forum.gif
Izcili komentāri lai attaisnotu savu "patīk" zem "izcilām" FB bildēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izcili komentāri lai attaisnotu savu "patīk" zem "izcilām" FB bildēm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.08 16:03 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...

Baby@87.110.130.237 | 10:17 10.11.2008
Balsojums: Patīk!
:D..:D..:D... par nosaukumu

Annir@195.244.135.99 | 10:18 10.11.2008
kakjim zem astes... Parēx un nomierināsies...
:face-grin:
Publicēts: 13.11.08 16:36
 citēt
aaafiget! Tev neapnīk?
sevi par kkādu fotodievu uzskati vai kā.
dibini mosh savu portālu, noteikumos ieraksti, ko drīkst, ko nedrīkst un atslābsti!
Publicēts: 13.11.08 16:41
 citēt
dzhii, aaafiget! Tev neapnīk?
sevi par kkādu fotodievu uzskati vai kā.
dibini mosh savu portālu, noteikumos ieraksti, ko drīkst, ko nedrīkst un atslābsti! :face-kiss:
Publicēts: 13.11.08 17:45 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...

MORTIMERS@81.198.9.45 | 17:26 13.11.2008
Ir labs. Parastajās ainavās varbūt ir vairāk dabiskuma un dvēselisma.

Labākam FB fotorgafam patīk - ko atliek teikt NE LABĀKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? :face-sad:
Un nav ko brīnīries, kā FB pārveršas par "mizkasti" (C) shilrak
Publicēts: 13.11.08 17:52
 citēt
es atturos no tālākiem kometāriem.
Publicēts: 13.11.08 17:57
 citēt
dzhii - būtu jau laiks pierast pie Alloxas phenomena... ;)
Pats ņemas, tiršās ar tiem, kas viņam oponē, māca kā dzīvot, kas ir māksla (paša darbi), kas nav māksla (tavi un mani darbi).
Liek dzēst draudot par atriebības "dzēst" balsojumiem likt pretī 3-kārt dzēst utt.
Pie viņa bildes pat neko nevar iekomentēt, nesaņemot momentā kādu pretkomentāru zem savas bildes...
Tākā - ar šo ir jāsadzīvo... ;)
Ar mūžīgo opozīciju, kam trūkst uzmanības saulītes gaismas... ;)
Publicēts: 13.11.08 17:58 labots
 citēt
Alloxa:
:D..:D..:D... par nosaukumu

sakarīibu neredzu. man arī nosaukumi nav stiprā 1/2-e, tad nu lieku bez. bet košakiņa sejiņa labi noķerta ar visu izteiksmi.
Publicēts: 13.11.08 18:43
 citēt
man tas viss liekas pilnīgi čau!
ar nepacietību gaidu, kad Alloxa'm aptrūksies ideju, ko kādam varētu piesiet!
Publicēts: 13.11.08 18:45
 citēt
dzhii::face-grin:
man tas viss liekas pilnīgi čau!
ar nepacietību gaidu, kad Alloxa'm aptrūksies ideju, ko kādam varētu piesiet!

Vari būt droša - NEAPTRŪKSIES! :face-monkey:
Publicēts: 13.11.08 19:03
 citēt
palaidniex:dzhii - būtu jau laiks pierast pie Alloxas phenomena... ;)
Pats ņemas, tiršās ar tiem, kas viņam oponē, māca kā dzīvot, kas ir māksla (paša darbi), kas nav māksla (tavi un mani darbi).
Liek dzēst draudot par atriebības "dzēst" balsojumiem likt pretī 3-kārt dzēst utt.
Pie viņa bildes pat neko nevar iekomentēt, nesaņemot momentā kādu pretkomentāru zem savas bildes...

apstiprināt savējos minējumus ar k/k vari - vārdi ir TUKŠĪ, pagaidām!?

Mums būs intersanti... ;)
Publicēts: 13.11.08 19:06
 citēt
Leģendārie kašķu meistari (Alloxa, n_g, g_n ) utt utml. Itkā jau apnikuši līdz kaklam, bet , no cita viedokļa - bez viņiem būtu garlaicīgi...
Publicēts: 13.11.08 19:08 labots
 citēt
Alloha - atceries savu piebildi zem mana foto daždesmit sekundes pēc tam, kad es neģēlīgi piesējos Tavam minimālismam? Topiks par dzēst un trīskāršui dzēst par atriebības balsojumu? Nemitīgi stāsti par to, kas ir māksla un kas nav? Reizēm Tavi darbi, manuprāt, ir patiešām smuki un labi - reizēm pilnīgs murgs - tāda kā grābstīšanās par mākslas un fotogrāfijas stiliem un stilu atzarojumiem, tāda nekonsekvence radošo izpausmju realizācijā...

Ar to kā pierādījumiem būtu jāpietiek! Un šāda sarunas tēmai arī °līdz ar to izsmeltai! Vari kaut dibenu pret zemi sist - par šo tēmu man ir pamatots viedoklis, ko tava karstasinīga iztirzāšama padarīs tikai nelokāmāku!
Tēma slēgta! Āmen!

P.S. Un par to oponēšanu - tikko kā ienāci blogā un izlasīji manu piezīmi - ar putām uz lūpām meties kliegt par tukšajiem apgalvojumiem! ;)
Publicēts: 13.11.08 19:24
 citēt
Alloxa:
palaidniex:dzhii - būtu jau laiks pierast pie Alloxas phenomena... ;)

apstiprināt savējos minējumus ar k/k vari - vārdi ir TUKŠĪ, pagaidām!?

Mums būs intersanti... ;)

pēc JUMS un JŪSU komentāriem jāvēdina istaba :(
momentā, tiklīdz JŪSU bilde tiek komentēta bez bučošanas un JŪSU pakaļas laizīšanas. bet komentēt visbiežāk NAV ko, pat pakaljas caurumu vairs nav...
Publicēts: 13.11.08 19:43
 citēt
palaidniex:Alloha - atceries savu piebildi zem mana foto daždesmit sekundes pēc tam, kad es neģēlīgi piesējos Tavam minimālismam? Topiks par dzēst un trīskāršui dzēst par atriebības balsojumu? Nemitīgi stāsti par to, kas ir māksla un kas nav? Reizēm Tavi darbi, manuprāt, ir patiešām smuki un labi - reizēm pilnīgs murgs... Ar to kā pierādījumiem būtu jāpietiek! Un šādai sarunas tēmai arī izsmeltai! Vari kaut dibenu pret zemi sist - par šo tēmu man ir pamatots viedoklis, ko tava karstasinīga iztirzāšama padarīs tikai nelokāmāku!
Tēma slēgta! Āmen!

P.S. Un par to oponēšanu - tikko kā ienāci blogā un izlasīji manu piezīmi - ar putām uz lūpām meties kliegt par tukšajiem apgalvojumiem! ;)

Atceros, tavu mēginājumu piesieties nosaukumam nevis bildei - uz ko es tev korekti oponēju "nosukums rakstās iekavās, a piesieties vārdiem, kas ielikti iekavās ir, kā minimums, smieklīgi" - tā bija, vai nē...
Kur tu redzi putas!? Droši vien tur pat kur visu, tevis sacerēto, pārājo (izņemot brīdinājumu atriebēiem - tas tā būs).
Gaibīšu вещьдокус!!! :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 19:49
 citēt
peterson, tavas pakaļas problēmām ir tavas problēmas - tikai. Сочувствую и скорблю - не легко, наверное, заднице иметь такого хозяина. :face-grin:
Publicēts: 13.11.08 20:19
 citēt
Šodien pilnmēness :face-grin:. Alloxa aktivizējies, bet var būt te nav vainīga mēness ietekme, bet kas cits!? Taču, kas būtu FB bez Alloxa. Viņš pieprot sakult mierīgo gaisotni blogā :face-smile:. Reizēm gan, man personīgi, škiet pabriesmīgi, kad cienījama vecuma vīrietis kļūst rupjš kā zirga deķis. Taču saprotu, ka tas viņu nesatrauc un reizēm šķiet, ka ir lepns, ka var būt tāds. Neņem ļaunā, Alloxa :face-wink:, lai gan pieļauju, ka Tev ir nošķaudīties par to, ko pauž apkārtējie par Tevi.
Publicēts: 13.11.08 20:45
 citēt
luchiks:
Alloxa:peterson, tavas pakaļas problēmām ir tavas problēmas - tikai. Сочувствую и скорблю - не легко, наверное, заднице иметь такого хозяина. :face-grin:

izskatās, petersonsphoto problēmas inficējušas Alloxu:face-grin:
nezāles nemirst!:face-smile:

Piedod, gadās [url=http://smiles.33b.ru/smile.3462.html]
Publicēts: 13.11.08 20:56
 citēt
cenz:Šodien pilnmēness :face-grin:. Alloxa aktivizējies, bet var būt te nav vainīga mēness ietekme, bet kas cits!? Taču, kas būtu FB bez Alloxa. Viņš pieprot sakult mierīgo gaisotni blogā :face-smile:. Reizēm gan, man personīgi, škiet pabriesmīgi, kad cienījama vecuma vīrietis kļūst rupjš kā zirga deķis. Taču saprotu, ka tas viņu nesatrauc un reizēm šķiet, ka ir lepns, ka var būt tāds. Neņem ļaunā, Alloxa :face-wink:, lai gan pieļauju, ka Tev ir nošķaudīties par to, ko pauž apkārtējie par Tevi.

Paldies par neaktīvu saprašanu... no "apkrtējas (iem)"...hhm, a cik JŪS esat??? :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 21:52
 citēt
kaa pilnmeeneesss - taa lielaas diskusijas;-ppp;_)
Publicēts: 13.11.08 22:04
 citēt
Annir:njaa... ieliks nakamo foto un redzees visuapirshanas sekas...

Neuztraucies - kauns Alloxam par zemu bildes reitingu nebūs, būs kauns masturarbaiteriem par augstu savu bilžu reitingu. :face-kiss:
Publicēts: 13.11.08 22:42
 citēt
Annir:a Tu nejuuti, ka nevienam te nav kauns? pirmo reizi esi internetaa?tuuliit jau buusi salecies ar visiem un par Tavaam bildeem balsos vien pokemoni...

Nu tad būs man jasak tev (vienīgajām balsotājam) "paldies par balsojumu" :face-smile:
Publicēts: 13.11.08 23:08
 citēt
Alloxa tu driiz paarslimosi sho slimiibu te kaut ko mainiit.....es taa ceru.....nu nemainiisies te nekas.....
Publicēts: 13.11.08 23:21
 citēt
sundew:Alloxa tu driiz paarslimosi sho slimiibu te kaut ko mainiit.....es taa ceru.....nu nemainiisies te nekas.....

Vismaz zināšu, kā MES (neesmu jau viens) nestāvējam malā - mana sirdsapziņi būs k/c apmierināta. Paldies...
P.S.присоединяйся... хотя бы своими фотографиями. :face-smile:
Publicēts: 13.11.08 23:55
 citēt
Annir:sundew - re kaa alloxa piepulceeja Tevi savam pulcinjam :face-grin:

a VIņA jau sen ir mūsu pulčiņā :)~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publicēts: 14.11.08 00:05 labots
 citēt
Shitam puikam vajag Ainu:face-wink:Domāts Alloxa.Nekā personīgabet tomēr , Tu man adgādini kādu klases biedru, tam ar nekad nekas nebija labi,pietrūka uzmanības, pasniedzēji nekad nenovērtēja pietiekami labi un tt.Puika auga,auga radziņi,puika sadomāja-ja jau viss tik slikti tātad esu māksliniemks ,tik viena bēda ,pat psihiatrs netzina viņa mākslu.
Mākslai nav rāmju nav definīcijas nav formulas.Izdevies,neizdevies mākslas darbs par to spriež skatītājs,klausītājs ta kaut taustītājs nepretendējot uz apsolūto,vienīgo patiesību un tagad adbildi-kas Tu tāds esi :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 00:25 labots
 citēt
Grosha:Shitam puikam vajag Ainu:face-wink:Domāts Alloxa.Nekā personīgabet tomēr , Tu man adgādini kādu klases biedru, tam ar nekad nekas nebija labi,pietrūka uzmanības, pasniedzēji nekad nenovērtēja pietiekami labi un tt.Puika auga,auga radziņi,puika sadomāja-ja jau viss tik slikti tātad esu māksliniemks ,tik viena bēda ,pat psihiatrs netzina viņa mākslu.
Mākslai nav rāmju nav definīcijas nav formulas.Izdevies,neizdevies mākslas darbs par to spriež skatītājs,klausītājs ta kaut taustītājs nepretendējot uz apsalūto,vienīgo patiesību un tagad adbildi-kas Tu tāds esi :face-wink:
~

nē no sākuma pastāsti "kas Tu tāds esi" ... vai, augstāk tu stastiji par sevi nelaimīgo... pieņemi manējās vaļsirdīgās līdzcietības... tava dzīve - ne halva (haļava). :face-crying:
Publicēts: 14.11.08 00:32
 citēt
Alloxa:peterson, tavas pakaļas problēmām ir tavas problēmas - tikai. Сочувствую и скорблю - не легко, наверное, заднице иметь такого хозяина. :face-grin:

manai pakaļai viss kārtība... un sūdzējies nekad neesmu. un bildējis nevienu pakaļas caurumu neesmu. neredzu kloākā estētikas. tu savu "ģenitāliju-rozīšu māxlu" gan izvāci, tiklīdz to pieminēju.
klau, aizej pie daktera moš? zālītes paprasi... nu, es pa čomam to iesaku... neesmu profs psihiatrijā, bet psiholoģija tā kā zināma, varu mēģinat diagnosticēt... publiski, gan, jo no taviem nelīdzsvarotajiem PM tomēr vēlos izsargāties.

izraxts no manas bloga vēstures:
12.11.2008 Alloxa izmet mani no saviem favorītiem
12.11.2008 Alloxa pievieno mani saviem favorītiem
...
07.11.2008 Alloxa komentē bildi

nu, esi taču vnk vīrietis- izlem un rīkojies, ne mētājies no viena grāvja otrā
Publicēts: 14.11.08 00:39
 citēt
Alloxa:
Grosha:Shitam puikam vajag Ainu:face-wink:Domāts Alloxa.Nekā personīgabet tomēr , Tu man adgādini kādu klases biedru, tam ar nekad nekas nebija labi,pietrūka uzmanības, pasniedzēji nekad nenovērtēja pietiekami labi un tt.Puika auga,auga radziņi,puika sadomāja-ja jau viss tik slikti tātad esu māksliniemks ,tik viena bēda ,pat psihiatrs netzina viņa mākslu.
Mākslai nav rāmju nav definīcijas nav formulas.Izdevies,neizdevies mākslas darbs par to spriež skatītājs,klausītājs ta kaut taustītājs nepretendējot uz apsalūto,vienīgo patiesību un tagad adbildi-kas Tu tāds esi :face-wink:
~

nē no sākuma pastāsti "kas Tu tāds esi" ... vai, augstāk tu stastiji par sevi nelaimīgo... pieņemi manējās vaļsirdīgās līdzcietības... tava dzīve - ne halva (haļava). :face-crying:

Iesākumā pamācies lasīt,augstāk salīdzināju Tevi ar kādu pazīstamu tēlu.Nedomāju ka man kādam būtu jāpaskaidro kas es esmu jo nejūtos kādu aizskāris vai kā savādāk centies parādīt savu pārākumu, atšķirībā no Tevis.Ar ko tad esi pārāks,pastāsti.
p.s.savus ru sakāmvārdiņus paturi pie sevis,neba liels mākslinieks nepratīs latviski izteikties
Publicēts: 14.11.08 02:02
 citēt
peterson, neraudi = 14.11.2008 Alloxa pievieno mani saviem favorītiem (spēlite tāda - Annirs zin... ты еще не в курсах - мАлАдой Аще!

Mana apmeklējuma statistika: petersonsphoto = 167 reizes

Liels paldies mansfans... :face-grin: :face-kiss: :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 12:40
 citēt
palaidniex, piedod, bet jā neproti atrast veščdokus saviem vārdiem un nepietiek gribasspēka atvainoties... tad atļaušos definēt tavu rīcību - мелко-завистливая трепалогия с претензией на чванство (Самое тягостное для завистника — если никто ему не завидует.) :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 13:15
 citēt
dakterim liekas kā viš grims...
Publicēts: 14.11.08 13:56 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...

MORTIMERS@62.63.179.169 | 13:09 14.11.2008
Ir arī tā....
Gatis-Vilaks@78.84.247.229 | 13:09 14.11.2008
mistiska, taču piesaistoša, man patīk :) dziļa migla.. doma laba.. :)
Publicēts: 14.11.08 14:01 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...

MORTIMERS@62.63.179.169 | 13:07 14.11.2008
Jaukumiņi...

liene_l@195.244.159.7 | 13:29 14.11.2008
Baigie mincīši
Publicēts: 14.11.08 14:20 labots
 citēt
klau, nu beidz publiski onanēt, Alloxa... lūdzu. nesmuki izskatās... meitenes tāpat jau prom, a džekiem apnicis...

потому что деффки любят
не за белое лицо
а за длинный хер горбатый
и за правое яйцо...
(с) Сектор Газа

tu mēģini ģenerēt un vadīt procesus, par kuriem tev nav ne mazākās sajēgas- atšķirībā no fotogrāfijas, bet arī tur ir tendence regresēt... tas tā, pa čomam.

tev ir vislabākās bildes! meistar... (tikai pēc skatīšanās rokas jāmazgā, bet man slinkums- vot i neskatos :( )

P.S. un tu pats zini, ka tie ir meli- par manu interesi par tevi. un ka tādas statistikas nemaz nav, ko tu raxti. toties ir fakts:
01:50 Alloxa pievieno mani saviem favorītiem
turpinam?.. man nav grūti, tu pat neizraisi negatīvu emociju... gribas darīt neko= d.sties ar Alloxa, tapec rakstu ;)
Publicēts: 14.11.08 14:34
 citēt
Man prieks, kā tev patika... :face-smile: :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 15:30
 citēt
Paldies par komplimentiem un padomiem...:face-smile:
Vai nebaidies, kā daži tev to nepiedos... aizstāvību gan garantēt nevarēšu - būs pašam jātiek galā ar annanijspeterspalaidnībām. (hhm...manā štatā nav paredzētas tādas amatpersonas... bet vajadzēs padomāt...) :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 16:05
 citēt
petersonsphoto: 14:20 klau, nu beidz publiski onanēt, Alloxa...
...ir fakts:
01:50 Alloxa pievieno mani saviem favorītiem
turpinam?.. man nav grūti, tu pat neizraisi negatīvu emociju... gribas darīt neko= d.sties ar Alloxa, tapec rakstu ;)

14:33 Alloxa izmet mani no saviem favorītiem
14:33 Alloxa pievieno mani saviem favorītiem
14:32 Alloxa izmet mani no saviem favorītiem

:face-grin::face-grin::face-grin:
uz cik cilvēkiem esi pacenties padročīt pa pag. 1.5 stundu?
Publicēts: 14.11.08 16:14
 citēt
:face-grin: :face-kiss:
Publicēts: 14.11.08 16:24
 citēt
vai annanijs ir tas pats kas Annir!???????????????????????? " kaut kaa smiekliigi tas izskataas... " a var būt... :face-grin: :face-devil-grin:
Publicēts: 14.11.08 16:24
 citēt
uk.youtube.com...
:face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: