nu pa manam pikji teret var divos veidos: iepirkt ipashumu vai arsteties (nu, ja neskaitam inventara iepirkshanu kas ir musthave). nu tad izvelies - vainu teresi naudu lai pakautos vai ieguldisi, ilgterminjaa jau ir OK
Shadow:nu pa manam pikji teret var divos veidos: iepirkt ipashumu vai arsteties (nu, ja neskaitam inventara iepirkshanu kas ir musthave). nu tad izvelies - vainu teresi naudu lai pakautos vai ieguldisi, ilgterminjaa jau ir OK
nu tad, manuprāt, nav jēga pirkt kaut ko zemāku par viesnīcu...
Secināju, ka uzbrukumu/aizsardzību nav jēgas palielināt, viss atkarīgs no mafijas skaita! Principā es palielinu tikai izturību un enerģiju lai var strādāt un sist citus
nu, hvz, kops vairs neredzu cik citiem ir mafijas skaits (tas laikam normali pec 15lvl?), principa cinos tikai ar vajakajiem jo 1+ limeni nosist nevaru, ar saviem 33 attack
ibio cik patikami kad tev pietrukst 5k lidz viesnicai, atlikushas 3min lidz naudas izmaksai un tu ar pedejo savu Izturibu nokauj randomaa mafiozi un izcel 75k
Shadow:nu, hvz, kops vairs neredzu cik citiem ir mafijas skaits (tas laikam normali pec 15lvl?), principa cinos tikai ar vajakajiem jo 1+ limeni nosist nevaru, ar saviem 33 attack
Nu es biju 21 levelī, kad pazuda mafijas skaits. Tad visdrīzāk viņi speciāli ir noņēmuši to fīču.
Man uzbrukums ir 10 un 1 no 3 +1lvl sanāk uzvarēt. Bet principā situ vājākus un uzvaru
kaut kā garlaicīgi sāk palikt... man neviens neuzbrūk! man ir 151 viena cīņa un piecas esmu zaudējis. Man ir uzbrukuši tikai 2 cilvēki un tie paši zaudējuši. Neinteresanti, ka es varu spiest jebkuru čuvaku no tās tabulas, bet nevienam vairs nevaru zaudēt
full_clip:kaut kā garlaicīgi sāk palikt... man neviens neuzbrūk! man ir 151 viena cīņa un piecas esmu zaudējis. Man ir uzbrukuši tikai 2 cilvēki un tie paši zaudējuši. Neinteresanti, ka es varu spiest jebkuru čuvaku no tās tabulas, bet nevienam vairs nevaru zaudēt
full_clip:tjipa, ka visa lapa ir vienos erroros? es nobraucu līdz pašai pašai apakšai un atradu mētājamies mājiņas simbolu, uzspiedu uz tā, un viss bumbās
18 un vel 2 pending, bet taka 20 ir max, uzmanos, jo visadu lohu pilns, nav jegas, labak pagaidit kad "savejie" piedzjoino bet jaa, ka jau briedis izteicas, paguuglo, ir ir diskusijas ar epastiem