forum.gif
dzēst vai Izcili? vai tomēr izcili dzēst?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dzēst vai Izcili? vai tomēr izcili dzēst?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.08 16:56
 citēt
Vienkārši sajūsmina cilvēki, kas ienāk amatieru saitā un sūdzās, ka te visi nav profesionāļi…
Publicēts: 14.11.08 17:19
 citēt
aile:Vienkārši sajūsmina cilvēki, kas ienāk amatieru saitā un sūdzās, ka te visi nav profesionāļi…

kāpēc tad tie "amatieri" uzvedas kā visīstākie profiņi ar 50gadu pieredzi fotojomā - visu protu, protu, māku, māku - nemaz nemēģini aizrādīt?... :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 17:38
 citēt
normāli uzvedās tikai <FOTOGRAF V ZAKOŅE> kategorijai atbilstoši spēles dalībnieki....
Publicēts: 14.11.08 18:38
 citēt
normāli uzvedās tikai <FOTOGRAF V ZAKOŅE>
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 14.11.08 18:44
 citēt
aile:Vienkārši sajūsmina cilvēki, kas ienāk amatieru saitā un sūdzās, ka te visi nav profesionāļi…

Palaidu, laikam, k/k garām - kas te ir sūdzējies... tas nebij gadijumā Annirs. :face-grin:

negatIvs:normāli uzvedās tikai <FOTOGRAF V ZAKOŅE> kategorijai atbilstoši spēles dalībnieki....

Būsi mans skolotāis? = iemācīsi normālai uzvedībai? :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 18:52
 citēt
to jau es ne jau par sevi, es nemāku uzvesties, man tastatūra lipīga no regulārām noplūdēm. < Fotograf v zakoņe> ir vispārināts autoritāte
Publicēts: 14.11.08 19:03
 citēt
kāds I burts, kādā viducī?
Publicēts: 14.11.08 19:38
 citēt
negatIvs:kāds I burts, kādā viducī?

Viņš par savu vārdu runā - ko tur nesaprast. :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 20:53
 citēt
Annir:negatiiv - veel jau ir taadi kas pashpasludinaas... lai gan labaak skan bez l burta viducii :)
pēc zināma laika pieleca- nav jau vairs tie gadi......pašapkakāšanās....
Publicēts: 14.11.08 21:33
 citēt
negatIvs:
Annir:negatiiv - veel jau ir taadi kas pashpasludinaas... lai gan labaak skan bez l burta viducii :)
pēc zināma laika pieleca- nav jau vairs tie gadi......pašapkakāšanās....

Precizē, lūdzu, to gadu robežu no "cit..." līdz "paš..."... Koroče - cik tev pilnu goda gadu... :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 23:13
 citēt
50
Publicēts: 14.11.08 23:25
 citēt
Apsveicu!!! :face-smile: :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >