vai nu es kaut ko neredzu, vai arī viss ir pareizi, bet tur tak tikai 5 bildes un nekā divdomīga. Nu varbūt pirmajā, jo es tā arī nesapratu ko Aigars tur ir apķēris vai saķēris.
Nesaprotu, ko tik liela brēka, cilvēks vienkārši izteica savas domas, vai tas ir aizliegts? Vienam tās ir saprotamas un vienkāršas, citam tās ir ar kaut kādu aizvainojamu, bet mēs tak katrs esam cilvēks ar savām domām.
ja, izskatas, ka tiek gan pārkāpti noteikumi un šis sunhuivcai butu būtiski jāierobežo.
Un nav te nekāds politiskais portāls, lai diskutētu par atsevišķas personas kaut vai ministra uzskatiem, darbu , privāto dzīvi utml. ir citas vietas. Bet anonīmi noriet jau ir viegli, vai ne? Ja jau tik gudrs un drosmīgs ir- ko slepjas zem nika un bez foto, a?
Ja jūs taga ierubīsiet REN TV Baltija ta tur tagaiet vaļā baigā izmeklēšana kāpēc daudzas lavenības piekrīt Kailfoto un atklātiem klipiem JAUKS RAIDIJUMIŅŠ
SL:hm, vai netiek pārkāpti noteikumi un šis sunhuivcai nav jāapstrādā administrācijai?
un tik zīmīgi. pazūd kārtējais ng paveids wmwmw, un tūlīt parādās jauns niks, kurš tik precīzi pārvalda wmwmw visas piedirstās vietas, un precīzi, bet ar cita rupjuma vārdiem turpina wmwmw iesākto .
Andreass:vai nu es kaut ko neredzu, vai arī viss ir pareizi, bet tur tak tikai 5 bildes un nekā divdomīga. Nu varbūt pirmajā, jo es tā arī nesapratu ko Aigars tur ir apķēris vai saķēris.
Nesaprotu, ko tik liela brēka, cilvēks vienkārši izteica savas domas, vai tas ir aizliegts? Vienam tās ir saprotamas un vienkāršas, citam tās ir ar kaut kādu aizvainojamu, bet mēs tak katrs esam cilvēks ar savām domām.
Brēka tomēr ir par šo tekstu!!! wowow 2008-11-06 19:23 (saite) Amsterdamā live sex shovā bija viens tāds numurs- sieviete (šoreiz, atšķirībā no visiem pārējiem priekšnesumiem, nudien glīta) ļoti lēni (divu dziesmu laikā) izģērbjas, pēc tam izvelk no maksts trīs vai četras savā starpā sasietas lodītes (acīmredzot tur ir kaut kāda fiška, iespējams tāpēc tas striptīzs arī izskatījās juteklisks, nevis tikai tāda ķermeņa atrādīšana). Numurs beidzas, kad viņa no maksts izvilktās lodītes ieliek mutē un tad lēni izvelk, pēdējo lodīti paturot mutē. Tas izskatās ļoti līdzīgi R... .
Haiduk, ai beidz. Es Tev saku, nav sunhuvcai wmwmwmw vai n_g. NAV. Nevar saprast, vai māni sevi, vai tautu. Vai tik akli esi iekritis savā pārliecībā, ka tas viņš. Nu nav tas viņš Es neaizstāvu, es tik tā no malas lasot to redzu. Jau plus mīnus zinu kā raksta n_g un redzu kā rakstas šis sunhuivcai. Ja nu vienīgi admini var apstiprināt, ka ip vioenādi, vai kas tur vienāds, tad ok. Bet citādi nepiekritīšu
SL:Haiduk, ai beidz. Es Tev saku, nav sunhuvcai wmwmwmw vai n_g. NAV. Nevar saprast, vai māni sevi, vai tautu. Vai tik akli esi iekritis savā pārliecībā, ka tas viņš. Nu nav tas viņš Es neaizstāvu, es tik tā no malas lasot to redzu. Jau plus mīnus zinu kā raksta n_g un redzu kā rakstas šis sunhuivcai. Ja nu vienīgi admini var apstiprināt, ka ip vioenādi, vai kas tur vienāds, tad ok. Bet citādi nepiekritīšu
jā, es arī piekritīšu, ka sunhuvcai diez vai ir WMWMW
Labi, piekritīšu... tikai pārak daudz sakritību šajā sakarā... teksti, stils visu laiku mainās jaf no pirmā noliedzēja laikiem, bet ideja, un vieta , kur tas tiek izlikts ir nemainīgi... un tik precīzi pārņema šo nišu stundas laikā no reģistrācijas, paguva visas vietas stundas laikā izlasīt un replikas ielikt- to var veikt tikai ģēnijs, vai arī ...
Annir:kaut kaa glupi sanaak - visus kas pret Haiduku pavilkkt zem vienas personas... jaapienjem viedoklis, ka opoziicija ir daudz lielaaka kaa gribeetos. taa sausi un lietishkji. varbuut ir lietas, par kuraam veerts aizdomaaties.
un visa opozīcija piereģistrējās pēc wmwmw aiziešanas Bet, lai nebūtu taa sausi un lietishkji, uzraksti sarakstiņu opozīcijai!!! un vēlams ar izteicieniem pret pirtuku Nu vismaz pamēģini, klusībā pie sevis
briedis:Haidukonkul, tev jau paranoja sēž uz papēžiem
Briežpuisīt, man nē... man viss ir štokos, un pie manis viss notiek štokos , bet ir tādi, piem... Annir, kas vispārināti raksta - opozīcija- tas ir noliedzējus... un vēl 20 cilvēki... ja neskaita reģistrējušos pēc 5.11.2008, un viņš pats sevi- lai tad parāda kaut vismaz trījus ) Es vismaz fotoblogā neredzu nevienu!!!, jo to, kurs nepārtraukti niku maina nevar skaitīt kopā par divdesmit.
Haiduk, manuprat ar tavam pirtinam viss kartiba, bet domaju, ka tev vajadzetu pakontrolet, kas tiek radits uz arpusi, jo cilvekiem tik loti patik murgot, baumot, muldet, spamot, aplikt, izsmiet, apsmiet utt. kaut pashi neko lielaku par savu vardadienu nekad nav organizejushi.
Reāli es pēdējā laikā vispār visus tos rējējus un dirsējus galvā neņemu! Man pirts patīk, un ja nebūtu studijas 2diena vakaros, tad ietu tur katru reizi pēc iespējas! Tiem kam kaut kas nepatīk un līdzīgi kā jau kolēģi augstāk raksta par attīstības līmeņiem - lai vnk paaugas un gāž savu žulti kaut kur citu!
Shadow:Haiduk, manuprat ar tavam pirtinam viss kartiba, bet domaju, ka tev vajadzetu pakontrolet, kas tiek radits uz arpusi, jo cilvekiem tik loti patik murgot, baumot, muldet, spamot, aplikt, izsmiet, apsmiet utt. kaut pashi neko lielaku par savu vardadienu nekad nav organizejushi.
peace
esmu pilnīgi pretējās domās - eksponēšanos uz ārpusi vajag veicināt nevis kontrolēt - un brieža nosodīto vajāšanas māniju arī nevajag apspiest - šarmam vajag buķeti ne minimālismu
Shadow:Haiduk, manuprat ar tavam pirtinam viss kartiba, bet domaju, ka tev vajadzetu pakontrolet, kas tiek radits uz arpusi, jo cilvekiem tik loti patik murgot, baumot, muldet, spamot, aplikt, izsmiet, apsmiet utt. kaut pashi neko lielaku par savu vardadienu nekad nav organizejushi.
peace
esmu pilnīgi pretējās domās - eksponēšanos uz ārpusi vajag veicināt nevis kontrolēt - un brieža nosodīto vajāšanas māniju arī nevajag apspiest - šarmam vajag buķeti ne minimālismu