forum.gif
dzēst vai Izcili? vai tomēr izcili dzēst?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dzēst vai Izcili? vai tomēr izcili dzēst?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.08 16:14
 citēt
izlasiju Annir komentāru pie kādas kārtējas neizcilas šodien publicetas bildes...skaidri un gaiši teikts DZĒST!
objektīvi, teikšu es..

šo portālu pētu jau kadu ilgāku laiku, nesen tomēr nolemu piedalīties .. pat nezinu kā lai to nodefinē, bet interesantsa šķiet lieta, ka blogs ir pārpilns ar glaimiem..
kā tad var vienlaicigi nobalsot "Patīk!" bet piekomentēt klāt, ka modelim norautas kājas..

augstākā pilotāža!

nupat skatijos bildes, kuras pievienotas manā dienas prombūtnē, daudzām gribas teikt Dzēst.. sirdi nomierina patiešām kvalitatīvi un pārdomāti darbi, nevis mūžīgas atrunas "man ta lika.. man ta sanaca.... man taa gadijas....gaisma vainiga... aparats vainigs.....rudens ir auksts un zeme ir apaļa, tapec modele izšļuka no kadra".. nafig tās atrunas? nu tad neliec, ko tur ilgi domaat... vai tikai ķeksīša pēc vajag ielikt?
sliktam dejotājam pauti traucē!

godīgi sakot esmu sašutusi par to,ka katrs,kas ir varējis atļauties kameras iegādi uzskata sevi par fotogrāfu, turklāt jo krutāka kamera, jo krutāks fotogrāfs.. zināšanu nulle, bet deguns ķeras augšēja stāva kaimiņa grīdā.
kāpēc tad jāmācas, ja kaimiņu Koļa atzina manas bildes par labam esam..

lai piedod mani skolotāji, ka gribu sevi saukt par mākslinieku..
Publicēts: 13.11.08 16:18
 citēt
katrs, kam ir grābeklis, ir grābeklētājs. cilvēks ar zāģi ir zāģētājs. cilvēks ar zīmuli - zīmētājs. kāpēc lai cilvēks ar fotografisko aparātu nesauktos fotografētājs (fotogrāfs)? kādreiz automobīli vadīt arī drīkstēja tikai profesionāļi.
viss pārējais - nianses un psihoterapeitiem daudz darba pagātnes pārestības labojot...
Publicēts: 13.11.08 16:32
 citēt
jau labots

shis ir paarnestais raksts no bloga sadaljas, jo raksts neatbilst noteikumiem
Publicēts: 13.11.08 16:38
 citēt
ironijja, 1+
par pautiem zinu, vismaz, tos var fotografēt, kad maisa ( www.fotoblog.lv... :face-grin: )
Publicēts: 13.11.08 16:44
 citēt
Nu, protams, kā es iesaistos kāda diskusijā (un to daru reti), tā viss aiziet nebūtībā :)). Šī bija pietiekami saturīga diskusija, vai tiešām nebija iespējas to pārcelt, nevis izdzēst, norakt, pazudināt... :))
Publicēts: 13.11.08 16:45
 citēt
+Kreimene
Publicēts: 13.11.08 16:58
 citēt
Kreimene, tad iekopē savu tekstu šeit!
:))
Publicēts: 13.11.08 17:02
 citēt
Kur lai es viņu rauju, ja nav tur kur bija-esmu kompjos pilnīgs profāns :))
Publicēts: 13.11.08 17:03
 citēt
Ne jau tikai savu tekstu žēl, bet visas diskusijas :(
Publicēts: 13.11.08 17:10
 citēt
+++ Kreimene... latviski skan - sajātss darbs un materiāls... varēja taču visu pārkopēt. Tagad droši var dzēt šito vispār :D
100 debates pazuda :(:(:(
Publicēts: 13.11.08 17:34
 citēt
Eliks:jau labots

A kur komenti!? :face-crying:
Blogā ir daudz vājāki raksti... :face-surprise:
Šīm, redzēju, bija daudz atsauksmes - tātad izraisija interesi.
Publicēts: 13.11.08 17:37
 citēt
Nu nemākam pārcelt no bloga, lai saglabātos komentāri... :face-monkey:
A komenti patiešām bija tā vērti, lai saglabātu...
Publicēts: 13.11.08 17:45
 citēt
Eliks:jau labots

Khmm - lasam kādi tad ir noteikumi:
"-fotOblogs
FotOblog mērķis, jēga un uzdevums ir pavisam vienkāršs: pavēstīt citiem cilvēka (pār)domas par kādu notikumu, problēmu vai vienkārši gadījumu no dzīves, papildinot stāstīto ar attēliem. Vai arī gluži otrādi - kad attēls stāsta, bet vārdi atbalsta un papildina. Izvēle ir katra paša ziņā! Vienīgi, lūdzu, atcerieties: rakstam un bildei ir jābūt paša radītiem! Ļausim izpausties tiem talantiem, kas noteikti ir apslēpti katrā no mums...; iebildīsi: „kāpēc apslēpti?!” Jo sevišķi, ja nav! Šeit nu būtu īstā vieta iemēģināt savu roku rakstīšanā, savas acis fotografēšanā un savu izpratni, kā to visu apvienot."
Publicēts: 13.11.08 17:47 labots
 citēt
un vēl:

6. Cenšamies, lai raksts padodas interesants citiem, radītu vairāk vai mazāk pozitīvas emocijas un sniegtu kādu vērtīgu atziņu, galu galā!

Bija interesants un daudziem!

7. Raksti, kas saturēs sūdzības vai ieteikumus par fotoblog.lv, jautājumus administrācijai, kā arī raksti, kas vairāk atbilst foruma diskusijas aicinājumam, tiks dzēsti.

Šeit nebija runa par sūdzībām vai ieteikumiem par fotoblogu - bet viela pārdomām cilvēkiem, kas fotoblogu lieto...
Publicēts: 13.11.08 20:18
 citēt
Kreimene@78.84.232.51 | 13:05 13.11.2008
Vakar domāju neiesaistīties šajā diskusijā, bet šodien tomēr jūtu nepieciešamību izteikt savas-neprofesionāļa domas. Sākšu ar to, ka fotografēt man patīk un nedomāju to atmest tikai tāpēc, ka kādam nepatīk, jo zinu, ka tikpat daudz būs to, kuriem sagādāšu prieku. Kaut arī esmu pilnīgs Nezinītis fotolauciņā un " bakstos" kā māku, tomēr uzdrošinos teikt, ka esmu dažādu fotostilu piekritēja (tātad pietiekami elastīga). Lai gan pašai vairāk patīk fotografēt dabu, ar saviem 555 novērtēju gan ainavas, gan portretus, gan abstrakcijas, gan datorgrafiku utt. Jā, es arī lieku tos 555, bet tomēr ne visiem pēc kārtas vai tikai tāpēc, ka zinu šo cilvēku personīgi un man viņš simpatizē. Tas, ka es pati neprotu ideāli fotografēt, nenozīmē, ka man nav nekādas gaumes un funktiera. Jā, es vados pēc tā paša Patīk vai Nepatīk principa un dažreiz esmu nelaimīga, ja bilde ielikta kritikai, man viņa patīk, bet 555 likt roka neceļas, kaut arī nevaru paskaidrot, kas tur nav kārtībā-citreiz saņemu dūšu un pierakstu to komentu, bet atzīmi nesamazinu tikai tāpēc, ka es NEVARU labāk,taču ir bijis arī tā, ka labāk neierakstu neko-papriecēju acis un eju tālāk. Tā kā apzinos, ka manas fotogrāfijas ir tālu no labām (tādēļ jau arī nelieku tās uz kritiku), tad labprāt uzzinātu, ko konkrētajā gadījumā varēju darīt savādāk, bet to ieteikumu ir bijis tik maz...Un man tiešām ir svarīgi KĀ to pasaka, jo citreiz spečuku augstprātība iedarbina aizsardzības mehānismu, jo MAN tā bilde ir mīļa. Tomēr tos nedaudzos padomus esmu centusies ņemt vērā, cik nu esmu sapratusi. Un vēl-par katra profesionalitāti arī vēl varētu strīdēties, jo šeit (uzdrošināšos apgalvot)gandrīz neviens neliek neapstrādātas bildes (arī es jau vairs nē, lai gan Photoshopu tikpat kā nepārzinu), tā kā nav zināms, kāds būtu rezumē, ja visi publicētu bildes pa taisno no fočuka :)
Es, protams, nepretendēju uz baigo Lielo un Vienīgo Patiesību, bet gribēju kaut ko bilst, it kā jau mazliet, arī savai aizstāvībai. Es (un domāju, ka ne tikai es) no citiem blogeriem sagaidu pieklājīgu un cieņu neaizskarošu attieksmi un neko vairāk, jo it kā pat saprotu, ka par visu ir jāmaksā-arī par padomu :), taču tas, kas dienu no dienas notiek starp dažiem blogeriem, godīgi sakot jau ir līdz kaklam, jo to var just it visur-gan burziņā, gan reportāžu un bilžu komentāros. Un tur jau ar fotogrāfijām un fotografēšanu sakars pavisam mazs. Atvainojos, ka tik gari, bet sacerējumos skolā man bija tīri labas atzīmes :))
Publicēts: 13.11.08 20:20 labots
 citēt
tiem kas velas izlasit visu diskusiju

yy.lv...
Publicēts: 13.11.08 20:21
 citēt
suns kas pie kreisās rokas smuks dikti
Publicēts: 13.11.08 20:44
 citēt
Paldies,ironia, izlasīju to, kas mani interesēja :)
Publicēts: 13.11.08 21:20
 citēt
es arii meedzu nobalsot Patiik, bet pierakstiit, kas tomer traucee .... jo bilde kopumaa patiik..... Kad nobalso ar 556 un pieraksta, ka tomeer taa un shitaa - tas luuk man nav saprotami ... ;-)
Publicēts: 13.11.08 21:36
 citēt
luchik, a man gribaas VISU zinaat;-p;-)
Publicēts: 13.11.08 21:56 labots
 citēt
luchiks:
dansiga:es arii meedzu nobalsot Patiik, bet pierakstiit, kas tomer traucee .... jo bilde kopumaa patiik..... Kad nobalso ar 556 un pieraksta, ka tomeer taa un shitaa - tas luuk man nav saprotami ... ;-)

tas arī nav jāsaprot, jo tie licēji arī paši sevi nesaprot :)

tie licēji ļoti labi saprot, kā tikai tādā veidā var balsot pār savām s-bildēm (atpakaļ balsojums) - cirks...
k/k redzēju rakstīto: "Pats par savām bildēm nevar balsot ;(" - drīkst, vel kā drīkst!
Publicēts: 13.11.08 22:03
 citēt
dansiga:es arii meedzu nobalsot Patiik, bet pierakstiit, kas tomer traucee .... jo bilde kopumaa patiik..... Kad nobalso ar 556 un pieraksta, ka tomeer taa un shitaa - tas luuk man nav saprotami ... ;-)

Ja ieliek 556,tad bilde ir pat ļoti piesaistījusi un tas nenozīmē,ka tā ir pati pilnība,bet pie tādām ir vērts pakavēties un piedomāt,tādēļ arī raksta-tomēr tā vai šitā varbūt būtu labāk.Lielākai daļai bilžu vispār būtu jāraksta,lai tādas nefotogrāfē,jo nav ko uzlabot.
Publicēts: 13.11.08 22:07
 citēt
luchik, a es nemaz nepretendeeju uz personu, kas speej saprast;-pppp

ekoisst, prieksh tam ir 555 .... ja liek 556 - tad nevar buut nekaadu aizraadiijumu! (taads mans viedoklis)
Publicēts: 13.11.08 22:17
 citēt
Annir:es ta arii nesaprotu... skauzh ka netiec tur augshaa? netiksi ar, NEKAD SHAJAA FOTOBLOGAA TU NETIKSI AUGSHAA... UN NEVIS BILZHU DELJ, BET ATTIEKSMES

Vai tad es strīdos un cenšos tikt blakus izciliem masturARbaiteriEm.. pilnīgi pareizs domu gājien tev = šEIT NEBALSO PAR BILDēM - šEIT BALSO PāR... atļaušu tev (gudrākam un jaunākam) pabeigt domu - pār ko šeit balso. :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 22:49
 citēt
Raksti īsāk, konkrētāk - tevi uztrauc mana WWW uzvedības maniere... gribi ieteikt savu... :face-wink:
Publicēts: 13.11.08 23:00
 citēt
Dansig,nav nekā ideāla,vēl pasaulē nav lietu uz kurām visi skatītos vienādi.556 vienkārši šeit ir augstākais vērtējums,bet nebūsim taču aprobežoti ar FB kritērijiem.
Publicēts: 13.11.08 23:11
 citēt
ekoists, VISS ir subjektiivi .... bet nu tads mans uzskats, ja liec veerteejumu kas ir augstaakais + - taatad taa briizha skatiijumaa/emocjaas tev tai bildei jaapatiik ieskh visaa! Pilniigi iespeejams, ka naakamajaa dienaa vairs taa neliksies ...
Publicēts: 13.11.08 23:20
 citēt
bet,ja spēj paskatīties,kā rīt liksies,tad var pierakstīt...
Publicēts: 13.11.08 23:22
 citēt
ekists, NEEE (pieceertot kaaju) .... tad jaaliek tikai 555;-))))))
Publicēts: 13.11.08 23:36 labots
 citēt
Jau kurais topiks par vienu un to pašu :face-sad:Jums pašiem nav piegriezies.Mākslenieki un mākslinieki , dārgie draugi ļoti bieži tā saukto mākslu spēju uztvert tik pie otrā litra,tāpat nevajadzētu foto kurš pretendē uz mākslas statusu jaukt ar datorgrafiku.Kaudzēm bilžu tā samuhļītas ar dažādu plaginu palīdzību ka kopā ar visiem tatāriem netieku skaidrībā vai vispār fotoprāts(kamera) tur blakus stāvējis.Kā jau izteicos agrāk tiem cipariņiem vērtējumā nav nozīmes bez komentāra īpaši ja vērtējums ir zems.Nepretendēju uz absolūto patiesību, es tikai mācos un pilnai laimei pirmais litrs tik pusē
Publicēts: 14.11.08 00:26
 citēt
Grosha:Nepretendēju uz absalūto patiesību, es tikai mācos un pilnai laimei pirmais litrs tik pusē

Ja absolūtais spirts, tad domājams - laimes pilna nejūtības stadija jau būs iestājusies..
Publicēts: 14.11.08 00:28 labots
 citēt
ni ni ne tik agri:face-grin: paldies,labots
Publicēts: 14.11.08 01:03
 citēt
dansiga:luchik, a man gribaas VISU zinaat;-p;-)

iz tautas gudrībām:
daudz zinasi- ātri veca paliksi ;)

Многие вещи нам непонятны не потому, что наши понятия слабы, а потому, что сие вещи не входят в круг наших понятий
Козьма Прутков
Publicēts: 14.11.08 01:04
 citēt
viens dzest dienaa ir par maz :D
Publicēts: 14.11.08 01:19
 citēt
a varbūt nomainīt tā, ka "patīk" vienreiz dienā, bet "dzēst" nepārtaukti? :D
Publicēts: 14.11.08 01:20
 citēt
GreyCardinal:a varbūt nomainīt tā, ka "patīk" vienreiz dienā, bet "dzēst" nepārtaukti? :D

yee :face-devil-grin:
Publicēts: 14.11.08 01:26
 citēt
phetersophoto, man jau nu gan vairs nav ko zaudeet;-ppp
Publicēts: 14.11.08 01:29
 citēt
GreyCardinal:a varbūt nomainīt tā, ka "patīk" vienreiz dienā, bet "dzēst" nepārtaukti? :D

1+

Tolks būs daudz vairāk (тяжено в учении - легко в бою \Суворов\)
Publicēts: 14.11.08 01:32
 citēt
Vot, iemesls iet izrevidēt savu galeriju.. :face-glasses:
Publicēts: 14.11.08 10:09
 citēt
Nu ko var jemties! :face-grin: Manuprāt lielākajiem cepējiem nav skaidrs kādā saitā tie vispār tusē!Te ir fotoBLOGS!!!Blogs!!!!!Foto (kur nu vēl mākslas,bet tas ir stiepjams jēdziens)te nav primārais ,paskatietieties kaut topā,tur var nonākt galvgalī ar fotogrāfa reitingu zem 6 !!!
Tagad par 555 likšanu.Nav ienācis prātā, ka vairumam blogeru,ņemot vērā viņu pašu līmeni un pieredzi ,daudzas ,ļoti daudzas bildes liekas labas ,ļoti labas,jo ES tā nevaru,nemāku.Un katram savi kritēriji!Es piemēram nekad nebalsošu par neasu portretu kur mēģināts to pataisīt par "mākslu"ar PS palīdzību,vispār uzskatu,darbošanās ar PS tiek pārspīlēta,ja HDR tad debesis pa tumšu,ja datorgrafika tad pārsvarā pilnīgs sviests(ir reti izņēmumi).Bet blogā iet uz urrā,nu un?Tāpēc nebāzīšos ar savu dzēst vai 111:face-wink: Man ir savs šaurs lauciņš kurā esu iekšā līdz ausīm,tā faktiski pat nav fotografēšana,tās ir medības bez asinsizliešanas.Bet tas man netraucē vērtēt ko citu,jo man Blogā patīk,patīk ietusēt ar patīkamiem cilvēkiem,varu palamāties forumā ar nepatīkamiem (tādu ir ļoottii maz):face-devil-grin: ,bet līdzīgas forumtēmās pārsvarā pamatīgi izsmejos.šoreiz kaut kā nopietnāk sanāca.:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):