forum.gif
Notikums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Notikums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.08 10:01
 citēt
it never gets boring... or maybe after the 6th page of a topic :D

ir viens forshs teiciens (un noverojums no dzives) - taisniba acis kozh. kas visvairak par kaut ko cepjas, to visvairak tas ir aizkjeris. ja es pats zinu, ka balts ir balts, tad mani nepish ka kads saka ka balts ir melns. bet ja es zinu, ka baltais ir melns nokrasots ar balut leetu kraasu (nu, teiksim, parkrasots sigma 70-200/2.8) tad protams, ka acis cert, ja kads saka ka ta balta krasa tada jocigaka.
Publicēts: 13.11.08 10:15
 citēt
in the morning pamostos, pačurāju, ierubību rādžiņu!
Publicēts: 13.11.08 10:18
 citēt
njjaa, ir tadi, kas to visu njem nopietni :))
Publicēts: 13.11.08 10:20
 citēt
g_n:Pokemoniem nav principu, viņiem daudz kas nav saprotams. :) Čuči.

shkjiet, Tu nesaprati. anyway, gulets maz. bet diena forsha.
+luchiks.
Publicēts: 13.11.08 10:37
 citēt
n_g, domā kādam tas krata?
Publicēts: 13.11.08 10:41
 citēt
Otrs alvils taisa sev pašreklāmu...
Publicēts: 13.11.08 10:56
 citēt
g_n:"n_g, domā kādam tas krata?"

Tādam kā tev nekrata. Citiem gan noderēs. Ja nekrata, nelasi un nekomentē. Drīksti.

Nelasu un nekomentēju.
Publicēts: 13.11.08 10:58
 citēt
Te vienam otram drīzāk jāiet rindu pie psihiatra aizņemt...:)))
Publicēts: 13.11.08 11:01
 citēt
IvetaK, ne tu mani taisiji, ne tu mani sarakstos un kategorijas dalisi.
Pieaugushas sievietes-pokemoni ir gandriz tikpat traka lieta ka kuces ar saviem minaturajiem kverpljsunjiem.
bushu pateicigs, ja vienkarshi izliksies neredzam manu niku.

Paldies,
V.
Publicēts: 13.11.08 11:08
 citēt
Jautri
Publicēts: 13.11.08 11:09
 citēt
aha :)
Publicēts: 13.11.08 11:39
 citēt
luchiks:Sākās cenzūra....
Cik sapratu, tracis ap fotobloga oficiāli atzīto filiāli...

Tracis ir ap lohiem, kas cilvēku valodu nesaprot :)
Publicēts: 13.11.08 12:32
 citēt
IvetaK:
g_n:[šeit n_g atklāj savu netradicionālu orientāciju un izrāda interesi par vīriešu dzimumorgāniem]

Vīriešu dakteris vai minoritāte?

Garīgā minoritāte...:)
Publicēts: 13.11.08 12:45
 citēt
IvetaK@93.177.204.169 | 16:59 21.10.2008
Divi gadi atpakaļ, no fotogrāfēšanas es sapratu diemžēl vēl tik maz, ka visa mana fotogrāfēšana, kura pašai bij par apgrūtinājumu, bet tak vajadzēja, neskatoties uz ģimenes kašķiem uc. lietām...tomēr beidzās tik bēdīgi, ka nav ko parādīt...Šodien atradu šo bildi, protams, kavlitāte ir tāda kā no ekskursijas autobusa jumta garāmbraucot nobildējot, tomēr skats vien jau ko vērts...fotogrāfēju ar PL filtru, krāsas un vispār bildes iespaids sanācis mazliet unreal...nu tā nu man gadījās...nesitiet, man tā apnicis Latvijas ainavas skatīties, ka nevaru izturēt...ar ko varu, ar to bagātinu repertuāru...

IvetaK@90.192.52.24 | 12:49 03.11.2008
pa gaisu var iet visi, kam nepatīk un kadrējums liekas netīrs..:) ne kripatiņas jumta es negriezīšu...gribu jumtu, gribu lampu, gribu visu, kas te ir..:)
Hm, bet tomēr pateicos, WMWMW, par komentāru, savādāk jau domāju, ka manas bildes citi nez kādēļ neredz, tomēr kāds kaut ko redz...jauki...:)

IvetaK = kategorija "ZIVTIŅA" (būtu zelta, jā ne tie "citi")

IvetaK@90.192.52.24 | 00:52 05.11.2008
:) Skan jau labi, bet man būtu žēl zivtiņas...Lai ar to dzīvībam tā eksperimentētu pārbaudot sabiedrības apzinīguma slieksni...Pārbarotu, jau gan bez šaubām, domājot, ka tās nabadzītes badā...
Kāds aiznestu un ielaistu savā vannā pāris, kāds ņemot vērā ekonomisko situāciju ... nogaršotu...

Iveta,ej bidēt - gari apraksti zem bildēm un pašreklāma forumā bildes labākas nepadarīs

luchiks +
Publicēts: 13.11.08 13:02
 citēt
zdrastķe, atkal esmu visu nogulējusi.
Publicēts: 13.11.08 13:28
 citēt
Annir:aga... Tev tagad paari paliks tikai vecteeva atgremoshana...

Vectēvs man tik viens - Alloxa :P
Publicēts: 13.11.08 13:34
 citēt
"Alloha, ZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZBZ mani" - no problem, jā sieviete grib... :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 13:40
 citēt
SL, vienmēr laipni, jā sieviete to grib... :face-kiss:
Publicēts: 13.11.08 14:36
 citēt
Nu galvenais neuztvert visu pārāk pers.. :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 16:21
 citēt
SL:Nu galvenais neuztvert visu pārāk pers.. :face-wink:

"pārāk" manā vecumā, diemžēl, nesanāks... :face-kiss:
Publicēts: 13.11.08 18:15 labots
 citēt
IvetaK:Latvieši ir viena no kašķīgākajām tautām pasaulē
Y, man reizēm žēl, ka neesmu zviedrs, armēnis, ungārs, žīds, francūzis vai ebrejs.
Friidis:Te vienam otram drīzāk jāiet rindu pie psihiatra aizņemt...:)))
apmeklēju, gan parasti ne darbā. pa pazīšanos iztieku bez rindas. izlīdzu, ja kādas tehniskas problēmas, ļaujos pabaroties, reizēm vīnu kopā iedzeram.
Publicēts: 13.11.08 18:34
 citēt
Es teiktu, ka cenzēts šis posts ir pat interesantāks... fantāziju raisa:)...

A fotoblogā foruma bans nepastāv?!
Publicēts: 13.11.08 20:23
 citēt
Dariit Jums nav ko darbaa;-ppp;-))))
Labi, ka es varu pieskaitiit sevi kaa man izdeviigaak - vai nu pie latvieshiem vai arii pie nelatvieshiem ;-)))) La la laaaa;-)))
Publicēts: 13.11.08 22:00
 citēt
ziepiic:pffff....
viss te ka no SANTABARBARAS jau padsmitas sezonas, uz rinkji vien uz rinkji vien ... :face-sad:

es sasmējos līdz asarām:face-grin: :face-crying::face-grin:
Publicēts: 13.11.08 22:56
 citēt
ziepiic:pffff....
viss te ka no SANTABARBARAS jau padsmitas sezonas, uz rinkji vien uz rinkji vien ... :face-sad:

rinki izveido spirāli, bet attīstība, kā zināms, ir iespējama tikai pa spirāli :face-smile:
Publicēts: 13.11.08 23:12
 citēt
arpraac.....cik daudz laika cilvekiem sedeet netaa un nosist laiku...shausmazz.....
Publicēts: 14.11.08 10:11 labots
 citēt
Pilnmēness. Viss skaidrs ;) :D :D
Slimība saasinās un veido negaidīti spilgtas metastāzes. Tas par dažiem bloga apmeklētajiem ;D

Kādu laiku atpakaļ, kādā portālā saņēmu interesantu mēstuli*:
http://datuve.lv/raksts/citats/1095/25349/

Sacīšu īsi – tik perfektu interneta portālu lietotāju raksturojumus sen nebiju lasījis :D
Uzaicinu paķērnāt laiku vēl ( tāpat redzams, ka daži lietotāji nezina ko ar to darīt), izlasīt un sameklēt šajos raksturojumos arī Fotobloga „intensīvos” lietotājus ;) :) :)
kam vairāk dūšas – var arī sevi piemeklēt ;)
Publicēts: 14.11.08 10:25 labots
 citēt
hahahaha Propellergalva laikam bus Glukz :D

par adminu labs :D
Admins ir foruma vārtu sargs, policists, mērs, tiesnesis un dažreiz pat ārsts, kurš rūpējas par kaujā smagi ievainotiem Cīnītājiem - citiem vārdiem, Aukle uz steroīdiem. Tā kā viņš vada forumu un nosaka noteikumus, Adminam ir pietiekami varas lai apturētu jebkuru Cīnītāju, kurš ir atļāvies mazliet par daudz vaļību. Dažreiz viņa pūliņi tiek novērtēti, bet gluži kā ar jebkuru citu autoritatīvu figūru, uz Adminu mēdz apvainoties un ņemt ļaunā - it sevišķi Mērglis, Ļaunais Klauns, Rupeklis, Dumpinieks Bez Iemesla un citi Cīnītāji, kuri gribētu pārvērst forumu par savu personīgo spēļu laukumu. Vairums Adminu ir godīgi un objektīvi, taču paruna, ka absolūtā vara samaitā absolūti, ir spēkā arī internetā, un reti kurš Admins spēj pretoties kārdinājumam pielietot visu savu spēku, ja kāds apņēmīgs ienaidnieks viņu izprovocē. UZMANĪBU: Admins ir visspēcīgākais no visiem Cīnītājiem un tieša iesaistīšanās kaujā ar viņu nozīmē drošu zaudējumu. Dumpinieku Līderis dažreiz var apdraudēt Adminu, musinot foruma dalībniekus uz sacelšanos un liekot viņiem lekt no kuģa

un čugungalva lol aaaaaaaaahahah baac nebutu tik daudz izlasitu visu, ZG, labs :D zhetons :D
Publicēts: 14.11.08 10:29 labots
 citēt
Kļūdiņš: haralds???????? :D :D :D ahhahahaha nenjemiet ljauna es te bisku paspamoshu :D
Publicēts: 14.11.08 10:30
 citēt
Ņem par labu, Shadow!
Izlasi gan visu kad sanāks - ir LABS ;)

PS. Nu daži "mūsējie" tur spīd pa gabalu :D :D :D
Publicēts: 14.11.08 10:31 labots
 citēt
Duelisti viennozimigi wmwmwmw (vai kadi vel vinam tur niki) un haiduks! :D
Publicēts: 14.11.08 10:34 labots
 citēt
murgainis: lunis? :D

nee, lunja teksti lai ari nesakarigi tomer ir pamacoshi, kaut gan daljeji atbilst :D
Publicēts: 14.11.08 10:40 labots
 citēt
Cīsiņš varētu būt "aizgājušais" alvils :D Lasot par Toksisko vecmāmņu, nezkapēc par sevi iedomājos, lai gan.. nez :D
Publicēts: 14.11.08 10:40
 citēt
Nu jā, tādi "tīri" personāži jau ir pareti, bet daži īpaši "aktīvie" blogeri atbilst bezmaz vai par 99.99% :D
Publicēts: 14.11.08 10:40
 citēt
rispekt pret konfu meistaru! rei sensei! diez kads mums tads ir sheit ari?
Publicēts: 14.11.08 10:43
 citēt
ir :D ES :D :D :D :D :face-devil-grin:
Publicēts: 14.11.08 10:45
 citēt
lielburts ir Lunis.
haraldu neaiztikt. kljuudu vinja tekstos praktiski nav. tas, ka ne visiem tirlinjiem saproatmi, uz vinju pashu neattiecas. lasu tekstus ar baudu.
Publicēts: 14.11.08 10:47
 citēt
Lameris ir Janbo :D
dreef butu gluuneetajs maybe
un ka jums shkjiet, kas ir pinkshkje(-is)? ;)
Publicēts: 14.11.08 10:48
 citēt
versatiil, neuztver personigi :D :D :D meginaju tev piemeklet charu, heh, neatradu, bus jalasa pilnais lists :D
Publicēts: 14.11.08 10:51
 citēt
Kļūdiņš ir īsta mīkla. Vai viņš ir ārzemnieks ar niecīgām valodas zināšanām? Vai viņš lieto narkotikas? Vai viņš sirgst ar nopietnu garīgu kaiti? Vai viņs raksta ar boksa cimdiem rokās? Viņa trakās drukas kļūdas, nevietā lietotie vārdi un šausminošā gramatika nevar tikt uzvelti tikai uz vājām rakstīšanas iemaņām.

............UZMANĪBU: Ļaunais Klauns vai Viltvārdis bieži maskējas kā Terapeits.

:face-grin::face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas