forum.gif
Uguņošanas fotogrāfēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Uguņošanas fotogrāfēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.08 22:32
 citēt
Sveiki, varbūt varat ietiekt, kā ir iespējams dabūt kvalitetīvas bildes no uguņošanas! :):face-wink:
Publicēts: 14.11.08 22:38
 citēt
statīvs, dažas sekundes gara ekspozīcija, pieregulēta diafragma un pārdomāta pozīcija ar kadrējumu... ? ideālā gadījumā pults + bulb, lai var izvēlētā mirklī ekspozīciju beigt un neierautu nākamo sprādzienu iekšā :D
Publicēts: 14.11.08 22:53
 citēt
Kristynyte:Sveiki, varbūt varat ietiekt, kā ir iespējams dabūt kvalitetīvas bildes no uguņošanas! :):face-wink:

1. no vēsture- agrāk uguņošana bija vienā vietā gadu no gada, gadiem ilgi bija atstrādāta tās vietas bildēšana un parametri, kurus uzlika aparātiem... un tiešam bija superīgās salutbildes...
2. izejot no tā- pēc iespējas no drošakiem avotiem jauzzin, kur tieši būs uzstādītas palaišanas ierīces, no kuras vietas to varēs ieņemt kadrā , kur vispār varēsi stāvēt un fotografēt. Ja būs ilgstoša uguņošana, tad laiku veltīsi piešaušanai, un laiks vēl paliks bildēšanai. Diafragmu pieregulē, lai 3-5 sekunžu laikā nebūtu par maz, vai izdedzinātas gaišās vietas, kuras iekļausi kadrā(to pirms uguņošanas jāveic), tad +++Wizulis, un 5 min 50- 100 kadri :):):).
3.Veiksmi.
Publicēts: 14.11.08 22:55 labots
 citēt
Mono:Nāc uz salūtu ar mani es Tev parādīšu kā tās lietas darās :face-grin:

WOW, tad varēšu atkosties tev Mono :D:D:D
Bet man patīk tavs domu gājiens :)
Publicēts: 14.11.08 23:08
 citēt
der ņemt vērā vēja virzienu :face-wink:
Publicēts: 14.11.08 23:37
 citēt
Wizulis:statīvs, dažas sekundes gara ekspozīcija, pieregulēta diafragma un pārdomāta pozīcija ar kadrējumu... ? :D
kā ilglaicīgs salūtu bildētājs neko daudz nerodu, ko piebilst. ISO 100 - 200 un tā.
Publicēts: 15.11.08 09:07
 citēt
paldies! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):