Uzklausu padomus un ieteikumus pirms fotoprintera mājas vajadzībām iegādes(budžets līdz 250.00 LVL) marka, ekspluotācijas izdevumi, kartridžu skaits, info par tādiem, kuros apvienotas skanera un printera f-cijas. Lai pārāk nebūt apgrūtinoši pietiks ar linku uz attiecīgoproduktu, un savu komentu un atsauksmi, ja kādam konkrētam produktam esat vai nu paši īpasšnieki, vai arī tāds darbojās uzņēmums kurā strādājat Liels paldies
ee... a drīkstu uzdot jautājum? Kāds ir iemesls printera iegādei? Jo,cik vienmēr ir gadījies saskarties ar aprēķiniem,95% gadījumu izdevīgāk drukāt bildes tomēr ir kādā kantorī,nevis mājās.
tīri masveidam jau nevajg to printeri, būtiskākais lai varētu šo to mājās paprintēt un iegūt tādu kvalitāti toni utt, kādu var redzēt monitorā, resp. veikt mon/print calibrāciju
Man ir Canon PIXMA MP600 printeris/skaneris/kopētājs. Esmu apmierināts kā zilonis. Vienīgi, ja ņem Canon iesaku lietot tikai un vienīgi oriģinālās tintes. Kaut gan ar neoriģinālajām jebkuram printerim krāsas būs pakaļā.
Ja pietiek ar 10x15 izmēra bildēm, tad viennozīmīgi iesaku kādu no termosublimācijas printeriem - Canon Selphy sērija, arī sony kaut ko piedāvā.
Man ir Canon i9950. Nevaru teikt nevienu sliktu vārdu. Drukā uz papīra, var apdrukāt diskus. Vienīgi orģinālās tintes ir baigi dārgas , bet neorģinālās tintes kādas 3gb iztecejā caur galviņu uz blakus tinti. Rezultātā jāmet ārā 2 uzreiz, jo viena ir tukša, otra sakrāsojusies. Papīrs izmantojams arī neorģinālais, bet jāsklatās kuras firmas. Bija papīrs (kaut rakstīts, ka der Canonam) kurš melna toņa vietā deva zaļganu un piedevām vēl bija strīpains.
Man jau gadi 3 ir Canon IP 4200. Tintes pērku ebajā, gatavas uzpildītas "kreisās" pa apm 12 Ls par 2 komplektiem (10 kārtridži). Par cik kvalitatīvos foto printēju laboratorijā, un printeri izmantoju dažādām "sadzīviska rakstura" izdrukām un CD/DVD apdrukai, mani tas pilnībā apmierina.
shvaboc, mājās printerus pērk, jo fotodarbnīcas nevar tik kvalitatīvi izprintēt. Ja gribi nest uz izstādi vai kādam dāvināt, tad jāprintē mājās uz printera, jo fotodarbnīcu kvalitāte ir nepieņemama.
Manuprāt visi kam ir 8 un vairāk kārtridži ir labi. Parasti printēju pie cilvēka kam ir Canons ar 10 kārtridžiem un kvalitāte ir lieliska.
Kādā ziņā? Varbūt tie 10 kārtridžu printeri ir labāki, bet par 4-5 kārtridžu printeriem sublimācija būs labāka. Pie tam bildes izmaksas vienkārši sarēķināmas.
vagrant:... orģinālās tintes ir baigi dārgas , bet neorģinālās tintes kādas 3gb iztecejā caur galviņu uz blakus tinti. Rezultātā jāmet ārā 2 uzreiz, jo viena ir tukša, otra sakrāsojusies.
Baigi dārgas - tas ir subjektīvs jēdziens. Atceries to, ka oriģinālā tinte iet ilgāk un nodrošina kvalitāti, kā arī saglabā printera tiesības uz garantiju.
Par iztecēšanu - priecājies ka vispār printerim galva vēl dzīva, gadās ka galviņa aiziet pie dieviem dēļ iekaltušas tintes. Pats savā laikā dabūju vienu drukmašīnu izmest...
Mensrea:tīri masveidam jau nevajg to printeri, būtiskākais lai varētu šo to mājās paprintēt un iegūt tādu kvalitāti toni utt, kādu var redzēt monitorā, resp. veikt mon/print calibrāciju
Par to pēdējo vari aizmirst, ja budžets ir 250Ls... pat sūdīgs printera kalibrātors (tobiš aparātiņš, kas spēj lasīt krāsu no papīra) maksās stipri vairāk...
Arii gaidu Annir aatbildi , kaapec sublimaacijas printeri sux..... Dzirdetas preteejas atsauksmes. Andreass, nu nez par taam laboratorijaam ... pie Roberta var staaveet blakus un korigjeet ko un kaa izdrukaat un uz kaada papiira labaak. Pagaidaam nesmu viilusies vinja drukaatajaas bildees (atshkjiriibaa no citaam vietaam). Nu jau es vairs nestaavu blakus (ja nu kadreiz ljoooti striidiiga bilde ar sarezhgjitiem tonjiem) - uzlieku uz vinja ftp un tikai aizeju pakalj. Bet leets vinjsh nav dabiski.