Taatad mans choms kas workz Zviedrijaa tirgos savu Canon EF 16-35mm F2.8 L pirmais izlaidums. ir kadam interese,ludzu cenu piedavajumus! ar visu originalo iepakojumu un manuaali. protams ir viegli skrapeejumi bet viss straadaa perfekti. PM. esmu starpnieks choms ar visu savu foto ekipeejumu bus ap ziemassvetkiem taakaa ir iespeja sakasiit naudinju. piedavaat reaalas cenas!
Jaunā versija man patīk stradaju sad tad ikdiena uz uz darba kameras, vecā versija laikam atskiras ka bix savādāka elektronika domata jaunajam kameram. Milimetri forsji un kvalitatnieks ar labais. Cena lot laba.
Lunis:Jaunā versija man patīk stradaju sad tad ikdiena uz uz darba kameras, vecā versija laikam atskiras ka bix savādāka elektronika domata jaunajam kameram. Milimetri forsji un kvalitatnieks ar labais. Cena lot laba.
Imho, jaunā versija tika radīta, lai panāktu vienādi labu kvalitāti pa visu kadru. Uz crop gan tas nav tik ļoti aktuāli kā uz FF...
Jā, un II versijas stikliņš labs - tad jau arī I jābūt OK!
jaa daabunaams buus MK I stikls. provizoriski domaaju ka 500LS noteikti gribees choms! iespeejams ka vairaak. neesmu veel ar vinju taa pa iistam runaajis
Pec PLATUMA uz FF vins ir 1:1 ar 10-22 CANON tik atskiriba no 10-22 kas ir DRAUSMIGU ABERACIJU piemeram jaunais Canon EF 16-35mm F2.8 L II ir BEZ KADAS ABERACIJAS!