palaidniex пройди тест (специяльно для вас) - напиши свои результат.... НЕ ЗАГЛЯДЫВАЙ ВПЕРЕД....ИДИ ПО ПОРЯДКУ....
Вопрос номер 1: Вы участвуете в соревнованиях и обогнали бегуна, занимающего вторую позицию. Какую позицию вы теперь занимаете?
Ответ: Если вы ответили, что вы теперь первый - то вы абсолютно не правы. Вы обогнали второго бегуна и заняли его место, так что вы теперь на второй позиции.
Попробуйте не ошибиться во втором вопросе.
2. Вы обогнали последнего бегуна, на какой позиции вы теперь находитесь?
Ответ: Если вы ответили на предпоследнем - вы опять абсолютно не правы. Подумайте. Как можно обогнать бегуна, идущего последним? Если вы бежите за ним, значит он не последний. Ответ - это невозможно. Получается, что использование мозга ваша не самая сильная сторона.
Как бы то ни было - вот еще один вопрос. Ничего не пишите и не используйте калькулятор, и помните - вы должны отвечать быстро. Возьмите 1000. Прибавьте 40. Прибавьте еще тысячу. Прибавьте 30. Еще 1000. Плюс 20. Плюс 1000. И плюс 10. Что получилось?
Ответ 5000? Опять неверно. Правильный ответ 4100. Попробуйте пересчитать на калькуляторе.
Сегодня точно не ваш день. Но, может быть, получится с последним вопросом. У отца Мэри есть пять дочерей: 1. Чача 2. Чече 3. Чичи 4 Чочо. Вопрос: Как зовут пятую дочь? Думайте быстро. Ответ чуть ниже.
Ответ: Чучу? НЕТ! Конечно, ее зовут Мэри. Прочтите еще раз
P.S.Что бы не было обидно рекомендую не пользоваться умным ГУГЛЕМ
Te neviens nearvienu nesacenshas, kaa Tu nesaproti - tups esi??? jebkuraa gadiijumaa, shii konkreetaa bilde ir pilniigs suuds, ja saliidzina ar manaa suudbildeem (c) Alloxa... TIK zems reitings... kauns... (C) Annir
Palaidniex - gribi divus piemeerus? nedoshu linkus, la nepaarmestu, ka es gribu piematurarbaideet sev reitingu (C) Annir [url=http://smiles.33b.ru/smile.121068.html]
un otrs - kaut kur ljoti atziits dabas fotografeetaajs, nokjeeris gulbiishus kniebjoties uz pirtinjas fona, bet gribas lai visi saka uh... bljaaaa kaads Tu kruts, shitaadu mirkli nokjeeri... pie pirtinjas piemontee paariiti kas veic seksuaalas darbiibas... taa ir fotograafija? nee, tas ir fotoshops... man taa liinija vienmeer kaut kur ir novilkta... (C) Annir [url=http://smiles.33b.ru/smile.115763.html]
Paldies par jauku vakaru - Sodien tu esi parspējie pats sevi... Annira bennnnefissssss 1 daļa Bravo!
Lieli puikas un nez ko kashkjeejas.. par ko vispaar te topiks?? Bet par bloga mainiishanu.. hmm, viss ir iespeejams! Vajag tik mazu apveersumu uztaisiit.. taa ka.. /me tagad cer ka admini sho nesapratiis../
Shii raksta autoram taisniiba konkreetaa jautaajumaa, man personiigi ir fotograafijas kuras vienkārshi patīk, tad var pamatot izcili kaut vai tikai ar sajuutaam ko foto ir izsaucis... nu ir reizes kad uztver foto tikai ar emocijaam, sajuutaam un pat nav mazaakaas veelmes kjidaat tehnisko pusi, ja vien taa nav briesmiiga bet tad kaa likums shiis izjuutas nerodas (man vismaz) lasot mineetos piemeerus zem mana darba justos aizvainots... taadam izcili vairs nav veertiibas tad labaak iekjekseet vienkaarshi daudzpunktus kaa zimi ka nespeej vai neveelas izteikties......
Te jau liekas ka ģēla ir nejau par tiem personāžiem, kas tik spaida patīk/555 bet par to ka dažam labam ir niknums ka viņa ģeniālajiem darbiem ir mazāks reitings nekā kaimiņam pff ko tā var cepties, saprastu ka par spam/vaitiemsmukajiemciparinjiemzembildes naudu maksātu...