forum.gif
FF+Fotoblog
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / FF+Fotoblog
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.08 13:00
 citēt
Pēdējā laikā (pēdējos gados) vērojama dīvaina tendence - it kā nopietnus projektus izstrādāt pirmkārt InternetExplorer (IE) lietotājiem, nepieliekot pūles, lai tie pilnvērtīgi darbotos arī uz FireFox (FF) un tml. Piemēri - LLU e-vide, E-klase (DEAC).. Līdzīgi gļuki nereti vērojami arī fotoblog.lv darbībā - dažkārt vispār neatrod serveri vai arī lielās sadaļas (fotogalerija u.c.) ir tukšas. Momentā paņemot IE viss notiek, bet ar FF joprojām gļuko. Vai arī citi ir novērojuši līdzīgas "jautrības"?
Publicēts: 13.11.08 13:03
 citēt
Da nee itkaa lietoju FF un Maxthon ja ir kaads gljuks tad apmeeram vienaadi, bet vispaar reti, ja nu vieniigi vispaar datu baaze nokaarusies u neraada nekaadas galerijas
Publicēts: 13.11.08 13:05
 citēt
A vispaar jau tie paarluuku razhotaaji maina savos produktos visu ko tik aatri "uzlabo" ka webmaasterim gruuti liidzi tikt :)
Publicēts: 13.11.08 13:08
 citēt
Pret tukšām sadaļām un lietotāju galerijām palīdz FF restart.
Nav ne jausmas, kas tas ir par gļuku, bet tāds ir pagaidām vienīgais man zināmais risinājums.
Publicēts: 13.11.08 13:10
 citēt
FF nav nekādu gļuku...
Publicēts: 13.11.08 13:15
 citēt
Nu re - karlika novērotā problēma ir viena no manis minētajām. Arī patreiz ar FF fotoblogu jaunā tabā (šķirklī?) never (serveri neatrod). Netaisos pārstartēt, jo ir savērts vis kaut kas cits, kā arī citas lapas iet grabēdamas.
Publicēts: 13.11.08 13:17
 citēt
tā nav FF vaina, bet gan servera pusē gljuks ar sesijaam... vispaar pamazaam paardizaineejam blogu uz visiem browseriem draudziigu formaatu, bet tas aiznjems daudz laika!
Publicēts: 13.11.08 13:18
 citēt
Operai jaunajai, no 9 versijas ir gluks forumaa. ieladejas dalja, apstajas un lai ieladetos talak jaspiezh refresh.
Publicēts: 13.11.08 13:19 labots
 citēt
-Izdzēsu-
Publicēts: 13.11.08 20:35
 citēt
es daru taa - ikdienaa lietoju FF .... kad pekshnji neraada bildes (bet tas ir reti) - eju iekshaa no IE. Taapataas ir gadiijies otraadaakais variants.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):