it never gets boring... or maybe after the 6th page of a topic
ir viens forshs teiciens (un noverojums no dzives) - taisniba acis kozh. kas visvairak par kaut ko cepjas, to visvairak tas ir aizkjeris. ja es pats zinu, ka balts ir balts, tad mani nepish ka kads saka ka balts ir melns. bet ja es zinu, ka baltais ir melns nokrasots ar balut leetu kraasu (nu, teiksim, parkrasots sigma 70-200/2.8) tad protams, ka acis cert, ja kads saka ka ta balta krasa tada jocigaka.
IvetaK, ne tu mani taisiji, ne tu mani sarakstos un kategorijas dalisi. Pieaugushas sievietes-pokemoni ir gandriz tikpat traka lieta ka kuces ar saviem minaturajiem kverpljsunjiem. bushu pateicigs, ja vienkarshi izliksies neredzam manu niku.
IvetaK@93.177.204.169 | 16:59 21.10.2008 Divi gadi atpakaļ, no fotogrāfēšanas es sapratu diemžēl vēl tik maz, ka visa mana fotogrāfēšana, kura pašai bij par apgrūtinājumu, bet tak vajadzēja, neskatoties uz ģimenes kašķiem uc. lietām...tomēr beidzās tik bēdīgi, ka nav ko parādīt...Šodien atradu šo bildi, protams, kavlitāte ir tāda kā no ekskursijas autobusa jumta garāmbraucot nobildējot, tomēr skats vien jau ko vērts...fotogrāfēju ar PL filtru, krāsas un vispār bildes iespaids sanācis mazliet unreal...nu tā nu man gadījās...nesitiet, man tā apnicis Latvijas ainavas skatīties, ka nevaru izturēt...ar ko varu, ar to bagātinu repertuāru...
IvetaK@90.192.52.24 | 12:49 03.11.2008 pa gaisu var iet visi, kam nepatīk un kadrējums liekas netīrs.. ne kripatiņas jumta es negriezīšu...gribu jumtu, gribu lampu, gribu visu, kas te ir.. Hm, bet tomēr pateicos, WMWMW, par komentāru, savādāk jau domāju, ka manas bildes citi nez kādēļ neredz, tomēr kāds kaut ko redz...jauki...
IvetaK = kategorija "ZIVTIŅA" (būtu zelta, jā ne tie "citi")
IvetaK@90.192.52.24 | 00:52 05.11.2008 Skan jau labi, bet man būtu žēl zivtiņas...Lai ar to dzīvībam tā eksperimentētu pārbaudot sabiedrības apzinīguma slieksni...Pārbarotu, jau gan bez šaubām, domājot, ka tās nabadzītes badā... Kāds aiznestu un ielaistu savā vannā pāris, kāds ņemot vērā ekonomisko situāciju ... nogaršotu...
Iveta,ej bidēt - gari apraksti zem bildēm un pašreklāma forumā bildes labākas nepadarīs
Dariit Jums nav ko darbaa;-ppp;-)))) Labi, ka es varu pieskaitiit sevi kaa man izdeviigaak - vai nu pie latvieshiem vai arii pie nelatvieshiem ;-)))) La la laaaa;-)))
Pilnmēness. Viss skaidrs Slimība saasinās un veido negaidīti spilgtas metastāzes. Tas par dažiem bloga apmeklētajiem ;D
Kādu laiku atpakaļ, kādā portālā saņēmu interesantu mēstuli*: http://datuve.lv/raksts/citats/1095/25349/
Sacīšu īsi – tik perfektu interneta portālu lietotāju raksturojumus sen nebiju lasījis Uzaicinu paķērnāt laiku vēl ( tāpat redzams, ka daži lietotāji nezina ko ar to darīt), izlasīt un sameklēt šajos raksturojumos arī Fotobloga „intensīvos” lietotājus kam vairāk dūšas – var arī sevi piemeklēt
par adminu labs Admins ir foruma vārtu sargs, policists, mērs, tiesnesis un dažreiz pat ārsts, kurš rūpējas par kaujā smagi ievainotiem Cīnītājiem - citiem vārdiem, Aukle uz steroīdiem. Tā kā viņš vada forumu un nosaka noteikumus, Adminam ir pietiekami varas lai apturētu jebkuru Cīnītāju, kurš ir atļāvies mazliet par daudz vaļību. Dažreiz viņa pūliņi tiek novērtēti, bet gluži kā ar jebkuru citu autoritatīvu figūru, uz Adminu mēdz apvainoties un ņemt ļaunā - it sevišķi Mērglis, Ļaunais Klauns, Rupeklis, Dumpinieks Bez Iemesla un citi Cīnītāji, kuri gribētu pārvērst forumu par savu personīgo spēļu laukumu. Vairums Adminu ir godīgi un objektīvi, taču paruna, ka absolūtā vara samaitā absolūti, ir spēkā arī internetā, un reti kurš Admins spēj pretoties kārdinājumam pielietot visu savu spēku, ja kāds apņēmīgs ienaidnieks viņu izprovocē. UZMANĪBU: Admins ir visspēcīgākais no visiem Cīnītājiem un tieša iesaistīšanās kaujā ar viņu nozīmē drošu zaudējumu. Dumpinieku Līderis dažreiz var apdraudēt Adminu, musinot foruma dalībniekus uz sacelšanos un liekot viņiem lekt no kuģa
un čugungalva lol aaaaaaaaahahah baac nebutu tik daudz izlasitu visu, ZG, labs zhetons
lielburts ir Lunis. haraldu neaiztikt. kljuudu vinja tekstos praktiski nav. tas, ka ne visiem tirlinjiem saproatmi, uz vinju pashu neattiecas. lasu tekstus ar baudu.
Kļūdiņš ir īsta mīkla. Vai viņš ir ārzemnieks ar niecīgām valodas zināšanām? Vai viņš lieto narkotikas? Vai viņš sirgst ar nopietnu garīgu kaiti? Vai viņs raksta ar boksa cimdiem rokās? Viņa trakās drukas kļūdas, nevietā lietotie vārdi un šausminošā gramatika nevar tikt uzvelti tikai uz vājām rakstīšanas iemaņām.
............UZMANĪBU: Ļaunais Klauns vai Viltvārdis bieži maskējas kā Terapeits.