nu ta vienmer ...... parasti man patiik but vienia peec visiem lasaapkumiem , kur es piedalos ... man LJOTI patiik buut vienai .... a shonakt gribaas kompaaniju . ... u KAA VIENMERR ..... vienma aknas, otram sirds, treshajam sieva ;-ppppp
es nevaru! Tu ar man i negribēji draudzēties pirms kafija nav sadzerta! :P vispār nekonkretizēji kāda - vakara, rīta...?! pie tam, uz Rīgu kratīties vairs tiešām negribas!
dansiga:nu vienreiz ir pienaacis briidis, kad man negribas buut vienai - bet gribas kompaaniju , taadu sakariigu un meereni dzeroshu ;-))) S H O N A K T!!!
Šeit ir izlutināti ar sieviešu uzmanību FOTOGRAFI - parvelti diez kāds parakstīsies...
dansiga:es gan veel ne reizi neesmu megjinaajusi to dariit
nevaig a. ne pie galda būs teikt, bet Zaķis gribējis turpināt labi izskatīties arī tad, kad būs jau beigts. sadzēries indi, sapucējies baltajā kāzu (kāzām gādātajā) kleitā un atlaidies. kādu brīdi nekas, bet tad slikti palicis, reflektoriski panesies un nužņiku, karroče neestētiska aina bijusi novērojama - nopūtis un nopļūtījis visu ceļu līdz nužņikam.