forum.gif
erfoto augšāmcēlies
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / erfoto augšāmcēlies
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.08 20:23
 citēt
Kaut kā dīvaini sanāca, ka erfoto bija pirmā vieta kur sāku krāmēt bildes netā...
Kaut kā ne no tā gala ķēros laikam klāt - un lūk pie kā tas ir novedis... pie fotobloga :D

Iespējams būs kādreiz jāsaņemas un kaut kas jāieliek, jo tur tas tā kā izaicinājums - ar kaut kādu insekt-makro-bildi sakasīt vairākas balsis - tomēr cita publika tur, citas vērtības, ne kā šeit fotoblogā.
Publicēts: 12.11.08 20:31
 citēt
Tiešām iet! Nu jā,kaut kad pirms 100 gadiem tur kaut ko iemetu-bet nu tur bija pavisam cits līmenis-tāds nedaudz pamiris viss šķita. kas zin,moš kas mainīsies...:face-grin:
Publicēts: 12.11.08 20:38
 citēt
njā - sen nebiju tur skatījies. Rādās tiešām pamatīgi nomirījis - galvenais, kas mani tracina, ka nevaru atrast kur savas bildes paskatīties :D Varbūt, ka rokas līkas, kgan grūti noliegt, ka dizaina pārmaiņas drīzāk par sliktu nāca un iedzina pēdējās naglas zārkā, nevis atdzīvināja to padarīšanu, kā varbūt bija gaidīts... :)
Publicēts: 12.11.08 20:41 labots
 citēt
Tur viss tik kompliceti, ka pat savas bildes nevaru atrast.
Publicēts: 12.11.08 20:58
 citēt
Paldies par skaidribas ievieshanu, bet nu ir kompliceti. Nav user friendly tas saits.
Publicēts: 12.11.08 21:02
 citēt
jap. agrāk jau tas pats bija. Uz Nukes balstīts. to biš - universāls ātrais webs, kas nav specializēts priekš foto/bildēm.
arī pārstāju tu likt bildes, jo tauta tur krietni savādāka.

bet turpretīm Fotoblog lēnām pārvēršās par miskasti - mazliet par skarbu teikts, bet nu daļēji tā ir (līdz ar popularitātes palielināšanos)
Publicēts: 12.11.08 21:28
 citēt
Annir:augshaamceljas tilai zombiji...

... un Džīzes Kraists arī :)
Publicēts: 12.11.08 21:31
 citēt
sasar:Tur viss tik kompliceti, ka pat savas bildes nevaru atrast.

Kaada jeega jaunai versijai ja taa ir veel shtruntiigaaka par ieprieksheejo...es tikai shii iemesla deel pametu sho saitu.
Publicēts: 12.11.08 21:37
 citēt
Jebkurā gadījumā žēl- tieši ER Foto bija tas, kas man lika meklēt savā foto kadru lērumā ko interesantu, kas lika bildēt nevis sev, bet arī citiem.. Tikai žēl, ka tur neatradās sakarīgs spečuks, kas to lietu saorganizē- atceros, ka gan naudu metām, gan cerējām, bet nekā. Loti žēl, ka Elmāram neizdevās. Un žēl,-diez vai izdosies. Vismaz tam kroplim- "dator-speciālistam", dēļ kura projekts nogāja uz grunts, es labprāt uztaisītu riktīgu antireklāmu!
Publicēts: 12.11.08 21:42
 citēt
silrak:
Marchello:
Kaada jeega jaunai versijai ja taa ir veel shtruntiigaaka par ieprieksheejo...es tikai shii iemesla deel pametu sho saitu.

a tā ir kā laba pārbaude uz uzticību, labākos draugus nepamet pat ja tie smagi saslimst un tos piemeklē dziļa krīze :face-grin:

Kārli, bet nesaprotu vienu- ER tač netaisa to lapu pats, kāda vella pēc viņš to uzticēja tik dumiem diletantiem?
Publicēts: 12.11.08 22:14
 citēt
silrak:
Nu un, sasabijies? Tādi tipiņi ir jebkurā fotosaitā, visur ar tādiem esmu saskāries. Tik es runāju par kopainu, darbu vidējo līmeni(kas bija nesalīdzināmi augstāks kā pašlaik blogā) un veidu kā aktīvākie lietotāji komentē, kritizē.

Vo vo - pat kad es sāku tur apgrozīties (pieļauju, ka jau norieta sākumposmā) tad vēl tur patiešām bija dikti augsts bilžu līmenis.. Kgan grūti salīdzināt, tad es biju tikko kā paņēmis kameru rokās - tagad jau mazliet cits dzīves skatījums.

Bet ja varētu apvienot eRfoto bilžu kvalitāti, Šutera iepriekšējo vērtēšanas sistēmu (7 baļļu sistēmā, samērā objektīva vērtēšana, kur 777 tomēr bija retums - patiešām labiem darbiem) un bloga aktivitāti - sanāktu viens varen ideāls saits! :D
Publicēts: 12.11.08 22:29
 citēt
talavietis:kas atceras to fīču no erfoto, kur pievienoji bildi itkā uz pārbaudi, ja neesi īsti pārliecināts (aizmirsu kā saucās) Un tajā bilde ja savāca punktus, tad aizgāja galerijā, ja nē, tika dzēsta. Arī tas bija iemesls, kāpēc kopsummā bildes bija labākas. Es šad un tad izmantoju bildēm, kuras pašam šaubīgas šķita.

Tad es laikam vēl nebiju dzimis - bet laba fīča izklausās.
Publicēts: 12.11.08 22:33
 citēt
Annir, ar to nav jālepojas :) ja esi bijis spējīgs uzraut uz kašķi Normundu, Tev jābūt īpāšām spējām.
Ne par velti staigājat ar Alloxa rokās sadevušies, tāds tādu atrod....
Publicēts: 12.11.08 22:50
 citēt
A es taa domaju, no kurienes LV tik daudz fotomilju?
Publicēts: 13.11.08 00:59
 citēt
:) ieliku tur savu otro bildi :), bet raksts ir daudzus ietekmējis- daudzi jaf priekšā :)
Publicēts: 13.11.08 10:06
 citēt
silrak, tev patik miskaste dzivoties? :D divains tu esi :)
Publicēts: 13.11.08 21:59
 citēt
Oi, es jau vairs pat neatceros, kāda man tur bija parole... :face-smile:
Publicēts: 13.11.08 23:12
 citēt
ERA:Oi, es jau vairs pat neatceros, kāda man tur bija parole... :face-smile:

tev palaimējies!!! pagaidām tur naf ko darīt... :D:D:D
bezkultūras vide :(
Publicēts: 13.11.08 23:51
 citēt
luchiks:Ir daži, kurus visur sit un neko citu, kā ārējos apstākļus vainot, tā arī šamie nav iemācījušies:face-wink:

Un kuri tie ir - interesanti!? :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 09:45
 citēt
silrak:
Shadow:silrak, tev patik miskaste dzivoties? :D divains tu esi :)

nekad nekur neesmu apgalvojis ka esmu n o r m ā l s ..

muldonja tu esi, vot kas :D manispec muldi cik uziet, bet ja sac apvainot blogu, driksti iet prom, varu ari palidzet, dod zinu
Publicēts: 14.11.08 09:57
 citēt
luchik, nekardini :P
Publicēts: 14.11.08 09:59
 citēt
Jā, tiešām, nekārdini :face-devil-grin:
Publicēts: 14.11.08 10:16
 citēt
Davaj, drīkstat pieteikties aptaujai ar šadu jautājumu

Kuru tu gribētu redzēt izdzēsušos:
Lučik
cits
cits
cits
Nevienu no šiem
Visus!

:D
Publicēts: 14.11.08 10:24
 citēt
heighho:No malas skatoties, ja Shadows ERfoto nosauc par miskasti, tad līmenītis te ir nevājais. :)

Tu k-ko nejauc?
Publicēts: 14.11.08 10:36
 citēt
Ne ne, es tikai joku dzenu, sevis piesaistīšanai :D Skaidrs, ka luchiku nedzēst - atstāt un mīlēt ;P Kas man vismaz reizi uz pm pabakstīs, ka jauna bilde jāieliek? Galīgi palaidīšos! :)
Publicēts: 14.11.08 10:58 labots
 citēt
heighho:No malas skatoties, ja Shadows ERfoto nosauc par miskasti, tad līmenītis te ir nevājais. :)

paskaties velreiz un filtre savu runu
Publicēts: 14.11.08 11:16
 citēt
o haidukam erfoto ir bezkultūras vide :)))))

nu nav taču tik traki Georgs beidzamā laikā dūšīgi postē savus rēcamgabalus - pameklē šedevru ''lauku māja'' es aš asariņu nobirdināju par to zviegdams

nu tiesa saulrietu un kaķu tur mazāk

atvērt bloga un erer lapu sadaļas /jaunākās bildes/ un nolikt printscreenus blakām - atkal jārēc kuram kāda tā kultūras vide :face-grin:
Publicēts: 14.11.08 11:35
 citēt
Maris:
Tas jau tāpēc, ka saulrietbildes vai nu vispār nevērtē, vai kārtīgi noliek pie vietas bildētāju.
Un jaunajiem autoriem vēl sava veida "ģedovščinu" īsteno...

imho
Publicēts: 14.11.08 11:39
 citēt
nekad nav bijusi doma konkuret ar ERfoto, nav nekas pretim ne ERfoto, ne REfoto, ne E.Rudzitim (paspejam iepazities, loti normals dzheks :)), taka viss ko jus te tagad runajat ir lietotaju personigas domas un nav nekada sakara ar administraciju :P
Publicēts: 14.11.08 11:41
 citēt
karliks:Maris:
Tas jau tāpēc, ka saulrietbildes vai nu vispār nevērtē, vai kārtīgi noliek pie vietas bildētāju.
Un jaunajiem autoriem vēl sava veida "ģedovščinu" īsteno...

imho

ja bildee saulriets ir kaa plika informaacija tad taa vareetu buut kaa saki

kas protams ir ljoti labi

bet nav jau arii erer nekaada ideaalaa lapa - taada diemzheel ir tiikla buutiiba
Publicēts: 14.11.08 11:57 labots
 citēt
Maris:o haidukam erfoto ir bezkultūras vide :)))))

nu nav taču tik traki Georgs beidzamā laikā dūšīgi postē savus rēcamgabalus - pameklē šedevru ''lauku māja'' es aš asariņu nobirdināju par to zviegdams

nu tiesa saulrietu un kaķu tur mazāk

atvērt bloga un erer lapu sadaļas /jaunākās bildes/ un nolikt printscreenus blakām - atkal jārēc kuram kāda tā kultūras vide :face-grin:

Ne jaf bildes nosaka vidi, bet teksti zem tās :D .
Publicēts: 14.11.08 12:00
 citēt
Ak k-gs, kad šitais beigsies...
Publicēts: 14.11.08 12:45
 citēt
luchiks:
SL:Ak k-gs, kad šitais beigsies...

SL, a Tu nevari aizdomāties? Kādreiz pačukstēšu :face-smile:

Nu nevar būt, kad tikai TAD :face-crying:
Publicēts: 14.11.08 13:26
 citēt
luchiks:"Ne jaf bildes nosaka vidi, bet teksti zem tās ..."
Pašam ne vienu, ne otru :face-grin: Toties kāds izbrīns, ka sit un žēlojiens, cik visur un visi slikti.. ;)

Saulstariņ, tu esi pati jaukākā bloga karsējmeitene :D ...

talavietis:
Jā veco zēn, ar pliku tanti erfoto nepaņemsi. Vajag labu bildi, lai būtu vērtējums. Kas attiecas uz komentāriem, tad daudzos es izvelku kopīgu vienu domu, ja atmet to, ka dažs ir lasījis Gēti, Šilleru oriģinālvalodā, bet kāds tikai uzrakstus uz šķūnīšiem :face-grin:

Talavieti, es nekad neatbildu komentiem zem bildes, kas ir GĒtes un Šillera cienīgi, bet pašmāju bomžveidīgajiem, kuru rakstītajs zem foto ir līdzīgs tam , ko redzam uz sētām :D un Normunda koments ir tieši tāda līmeņa :D:D:D , tiem tomēr ir jāpasaka,, kas viņi ir :D
Bet nesaprotu vienu, kāpēc daži (silraks piem. 14.11.08 09:38) tā vietā, lai analizētu darbu, tik KĀRI metās audzināt darba autoru... bet to var saprast, lai analizētu, kaut kas jāzin, lai audzinātu pietiek ar to kas ir :)
Bilde tur naf radom variants, bet speciāli ielikta, jo prasa domāšanu... un tu parādīji, ka māki domāt, atšķirībā no tiem, par kuriem rakstu- rada nekulturālu vidi .
Publicēts: 14.11.08 13:34 labots
 citēt
Nekad neesu tevi turējis par meiteni, pasarg diess...
Saulstariņ, tu esi pati jaukākā bloga karsējmeitene ... (karsējmeitene ir tēls kuru tu ļoti labi izpildi blogā uzturot kaujniecisko noskaņojumu mums)
:D:D:D
Publicēts: 14.11.08 13:46
 citēt
luchiks:Haiduk, te tak nav nekāds kara lauks!!??? Šajā portālā par foto un vārdu...mēs... a Tev ka tik kašķi padzīt ;)

un tavi teksti kam citam domāti... tikai es saku tiešāk, tu gļumāk :D
Publicēts: 14.11.08 14:02
 citēt
Maris: o haidukam erfoto ir bezkultūras vide :)))))

Haiduks: Ne jaf bildes nosaka vidi, bet teksti zem tās :D

sajauci

fotolapās kultūru nosaka bildes - ja nespēj tādu uzbildēt, tad protams tevi norēc - kotad citu tur cerēji apakšā izlasīt?

www.erfoto.lv...

fotolapas kultūru nenosaka tas cik tolranti un mīlīgi komentos lien dirsā, bet gan pašas bildes
Publicēts: 14.11.08 14:03 labots
 citēt
silrak:
Haiduks:
Bet nesaprotu vienu, kāpēc daži (silraks piem. 14.11.08 09:38) tā vietā, lai analizētu darbu, tik KĀRI metās audzināt darba autoru...

nū pirmkārt ja būsi pamanījis tad šis topiks nav atvērts tavu bilžu analizēšanai, otrkārt analizēt var fotodarbu nevis ieplēstu kājstarpi. Protams kam tas trūkst ikdienā, tas fano..
Un pasarg dievs kādu a u d z i n ā t, it sevišķi vecu vīru?! :face-surprise:

vecu runci miltos d.rst neizmacīsi...

nu, var dzēst arī mani- man pofig, goda vārds...
lučiku arī...
dansigu
haiduku
nu, vel dažus...

ai, nau ko ņemties, dzēšam visu f-blogu, tad iuztaisam tusi pie pašu kolektīvas mešanās Daugavā (ar kamerām kaklā). pēc plenēra, teiksim, uz 18.11.2008

un 19.11.2008 lasīsim visos mēdijos: GRANDIOZA KOLEKTĪVĀ PAŠNĀVĪBA PAR GODU LATVIJAI-90! LATVIJA- FOTOPSIHOPĀTU ZEME!

dažiem būs atkal iemesls un/vai iespēja uzvārīties

:face-angel:
:face-kiss:

P.S. (vidusskolas tualetē noskatīts)
писать на стенах туалетов
давно уже не мудрено
среди говна мы все поэты
среди поэтов мы- гавно...

P.P.S.
garīgo masturbatoru sarakstiņu moš sataisam? viens jau te ģenerē topikus ik pārdienas, šim cits autors... aizejiet pabildēt vai nokniebties, zēni- te to nedabūt, te var tikai parādīt bildes vai kādam CENSTIES izdrāzt smadzenes... vienam- otram sanak arī...
Publicēts: 14.11.08 15:29
 citēt
heighho:"speciāli ielikta, jo prasa domāšanu"

viens vārds te skaidri lieks, tikai - kurš?

heighho- tas ir liekais vārds ::face-devil-grin: kārtējais jaunuzpūstais niks???

Paldies karsējmeitenei par jaukiem vārdiem... saulstariņ, tu esi jauka :D

Maris 14:02- tev arī nedaudz vajadzētu saprast, ka ne jaf viens saits nosaka bildes īsto seju, bet vairāku saitu vidējais :) , un tāpēc tavs apgalvojums ir tikai tukšas skaņas... kāpēc Tu iedomājies, ka Kolbergs paraksta zem bildes ... saspiesta reņģe, uzreiz izsaka, "ka tāpēc tevi norēc"... un pēc manas atbildes, sākās PŪĻA EFEKTS... mūsu mīļo traktoristu Vasju aizskar, skriesim palīgā, un kurš atļāvās- Haiduks
Tā, kā Maris, padomā, vai tu esi tikai pūlis, vai cilvēks ar personīgo domāšanu... pagaidām tikai pūlis... bet arī labāk, nekā vienaldzīgo barā būt. :D
Publicēts: 15.11.08 10:43
 citēt
par kaadu teemu Haiduk rakstiji shito garo penteri? par to, ka aptaisijies erfoto, vai mani vai vel par ko?

meegini skaidraak
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas