forum.gif
Dodos uz grupveida kailfoto bildēšanos!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Dodos uz grupveida kailfoto bildēšanos!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.08 19:14
 citēt
es jau nesaku neko par orgjijam :) mans cīņu biedrs cirsliitis ar ir bijis, teica nav ne vainas viss ri super puper.
Publicēts: 14.11.08 13:35
 citēt
ai, nu tak katrs izklaidējas kā māk un patīk.
Publicēts: 14.11.08 14:10 labots
 citēt
Ai mīļie jūs esat kā kautkādi pastulbi Jeņķi puritāņi "Ai ai vai vai KO TEIKS KA BŪS" Man piemēram pie kājas ko kāds dračitājs par mani domā un raksta . Nu labi saprotu mūsu čoms Snirkc varētu vēl satraukties jo mazais drebeklītis vērōgi seko visām viņa kustībām , bet domāju pa lielam viņam ar PX kā nekā ne pirmo gadu publiska persona un gan jau teicami zin un saprot ka jebkurš LUMPENIS ienīst to kas bix lielāks priekšnieks par pašu un baix vairāk dzīvē veicies. Taka KĀRTĒJĀ "Fana" apzīmēšanās Snirktam nebūtu nekas ievērību cienoš un MUMS TĀPAT !:) Ja par morāli un Bildēm nju godīgi sakot nesaprotu PAR KO JACEPĀS , mēs tač visi esam itkā pieauguši cilvēki aiz rokām nevienu uz turieni nevelk un ar varu jandalēt nespiež , es piemēram KAD IR LAIKS eju labprāt jo Haidukam forša pirts un normālas telpas un kompānija ar ar radniecīgām man noslēcēm uz foto KO MAN SPRINGT?:) Nekad neesmu slēpis ka uzsskati man brīvi un "Konservatīva morāle" nav priekš manis nu ja BAIDĀS SAGAISMOTIES tad nav ko vilkties un eksponēties vietās kur visis viens otru focē:) Lidz šim visas personas ko esmu tur saticis ir bijušas pilngadīgas un uzvedušās adekvāti taka man personīgi nav ko slēpt ka es tur gan bildēju gan pirtējos gan "Suliņu dzeru" :):) Ziņiet man tas viss atgādina pavisam nesen bijušo balagānu ar to drebekli no TV3 kāviņu tur sauca kurš "Aizlūstošā balstiņā" uzdev Mārtīnam glupus jautājumus tipa PAR Kaaail kaaailfooootooo , ak ana labā auzdināšan pat neļau tik neķitru vārdu izrunāt:):) Nu tisējam pirtī nu bildējam viens otru un meičas , nu kautkāds vuārists saraksta infantīlus tekstus savā neviena neapmeklētajā "Pļāpātuvē" un jūs taga cepaties un satraucaties , man tas dziļi pie pakaļas PERSONĪGI. Jā un kā isskatās kaili cilvēki es zinu kopš sevi atceros un bildēju viņus kopš vidusskolas un pilnīgi legāli. PAR KO CEPIENS?! Nu ieviesīsim Face kontroli un viss lai nevelkas "Lūrīķi" , bet tikai tie kas paši tusē un bildē un bildējās un pēc tam NEŠAUSMINĀS ārprāt arprāts KAILI CILVĒKI !! Šitais man agādina stastiņu par čoma dēlu kurš sūzdējās fāteri ka brālis pateica sliktu vārdu , pateica DIBENS!:)
Publicēts: 14.11.08 14:12
 citēt
ledeniite:tas sunhui laikam nav ticis nekad pie sievietes kruuts, ka shitaadi teksti naak laukaa...

kā man patīk, kad to pasaka meitenes... :face-angel:
Publicēts: 14.11.08 14:26
 citēt
aitinaa : Ko tu stresso saule , neesi vēl pieradusi ka visas īsas resnas nesmukas un pumpainas un visādi citādi dzīves pabērni pavada tevi ar ZVĒRĪGIEM skatieniem jo neisskaties nelaimīga rumpītis tev teicams un nevelcies salīkusi da arī pēc glupas blondīnes neizsskaties ?:) PAR KO JĀSTRESSO!? Domāju ka visādādi šitādi "Stroja cēlāji" ir pelnijuši pilnīgu aizmirstību un ignoranci lidz brīdim kamēr NEAKTIVIZĒJAS plašāk. Tu tač gudra juriste , nu nokām lejā kafijušņikā iedzer suliņu apmet kādu loku pa vecrīgu un ZINI ka DZĪVE IR SKAISTA un tik skaista cik MĒS PAŠI TO IEDOMĀJAMIES UN IZJŪTAM! Tu tač nessi sociālais darbienieks ka jāreaģe uz visādu GRŪTDIEŅU VAIDIEM kautkurr WEBa :):)
Publicēts: 14.11.08 14:33
 citēt
O, beidzot viens prātīgs vārds. Paklons Luni :)
Publicēts: 14.11.08 15:41
 citēt
heighho nikus biezjaak maina nekaa zekjes :)

Zini, Tu arii esi ar noslieceem, ja visur saskati slikto un noslieces....
Te ieprieksh viena daama jauki izteicaas par Tevi....
Publicēts: 14.11.08 15:47
 citēt
smiekliigi vien ir tas, ka pirms izdzeeshanaas esi izdzeesis paaris postus. Atsakies no saviem vaardiem?

Analizee pats savu uzvediibu. TEv tas labaak izdodas.

tas ta ka HEig kam kam domaats
Publicēts: 14.11.08 15:48 labots
 citēt
heighho :
Jaa es lepojoss ar savuām nosliecēm uz Foto , tas ka nekas nelikumīgs vai aizliegts tas nav to apmielacina manas profesionālās izglītības šai jomā un tas ka kautkādas isstādes vai publikācijas jau gadus 20 kā neskaitu. To kā isskatās kaili abu dzimumu modeļi zinu kopš agras bērnības un man NEKAD nav bijis jāmeklē vai jauzmācās moedļiem jo VIENMĒR viņi ir paši mani sameklējuši vai arī izmantoju algotus profesionāļus. Ja kāds drebeklis uzsskta ka modeļiem foto sesijas laikā nepaieskaras tas ir pilnīgs kautkādu JEŅĶU WEBus salasijies mudaks kuriem kā zināms VISS ir savādāk VĀRDOSS nkeā vairums citas pasaules. Es strādāju ar modeļiem ciešā kontaklā vairumā gadijumu viņi kļust par maniem labiem čomiem un uzticās bieži viena VAIRĀK kā savie TUVĀKAJIEM cilvēkiem jo zin ka es viņus nekad nepiečakarēšu. Caur ko man nav problēmu panākt pilnīgu manu ideju realizāciju no modeļu puses lai kas tas arī būtu jo tas viss ir KOPDARBS un rezultāc būs TIKAI tad ja mēs viens otru perfekti saratīsim realisēsim IDEJAS un būsim apmierināti ar rezultātu. Cilvēks kurš nav PĀRLIECINĀTS ka tas ko vinš dara NAVG KAS NOSODĀMS un baidās tā publiskošanu vai to ka to uzzinās kāds citss NAV KO DARĪT Kailfoto jomā un vispār darbā ar MODEĻIEM / CILVĒKIEM . Es pietiekami ilgus gadus strādāju šia jomā lai strādātu TĀ ka MEITENĒM nerodas izjūtas ka es gribu viņas izģerbt un pablenzt uz viņam vai vēl kautko. Musdienās ir PILNS ar drebeļiem kam tik pablenst uz kailiem sievišķiem un vēl vairāk sievišku kuriem ka tik izģerbties un pademostrēt sevi. BET tādus un TĀDAS es ātri atpazīstu un LIETDERĪGA sadarbība ar tādiem RETI SANĀK jo viņi vissi ir CILVĒKI MASKAS kuriem ir tik iesīkstējuši PAŠTĒLI ka strdaāt ar vīniem ir NEREĀLI GRŪTI:) Tāpēc es kautkā SAJŪTU savus modeļus arī PŪLĪ un mēs atri atrodam kopēju valodu un robežu lidz jurai mēs gribam viens otru pielaist klāt:) Darbs ar CILVĒKIEM / MODEĻIEM vispār nav priekš VISIEM arī cilvēki kam itkā tas būtu PROFESIONĀLI jāprot ne vienmēr to SPĒJ. Starp citu viens no nepatīkamākajiem gadijumiem manā parksē SASTĪBĀ ar modeļiem bija tieši AR MĀKSLINIEKIEM , kādreiz pirms gandrīz 20 gadiem tasiju PLAKĀTU jauniem metaālmaksliniekiem tādiem kas tiko beiguši Akadēmiju un pušiem sagribējās Lai būtu MODEĻI , viss bij labi lidz brīdim kamer nesākās bildēšanās DZEKIEM vienkārši JUMTU NORĀVA , un tie bij dzēki kam akadēmijā jau nu Modeļi bij bijuši ne reizi vien a redz ŠIRMĪC AIZBRAUCA:):)
Publicēts: 14.11.08 15:51
 citēt
Dambis:heighho nikus biezjaak maina nekaa zekjes :)

Zini, Tu arii esi ar noslieceem, ja visur saskati slikto un noslieces....
Te ieprieksh viena daama jauki izteicaas par Tevi....

Kas kuram ātrāk sāk smirdēt, tas to ātrāk maina :D
Gan jaf dzīve kādreiz ļaus šamajo satikt... jūtu, ka viņš vienkārši ir normāls cilvēks, tikai bērnībā mazumu cietis...
Publicēts: 14.11.08 16:01
 citēt
Maris:
Shadow:Maris, piedod, bet tavos tekstos jutams kaut kads pajels sarkazms

piedodu protams - būtu dumji pievērst uzmanību ko, kas, kādos tekstos sajūt

To ka Maris nesastāda opozīciju- zinu, bet visā parejā būtībā - frosts frukts :D , kur;s vairāk visu dara bara instinkta dzīts.
Publicēts: 14.11.08 19:14
 citēt
ai, Luni paldies, cik tas ir skaisti:):):):):)
Publicēts: 15.11.08 09:21 labots
 citēt
ledeniite:tas sunhui laikam nav ticis nekad pie sievietes kruuts, ka shitaadi teksti naak laukaa...
domā agrā zīdainībā uzreiz sākts piebarot? gadās, ka bērnam alerģija pret pienu ļoti smagā formātā.
Publicēts: 15.11.08 11:15
 citēt
.......jūtu, ka viņš vienkārši ir normāls cilvēks....... visā parejā būtībā - frosts frukts......

Haiduk vis taču tāpat ir labi - Tev nav obligāti jālien man vai Normundam pakaļā - ir pilnīgi vienalga kādi teksti - galvenais, ka liec labi daudz jautras bildes

tas ir vienīgais par ko uztraucos, ka liedzat man skatīt piršu produkciju

esu patiessā sajūsmā, ka pēdējā ņēmi vērā manu ieteikumu iejaukt bildēs lopiņus ar :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 15.11.08 12:14 labots
 citēt
Maris:.......jūtu, ka viņš vienkārši ir normāls cilvēks....... visā parejā būtībā - frosts frukts......

Haiduk vis taču tāpat ir labi - Tev nav obligāti jālien man vai Normundam pakaļā - ir pilnīgi vienalga kādi teksti - galvenais, ka liec labi daudz jautras bildes

tas ir vienīgais par ko uztraucos, ka liedzat man skatīt piršu produkciju

esu patiessā sajūsmā, ka pēdējā ņēmi vērā manu ieteikumu iejaukt bildēs lopiņus ar :face-grin::face-grin::face-grin:

es, un lai līstu tev vai Normundam pakaļā... tu tiešām nedaudz slims, lai ko tādu izdomātu!!! Man žēl tavu smadzeņu :D
bet tu vēl esi CIEŠAMS, un tava uzvedība ir virs vidējā līmeņa netā, bet Normunda uzvedība tiešam ir viņa paša raksturotā traktorista Grišas līmeni :D pa krievu saitiem paskati :D:D:D .
Par bildēm no pirtukiem... es savu nostāju neesmu izmainījis, un liku, un likšu tik, cik gribēšu un uzskatīšu par vajadzīgu :), bet citi domā savādāk un neliek, jo Eltona pieminētie vaukšķi ne visiem ir pieņemami...

WOW, bet izlobot tavus tekstus- heighho un visi tie paveidi ir Normunds!!!... tad tiešām vairs naf jābrīnās... :D
Publicēts: 15.11.08 13:40
 citēt
Dambis:smiekliigi vien ir tas, ka pirms izdzeeshanaas esi izdzeesis paaris postus. Atsakies no saviem vaardiem?

Tev arī liekas, ka n_g ir sunhuivcai? tad smagi maldies :) un sunhuivcai txt laboja admini, par cik tie saturēja rupības.
Publicēts: 15.11.08 14:18
 citēt
BEt nu SL paskaties kad ir regjistreeties tas sunhui un tagad jau kaut kaads tur tas jaunais niks. Regjistreeshanaas dienaa saakt liet shitaadus tekstus tieshi peectam, kad iepriesheejais niks ir izdzeests. NEz nez.... Regjistreeshanaas dienaa buut kompetentam visaa bloga dziivee. Ut.t.t.... Tas ir taspats wmwmwm vai NG vai kaa tur. Taa teikt ono
Publicēts: 15.11.08 17:48
 citēt
SL:
Dambis:smiekliigi vien ir tas, ka pirms izdzeeshanaas esi izdzeesis paaris postus. Atsakies no saviem vaardiem?

Tev arī liekas, ka n_g ir sunhuivcai? tad smagi maldies :) un sunhuivcai txt laboja admini, par cik tie saturēja rupības.

Par aizgājējiem tikai labu :D
Tagad ir heighho
... un Maris dod slepeni šifrētu norādi, ka Normunds esot...
Publicēts: 16.11.08 00:38
 citēt
Dambis:BEt nu SL paskaties kad ir regjistreeties tas sunhui un tagad jau kaut kaads tur tas jaunais niks. Regjistreeshanaas dienaa saakt liet shitaadus tekstus tieshi peectam, kad iepriesheejais niks ir izdzeests. NEz nez.... Regjistreeshanaas dienaa buut kompetentam visaa bloga dziivee. Ut.t.t.... Tas ir taspats wmwmwm vai NG vai kaa tur. Taa teikt ono

Nu a pričom te reģistrēšanās? Tu txt palasīji? Piln';igi dažādas personas. Un personīgi ar pašu viņu arī runāju. Cilvēks inda šok.
Nenu protams, jūs varat domāt, ka tas ir viņš. Bet es teikšu, ka tā ir slimīga paranoja :)

Haiduk, es arī neko sliktu. Btw.
Publicēts: 16.11.08 10:33
 citēt
Visu nelasīju, bet domāju, ka pirts apraksts ir diezgan dokumentāls. Cita lieta, ka autors ir tendenciozs.

Lieta tāda, ka ja Haiduks nepozicionētu savu pirti kā vietu, kur rodas māksla, un ir pilns ar modelēm, tad moš neviens tādus rakstus arī nedrukātu. Līdz ko viņš pats teiktu, ka "davai, iedzersim, pajautrosimies da i uz pliku zaķu čičiem caur objektīvu palūrēsim", šādu negatīvi ironisko tekstu drukātāji paši izbeigtos, jo nebūtu jau par ko drukāt, Haiduks visu pats būtu pateicis.

Zinu, ka Haiduks mani neklausīs...:( Tāpēc viss šitais balagāns ap pirtiņu turpinās mūžīgi piedrazot forumu. :)
Publicēts: 16.11.08 12:57
 citēt
bļin sačakarēsiet visu un pārcels piršubildes uz sazinkādu lauku xxx lapu :face-sad:

Haiduk nepalaidies - tici varbūtības teorijai mākslā
Publicēts: 16.11.08 16:59
 citēt
Skaudība ir ļoti latviska rakstura īpašība...
noslauki slienas un turpini rakstīt, varbūt, ka atradīsies vēl kāds, kas tev tic Portreti... Maris tevi uzmundrinās... Annirs aplaudēs :D:D:D , tie divi tūlīt paši pieteiksies :), būsiet visi pieci kopā.
Diezgan interesanta aprējēju kompānija... bet karavāna dodas tālāk... un kad uzmanīgi palasa netu, tad tiešām vieni un tie paši , vieni un tie paši... mainās tikai n_g kloni, tas ir niki :D:D:D
Ja es šitos zinošos dirsējus ņemtu galvā, droši vien, ka pasākums būtu pazudis... bet sory, neskatoties uz JŪSU TRAKAJĀM PŪLĒM, tas eksistē jaf trešo gadu. :D:D:D
Publicēts: 16.11.08 17:36
 citēt
tagad jau max 5 gab. :face-sad: ....

pāris postus atpakaļ vēl bija pūlis un bars... iedzēri tableti?

garlaicīgi muļļāt te vienus un tos pašus tekstus - liec piršu reportāžas savādāk viena bilde ar plaģiātisko suni pie pakaļas viss Tavs pēdējā laika jautrības pienesums

kvantitāti vajag
Publicēts: 19.11.08 13:47 labots
 citēt
Shadow:Maris, piedod, bet tavos tekstos jutams kaut kads pajels sarkazms

uzdod sev jautājumu - kāpēc, pirms piekārt birku pajēls, pārsautēts vai viegli apcepts......
Publicēts: 22.11.08 12:37
 citēt
Pirmajai lapa pusi palasīju, sapratu cik viedokļu tik skatījumu uz esošo lietu. Blogā nevar saprast vai tiek izteikta sajūsma par to, ka nu lūk VIŅŠ dosies uz pirtiņu vai nosodījums par grupņiku bez viņa.

Principā nākas vien piekrist Haidukam, ka tas vienīgi kalpo kā reklāma pirtiņai.. jo vairāk runās, kasīsies un trīsies par šo tēmu, jo vairāk cilvēku zinās, kur un kā, kas notiek.

Katru reizi, kad lejupielādējam bildi vai ekrāna tapeti no neta, mēs kur kādu atļauju prasām? Kamēr tavs darbs, idejas netiek tirgotas un nopelnīto saņem cits, tikmēr viss štokos ;)
Publicēts: 22.11.08 13:45
 citēt
Kepke- nav tik vienkārši. Nedomāju, ka par reklāmu var kalpot apd.............. katrā ziņā no šādiem un citiem pasākumiem atturēšos, jo diemžēl ir cilvēki uz kuriem nevar paļauties. ...............
Publicēts: 23.11.08 18:05 labots
 citēt
esmu izlasijis tikai daleeji, bet uzskatu, ka Haidukam nav ko cepties, reklaama ir un paliek reklaama, pozitiiva vai negatiiva, tie kas gribees (pasham iespeeja un foto pieredze nav taada, bet gribeetu varbuut) piedaliities, to dariis, kas nee - dirsiis taalaak. taa ir iespeeja attiistiities, neesmu ne Haiduka pusee, ne noliedzeeju pusee, tiiri mans subjektiivs viedoklis.
Publicēts: 23.11.08 19:56
 citēt
Laurelz:esmu izlasijis tikai daleeji, bet uzskatu, ka Haidukam nav ko cepties, reklaama ir un paliek reklaama, pozitiiva vai negatiiva, tie kas gribees (pasham iespeeja un foto pieredze nav taada, bet gribeetu varbuut) piedaliities, to dariis, kas nee - dirsiis taalaak. taa ir iespeeja attiistiities, neesmu ne Haiduka pusee, ne noliedzeeju pusee, tiiri mans subjektiivs viedoklis.

tikai neliels precizējums- es necepos... tikai atbildu uz :face-monkey: rupeklībām ...
Bet ļoti pareizi raksta aitinaa... un tieši tas ir šo apdirsēju lielākais sapnis , izjaukt!!! No malas cilvēks, kas domā nākt pirmo reizi, ja nesatiek kādu kurš ir bijis un nepakonsultējās- nenāks.
Publicēts: 24.11.08 00:05
 citēt
Buutu priecaajushies ka vismaz kaads ko organizee..
Publicēts: 25.11.08 11:50
 citēt
vasuntli:cik spriest no fooruma rupekliibas raxta tiesi haiduks patc ne?
spogulii skaties un briinies ka meeli teu raada? tas jau tu pac virtuaalais kareivi nindzja
lieto ginko preparatus vairak speeka buus ciiniities haiduk

blogs =internetaklauni.blogspot.com= normaals domaaju capi meklee atkal taa ari neko nenoskaidroja tik cik parunaat tiukshu kaa vienmeer

vasuntli... radīji jaunu niku (kāpēc??? )... atkal te bārsti gudrības pa labi un kreisi (ar domu ???)... nu kādu laiciņu tu padižosies, kādam uzrakstīsi glaimīgāk, lai iegūtu atbalstu , pēc laiciņa atkal dzēsīsies, un radīsies no jauna...
Kāpēc šiem nikveidotājiem fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0
fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0
...tāpēc, ka tie ir sava veida cienījami cilvēki, šēz darba laikā pie datora, saņem nodokļu maksātāju samestu algu vai īpašnieka, un nedrīkst sevi atklāt, jo tad siltie krēsli var pazust :)
Palasi Jonatāna teikto- nevis skabarga kāda pakaļā, bet ezis :D, un tas liek tev un tevveidīgajiem ārdīties, un Jonatāna pēdejā teiktajā "Buutu priecaajushies ka vismaz kaads ko organizee.. " ieklausīties jums neļauj aizmiglotais pašlepnums...
Tīrasiņu latviešu sugas pirmā pazīme- pasam ir vai naf, ka tik otram naf.
Publicēts: 26.11.08 07:21
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes: