!? Vismaz strūklaku šovu noskatījies?
Aha, laikam esmu nogulējies galveno brīdi bet nekas - ja kaut kas tāds briest vēl - labprāt apmeklēšu. Tā ka esiet nu tik laipni un dodiet ziņu!!! Lai labi peras un visādīgi arī!!!!