forum.gif
remote prieks nikon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / remote prieks nikon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.08 14:01
 citēt
kādam ir pieredze ar remote pultīm prieks nikon (d300) no ebaja? skatijos tur dažas ūberlētas ap kādiem 8dolāriem (buy it now opcija)

ārzemju forumos daudzi slavē wireles remote. arī no ebaya? tādas kāds ir lietojis?
Publicēts: 15.11.08 16:01 labots
 citēt
es ebayā nopirku visparastāko, bet oriģinālo pulti Nikon ML-L3
nesanāca gluži 8 dolāri, bet esmu apmierināts.
tiesa paziņām ar wireless pultīm ir gājis raibi.
Viens no atklājumiem ir - ka neoriģinālās pultis noēd baterijas. Proti, ja to lieto reti - uz katru nākošo lietošanas reizi jāliek jauna bača...
Publicēts: 15.11.08 16:19
 citēt
man liekas ka ML-L3 ar d300 nedarbojaas
Publicēts: 15.11.08 21:59
 citēt
darbojas, un kā vēl darbojas...
Publicēts: 15.11.08 22:06 labots
 citēt
pēc pieredzes to saki? es vairākos forumos lasiju tieši pretējo
Publicēts: 15.11.08 22:59
 citēt
nu nez - var pamēģināt - man ir tāda pulc - tev ir fočiks
pārbaudīt - viens mirklis... ;)
jo pulc funkcija ir elementāra - iedarbināt slēdzi un viss...
tik pat labi ir palasīt user maņuāli, sadaļu par accessuāriem - tur jābut raks'titam - der vai neder un kāda ir vienkāršākā pults, kas der
Publicēts: 15.11.08 23:05
 citēt
ml-3 itkaa der

par ml-l3 manuaalii nekas nav mineets
Publicēts: 15.11.08 23:20
 citēt
khmm - laikam būs vien Tev taisnība. Izskatās ka D300 nav IR-sensora bet tas ML-3 ir ar sensoru un visai viutīgu vadību...
Publicēts: 15.11.08 23:21
 citēt
šķiet būs jānotestē kāds no tie ebaja wireless brīnumiem
Publicēts: 15.11.08 23:39
 citēt
nu viļi visi ir uz IR vadību.
Tāpēc labāk pamēģināt nepērkot...
Vai aparātam ir režīms - palaist slēdzi no pults?
Ja ir - tad var pamēģināt ar oriģinālo pulti.
A ebay lētučiem ir savas problēmas - kas der visam - neder nekam un ēd bačas...
Publicēts: 16.11.08 15:30
 citēt
shis jautaajums man arii ir saapiigs .... tas ka ML-L3 nedarbojas 300tajam - to parbaudiiju! A pirkt toa ar visu bunduli cho to negribaassssss
Publicēts: 16.11.08 15:31
 citēt
Tad jāpērk vadiņš... ;)
Jo tas megabundulis ir bodijam trūkstošā IR uztvērēja vietā... ;)
Publicēts: 16.11.08 15:32
 citēt
palaidniex, nu kaut kaa negribaas ticeet, ka tavam ir un manam vairs nav!!!!!
Publicēts: 16.11.08 15:41
 citēt
Nu man nav D300 man ir vienkāršāks aparātiņš un tam IR uztvērējs ir iebūvēts Body...
Publicēts: 16.11.08 15:53
 citēt
palaidniex, nu par to jau es saku , ka neticaas, ka maneejam nav, ja jau pat taveejam ir;-p;-)
Publicēts: 16.11.08 16:15 labots
 citēt
ņefig pirkt tik advancētus aperātus! :D

jeb - jo krutāks aperāc, jo naidīgāki akzesuāri! ;)
Publicēts: 16.11.08 16:19
 citēt
palaidniex, mhm mhm .... es sho te atcereeshos;-ppppp
Publicēts: 16.11.08 16:23
 citēt
man reiz nācās uzzināt, cik maksā masz puļķītis - radio flash transniteris visai krutiem studijas zibeņiem - aš slikti palika...
Publicēts: 20.11.08 16:42
 citēt
Vairākos forumos lasītas labas atsauksmes par Cleon Wireless Remote N8 (for Nikon D200/D300/D3).
www.dpnotes.com...

Cena ar izskatās pieņemama.
shop.ebay.co.uk...
Publicēts: 20.11.08 16:48
 citēt
Man ir no eBay ķīniešu variants - darbojās ekselenti. Vienīgi dāžreiz besī auto-bulb ieslēgšanās (pogas nospiešanas elektroniskā "nofiksēšana"), ko nevar izslēgt. Bet tā - ideāla mantiņa - ne vadu, ne čakara.
Publicēts: 20.11.08 17:21
 citēt
Mandalay:Man ir no eBay ķīniešu variants - darbojās ekselenti. Vienīgi dāžreiz besī auto-bulb ieslēgšanās (pogas nospiešanas elektroniskā "nofiksēšana"), ko nevar izslēgt. Bet tā - ideāla mantiņa - ne vadu, ne čakara.

kads tiesi tev ir
Publicēts: 20.11.08 21:46
 citēt
tas cleon izskataas sakariigs, sliktaakaa gadiijumaa ja nepatiik, pa latiem 10 var nopaardot domaaju mieriigi taalaak.. viss suutu augshaa paldies Imi :face-grin:
Publicēts: 20.11.08 21:47
 citēt
varbuut man arii taadu vajaga?;-)
Publicēts: 20.11.08 21:53
 citēt
zo:kads tiesi tev ir

kaut kas līdzīgs šim.

hk.geocities.com...

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 20.11.08 21:54
 citēt
Tev vajag divas ja ne pat triis, nesaubies peerc tik nost :face-grin:
Publicēts: 20.11.08 22:05
 citēt
martc, tik nepratiiga es neesmu ;-pppp es visu apsveru pirms pirkshanas;-)
Publicēts: 20.11.08 23:16
 citēt
iespeejams, lai gan taads iespaids par Tevi man nav radies :face-grin:
Publicēts: 21.11.08 15:31
 citēt
martc, kad es nopeerku kaadu lietu - tad es uz kaadu briidi varu mieriigi konsulteet paareejos - es pirms pirkshanas (arii ja peerku inetaa) aizeju uz veikalu - izliekos par mulkji un iztirpinu paardeveeju ar visiem iespeejamiem jautaajumiem, pirms tam jau viskaut ko salasijusies in ternetaa;-)
Publicēts: 21.11.08 15:35
 citēt
manuprāt prātīgāk cilvēkam pirkt tikai tad, kad ir vajadzība, nevis nopērk "a moš noderēs".
95%, ka izvēle tādā gadījumā būs kļūdaina.

Bet ja zin ko grib panākt un ar ko un kādiem līdzekļiem, vnk iet un pērk, nevis tausta X-sūdus un čakarē Y-cilvēkiem smadzenes.
Publicēts: 21.11.08 15:36
 citēt
nu par pulti es jau sen domaaju! man to vajaga - naak ziem aviruss - saaksies kluso dabu laiks....! tikai jautajums - kaadu ....
Publicēts: 21.11.08 16:43
 citēt
dansiga:nu par pulti es jau sen domaaju! man to vajaga - naak ziem aviruss - saaksies kluso dabu laiks....! tikai jautajums - kaadu ....

Pērc Cleon :face-smile: Uzstutēsi d300 uz statīva, pašai klāt nav jāstāv - sēdi kaut siltā auto pa gabalu un spaidi pogu. :face-smile::face-smile:
Ja gribās vispirmas izpētīt, tad linkā jau tā darbošanās ar pulti ir aprakstīta. Pirmo pulti uztaisīju pats, bet vairs nevelk čakarēties ar vadiem. No IR pults, manuprāt, staram ir jātrāpa pa IR uztvērēju ( zinātāji pateiks precīzāk). Visu apsverot nopirku Cleon. Pirmais iespaids pozitīvs. Nav uzrakstīts gan, kas par bateriju ir raidītājā, bet par to varēs domāt pēc 3 gadiem.
www.dpnotes.com...

Ir piemēram šeit. Nāks paciņa gan kādas 3 nedēļas. :face-sad::face-sad:
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 21.11.08 16:47
 citēt
Atbilde tev ir rokās - klusā daba. Pietiks tev ar parasto ķīniešu.
Ja vajadzība būtu - palaist bodiju uz stadiona laukuma no tribīnēm un pārsūtīt pa WiFi failus - tas jau ir cits stāsts un budžets.
Publicēts: 21.11.08 17:15
 citēt
NU paldies par skaidrojumu :-))))
Publicēts: 21.11.08 20:12
 citēt
ir pultij ir ierobezhotaaks attaalums plus izteiktaaka virziendarbiiba, ja lenjkis starp uztveereeju un raidiitaaju paaraak liels un signaalam nav kur atstaroties var nenostraadaat.... man piemeeram pc pults 2.4Ghz cauri sienaam apmeeram 30-40 metrus velk seezhu daarzaa un dancinu foobar kaa labpatiik, ar ir pulti zem atveerta loga varu leekaat liidz savaaks no psihenes dvd otrajaa staavaa nenjem galvaa :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):