Maris:par kaadu teemu Haiduk rakstiji shito garo penteri? par to, ka aptaisijies erfoto, vai mani vai vel par ko?
meegini skaidraak
Domāts domājošam cilvēkam, nezināju cik tu spēj vilkt- tagad zinu... ... un nevis es iekš erfoto, bet tur daži superGURY, sevi parādīja... www.photodom.com... te redzam citu ainu, ne manis ielikta bilde Bet tagad pasaki vēl, ka visi ir muļķi, kas tur ir piegājuši pie bildes- tad arī sev būsi uzlicis KRONI.
nu - ERfoto (gan tikai paša E. R. rakstīti) sakarīgi stāsti par to, kā blici ar lielu špannungu uz palaižamā kontakta atsaistīt ar tiristoru un ne tikai. mazliet jau smieklīgi atverot razdjelu "fotogrāfi" - nezinātājam var rasties priekšstats, ka Latvijā viņu 4 gabali. viens no viņiem Pēteris Korsaks, kurš jau īstenībā vairāk tā kā pa foto vēsturniekam.
NilsS:Ir cilvēki ar kuriem nav vērts pat mēģināt diskutēt. Aplies mēsliem.
sure! vot tajās diskusijās, kuras agri vai vēlu (parasti agri!) izvēršas 1-am otra un otram 1-na apkiršanā man visgrūtāk izsekot domai galvu reibinošajos augstumos.
NilsS:Ir cilvēki ar kuriem nav vērts pat mēģināt diskutēt. Aplies mēsliem. Jo savādāk neprot.....kopš pazuda brilles rozā, tie allaž turās kaujas pozā
1. Tas par mani 2. tu esi paškritisks, un tur vajag lielu drosmi, lai to publiski atzītu 3. saprotams par jebkuru blogeri, kurš ir kaut ko rakstījis fotoblogā.