es ebayā nopirku visparastāko, bet oriģinālo pulti Nikon ML-L3 nesanāca gluži 8 dolāri, bet esmu apmierināts. tiesa paziņām ar wireless pultīm ir gājis raibi. Viens no atklājumiem ir - ka neoriģinālās pultis noēd baterijas. Proti, ja to lieto reti - uz katru nākošo lietošanas reizi jāliek jauna bača...
nu nez - var pamēģināt - man ir tāda pulc - tev ir fočiks pārbaudīt - viens mirklis... jo pulc funkcija ir elementāra - iedarbināt slēdzi un viss... tik pat labi ir palasīt user maņuāli, sadaļu par accessuāriem - tur jābut raks'titam - der vai neder un kāda ir vienkāršākā pults, kas der
nu viļi visi ir uz IR vadību. Tāpēc labāk pamēģināt nepērkot... Vai aparātam ir režīms - palaist slēdzi no pults? Ja ir - tad var pamēģināt ar oriģinālo pulti. A ebay lētučiem ir savas problēmas - kas der visam - neder nekam un ēd bačas...
Man ir no eBay ķīniešu variants - darbojās ekselenti. Vienīgi dāžreiz besī auto-bulb ieslēgšanās (pogas nospiešanas elektroniskā "nofiksēšana"), ko nevar izslēgt. Bet tā - ideāla mantiņa - ne vadu, ne čakara.
Mandalay:Man ir no eBay ķīniešu variants - darbojās ekselenti. Vienīgi dāžreiz besī auto-bulb ieslēgšanās (pogas nospiešanas elektroniskā "nofiksēšana"), ko nevar izslēgt. Bet tā - ideāla mantiņa - ne vadu, ne čakara.
martc, kad es nopeerku kaadu lietu - tad es uz kaadu briidi varu mieriigi konsulteet paareejos - es pirms pirkshanas (arii ja peerku inetaa) aizeju uz veikalu - izliekos par mulkji un iztirpinu paardeveeju ar visiem iespeejamiem jautaajumiem, pirms tam jau viskaut ko salasijusies in ternetaa;-)
dansiga:nu par pulti es jau sen domaaju! man to vajaga - naak ziem aviruss - saaksies kluso dabu laiks....! tikai jautajums - kaadu ....
Pērc Cleon Uzstutēsi d300 uz statīva, pašai klāt nav jāstāv - sēdi kaut siltā auto pa gabalu un spaidi pogu. Ja gribās vispirmas izpētīt, tad linkā jau tā darbošanās ar pulti ir aprakstīta. Pirmo pulti uztaisīju pats, bet vairs nevelk čakarēties ar vadiem. No IR pults, manuprāt, staram ir jātrāpa pa IR uztvērēju ( zinātāji pateiks precīzāk). Visu apsverot nopirku Cleon. Pirmais iespaids pozitīvs. Nav uzrakstīts gan, kas par bateriju ir raidītājā, bet par to varēs domāt pēc 3 gadiem. www.dpnotes.com...
Ir piemēram šeit. Nāks paciņa gan kādas 3 nedēļas. cgi.ebay.co.uk...
Atbilde tev ir rokās - klusā daba. Pietiks tev ar parasto ķīniešu. Ja vajadzība būtu - palaist bodiju uz stadiona laukuma no tribīnēm un pārsūtīt pa WiFi failus - tas jau ir cits stāsts un budžets.
ir pultij ir ierobezhotaaks attaalums plus izteiktaaka virziendarbiiba, ja lenjkis starp uztveereeju un raidiitaaju paaraak liels un signaalam nav kur atstaroties var nenostraadaat.... man piemeeram pc pults 2.4Ghz cauri sienaam apmeeram 30-40 metrus velk seezhu daarzaa un dancinu foobar kaa labpatiik, ar ir pulti zem atveerta loga varu leekaat liidz savaaks no psihenes dvd otrajaa staavaa nenjem galvaa