apņirdzos! Piedāvaju tekstu "Viņa attieksme pret jauniem foruma dalībniekiem ir, kā pret garīgi nepilnvērtīgiem vai pat tādiem, kuriem ir kriminālas noslieces." redakcijā "Viņa attieksme pret jauniem foruma dalībniekiem ir, kā pret garīgi nepilnvērtīgiem vai pat KĀ PRET tādiem, kuriem ir kriminālas noslieces.", tekstu "Un viņu sadusmo un reizē apbēdina tas, ka ikviens nav tikpat jūtīgs, kā viņš." redakcijā "Un viņu sadusmo un reizē apbēdina tas, ka NE ikviens IR tikpat jūtīgs, kā viņš." vai redakcijā "Un viņu sadusmo un reizē apbēdina tas, ka NEviens nav tikpat jūtīgs, kā viņš.".
ZG:Nu jā, tādi "tīri" personāži jau ir pareti...
sure. to jau arī autors atzīst - "Ja Vientuļnieks ir vienlaikus arī Propellergalva, ...". es gan "Propellergalvas" vietā rakstītu "jaicegolovijs". galu galos, arī psihatriskās slimības ir pa pāriem viena otru izslēdzošas, kā papildkrāsas un tīrā formātā tikai medicīniskajā literatūrā sastopamas un "normāls" cilvēks (krāsu aplā vidū, kur baltais) tas, kuram visas garīgās slimības ± vienādā mērā piemīt.
Shadow:nenjemiet ljauna es te bisku paspamoshu
nenjemiet ljauna es arīi!
Shadow:Kļūdiņš: haralds
Vai viņš ir ārzemnieks ar niecīgām valodas zināšanām? ārzemnieks neesmu, čista pa latviski runāju (draudzes avīzi, lai, rediģēju), murkšķu angliski, krieviski un vāciski, franciski un igauniski protu skaitīt - franciski līdz 10, igauniski, cik vajag, vēl 10-15 valodās protu pateikt "es Tevi mīlu!" un "es gribu ēst" un norvēģiski "atvainojiet, es nerunāju norvēģiski!". Vai viņš lieto narkotikas? esmu tikai pamēģinājis, sen un tikai "vieglās"! Vai viņš sirgst ar nopietnu garīgu kaiti? kas ta ciktotīmija ar vieglām afekta svārstībām par slimību - tikai ļoti viegla maniakāli - depresīvās psihozes forma! Vai viņs raksta ar boksa cimdiem rokās? diez vai tādā gadījumā tastatūras trenažieru goda plāksnē (aizsāktā!) jaudātu ierakstīties. un ar boksu man tikai tikdaudz sakara, ka ļoti agrā jaunībā, kad vēl nebiju pametis aktīvo sportu, reiz aiz pārskatīšanās noģērbos bokseru ģērbtuvē. P.S. Kļūdiņa... Autorizējies! labi, ka pietika sievišķās intuīcijas Ctr + A un Ctr + X, Ctr + V!