forum.gif
Fotoizstāde „Latvijai 90”
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstāde „Latvijai 90”
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.08 11:10
 citēt
No 17. novembra līdz 7. decembrim tirdzniecības centrā Origo,
Stacijas laukumā 2
Biedrības „Fotoklubs shutter.lv” kluba dalībnieku radošie darbi brīvā žanra
fotoizstādē.
Publicēts: 11.11.08 11:27
 citēt
Fons - tā izstāde vēl turpināsies arī citviet. Bet vai tiešām no 17.? Vai tad nebija no 18. novembra? :)
Publicēts: 11.11.08 12:46
 citēt
Svētku programmā rakstīts, ka no 17.
www.lv90.lv...
Publicēts: 12.11.08 01:28
 citēt
Mhmm - tiešām, 3. lapā pie izstādēm tā rakstīts. Šī man būs jau trešā izstāde, kur kāds darbiņš parādās sadarbībā ar shutter. Mazs prieciņš, bet tomēr prieciņš. It sevišķi tagad, ja tas saistīts ar republikas svētkiem. :) Fons - Tev arī kāds darbs būs šajā izstādē? :)
Publicēts: 14.11.08 18:04
 citēt
Vilmār, bija jau doma ka 18 novembrī notiks un Origo arī tika ziņots, ka 18 novembrī, bet šie ielika 17 datumā. Neliels aplauziens sanāca, bet nekas, galvenais, ka notiekas un darbi būs izstādīti.

Jā, izstāde būs arī citur gan Rīgā vēl pāris vietās, gan vairākās Latvijas pilsētās.
Publicēts: 14.11.08 22:07
 citēt
Vēl divi dieni palikuši, lai sagatavotu izstādi. Es jau pieci teicu, ja vajag kādu palīdzību pie bilžu izkārtošanas, lai tik sauc palīgā. :)
Publicēts: 15.11.08 14:22
 citēt
Fons - Tev arī kāds darbs būs šajā izstādē?

Nebūs. Kopš VEF laikiem neesmu nevienā fotoklubā.
Publicēts: 15.11.08 21:16
 citēt
Fons, vajadzēja cītīgāk lasīt nosacījumus. Tur bija minēts, ka darbus var iesniegt jebkurš. Klubs nodarbojās ar organizāciju. Tur ir gan kluba biedru, gan citu cilvēku darbi.
Publicēts: 16.11.08 00:26
 citēt
wanags un organizācija? come on!
Publicēts: 16.11.08 01:25
 citēt
Eliks - vai tad Tu pazīsti Wanagu personīgi un Tev ir pieredze ar viņa organizāciju? Pastāsti, interesanti, ko domā viens admins par citu adminu. :face-wink:
Publicēts: 16.11.08 01:41 labots
 citēt
pazīstu,
ir pieredze.
neko nedomāju.
"ir admini, kam nesanāk"
Publicēts: 16.11.08 02:25 labots
 citēt
Eliks: pazīstu, ir pieredze. neko nedomāju. "ir admini, kam nesanāk"

- Wanagu pazīstu personīgi, bet Eliku gan ne; :face-wink:
- Wanaga organizācija vainīga, ka piedalos trīs shutter izstādēs (kaut vai daži vienkārši darbiņi), kā arī plenēros esmu noklausījies lekcijas (sundew, Gunārs Binde, Armands Grundmanis), Elika organizācija vainīga, ka šeit tik daudz reportiņus esmu salicis. Paldies par šīm iespējām. :face-wink:
- nespēju nedomāt, visu laiku domāju, varu pateikt pa tiešo, ko domāju. Varbūt dažiem tas arī nepatīk, ka domāju un pasaku, ko domāju. :face-wink:
- "Nevienam viss nekad nav sanācis" :face-wink:
Publicēts: 16.11.08 10:08
 citēt
kad nav nekā cita, tad arī sūds uz kociņa ir saldējums..
Publicēts: 16.11.08 12:58
 citēt
Eliks:kad nav nekā cita, tad arī sūds uz kociņa ir saldējums..

Šo uz pirmās lapas augšu un ar sarkaniem burtiem, lūdzu... :face-grin:
Publicēts: 16.11.08 13:12
 citēt
Eliks:kad nav nekā cita, tad arī sūds uz kociņa ir saldējums..
Elik - vai tiešām Tev nav nekā cita? :face-wink:
Publicēts: 18.11.08 01:20
 citēt
Šeit izstādes tapšanas process: www.fotoblog.lv...
:face-smile:
Publicēts: 18.11.08 11:01
 citēt
neteikšu neko par izstādi jo neesmu redzējis bet domāju ka ir OK, patīkami ir redzēt ka pēc šī posta uzreiz nav "**** nereklamējam" "tēma slēgta" u.t.t.
Publicēts: 19.11.08 00:34 labots
 citēt
Tie, kuri fotogrāfē un liek savas bildes dažādos portālos un nav piesaistīts tikai vienam, var samērā brīvi izvēlēties, kur un kādās izstādēs piedalīties. Šeit lielai daļai zināma bilde: www.fotoblog.lv... ir redzama izstādē. Varētu jau arī tā paskatīties - bloga bilde (šobrīd bloga visu laiku otrā labākā) redzama shutter organizētā izstādē centrālajā stacijā. ;)
Un kā Ance rakstīja pie izstādes veidošanas reportiņa:
Ance@85.15.226.122 | 21:17 18.11.2008
Skatos, mani atraktīvie radinieki uz mocīša kļūst aizvien populārāki :) :) un vēl šādi tādi pazīstami darbiņi :) maza deva pozitīvisma. :)
Publicēts: 19.11.08 01:11
 citēt
Es dalisjos savos nosverojumos. Bildes ir normalas un teicamas utt. Bet nejedzigi ka nekur nav nekadu paskaidrojumu un sodien redzeju vienu nelielu bilditi pielipinatu viena stenda otra puse nju par cik zinaju KAM JABUT tad sapratu ka tas ir PLAKATS bet nu CITI to noteikti nepamanis , daziem autoriem ir PARAKSTI uz bildes ka udensszimes ISSKTAS TIZLI katram savadaks kura sturi mala kurs gribejis:) Teixsju ta BILDES IR bet ISSTADES nav ne tur paraksti ne anotacija ne plakats SAPROTAMS. Sodien pec saluta akurat paskatijis vinas velreiz BILDES LABAS.
Publicēts: 19.11.08 02:46
 citēt
Lunis - ja esi piedalījies neskaitāmās izstādēs, tad droši vien daudz profesionālāk uz to visu skaties. Man piedāvājums šai izstādei bija - ja vajag, aiciniet mani palīgā foto uzstādīšanā un es piedalīšos. :)
Paldies par novērojumiem, kurus pieminēji - ja iešu uz kādu izstādi (kaut vai foto), vajadzēs pievērst lielāku uzmanību: 1. plakātam un reklāmai; 2. anotācijai par izstādi, varbūt arī par autoru vai autoriem 3. fotorāmjiem, paspartu, norādēm uz autoriem un darbiem; 4. apgaismojumu un izkārtojumu. No tāda aspekta es neesmu vērojis izstādes. Vairāk tā - kādi darbi, kāds to līmenis, kas patīk, ka nē. Vispār Tevis pieminētais atstāj ietekmi uz skatītāju, pat ja viņš skatot darbus, par to apzināti nedomā. :) Forši ar Tevi parunāties un paskatīties uz to visu no malas. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):