forum.gif
Kā bildēt vakarā / naktī ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā bildēt vakarā / naktī ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.11.08 10:23
 citēt
Janbo:versatile tu manu stāstu nesapratii ...
Un reāli ko Lunis domā man jau ir pilnīgi vienalga , ja pieaudzis cilvēks kuram pāri 40 gadiem spēj rakstīt kā 10 gadīgs bērns ar gramatikas kļūdām , nu tad sorry...

b*** a tev pasham ar gramatiku viss ok un skolaa jau maaca atstarpe komats atstarpe ja?
Publicēts: 18.11.08 10:44 labots
 citēt
kubarkoo:nu nafig fragmu 13?

sadalu viedokli. no vaļējas fragmas skāde mazāka, kā no tā, ka nagi trīc un objekts kustās.
RAWā maucot var provēt taisīt nedaģoru un pēcāk lāpīt. ar trokšņiem arī var "post factum" mazliet pacīnīties.
Publicēts: 19.11.08 08:34 labots
 citēt
1. vismazākais f/ skaitlis ko vari dabūt no objektīva
2. ISO pēc iespējas augstāks (pēc kvalitātes pats verēsi spriest kas TEV ir pieņemami un kas nav)
3. slēdža ātrumu mēģini turēt virs sekundes (parasti ap 50 mm 1/60 ir maksimums ar ko var fotografēt lai dabūtu "asu" bildi)
4. atbalstīt kameru pret kko nekustīgu
5. cilvēkus nostādīt nedaudz aiz gaismas, lai seju (vai to ko grib uzsvērt) apgaismotu pēc iespējas vairāk
6. likt viņiem sastingt (vai nedaudz pakustēties un sastingt - loti interesantas bildes)
7. mēgināt vēlreiz un vēlreiz, pēc tam vēl nedaudz.
8. vēl var bildēt ar RAW un nedaeksponēt, bet tur būs daudz trokšņu
Publicēts: 19.11.08 12:06
 citēt
Apkopojums:
-kā lai uztaisa kvalitatīvas bildes bez statīva?
-bez statīva nesanāks.
-man rokas netrīc.kā lai uztaisa kvalitatīvas bildes bez statīva?
-bez statīva nesanāks.
-jums varbūt rokas trīc. man netrīc.kā lai uztaisa kvalitatīvas bildes bez statīva?
-bez statīva nesanāks.
-jē,jē es esmu supermens! man rokas netrīc. es tāds esmu vienīgais uz visas pasaules un man rokas nerīc! .kā lai uztaisa kvalitatīvas bildes bez statīva?
-bez statīva nesanāks.
-tu tur vispirms iemācies rakstīt, tikai tad atbildi uz maniem jautājumiem! MAN ROKAS NETRĪC! kā lai uztaisa kvalitatīvas bildes bez statīva?

Es nesaprotu, kāda velna pēc ir jāuzdod jautājums, ja atbildi uz viņu nevēlies dzirdēt un saprast?! Tu varbūt esi dzimis cirvja gadā un auna zīmē? Tadā gadijumā uzdodot jautājumu uzreiz vajag norādīt arī pareizo atbildi, lai cilvēki velti laiku netērētu mēģinot kaut ko Tev iestāstīt.
Publicēts: 19.11.08 12:09 labots
 citēt
Mission impossible. :face-grin:
Lai ko arī nevarētu izdarīt ar diafragmu, slēdzi, ISO, IS un pēcapstrādi - vienalga agri vai vēlu nonākam pie tā, ka stabils ATBALSTS IR VAJADZĪGS (vislabāk ja ir statīvs) Bēt pārējais ir zināšanu un pieredzes jautājums. Pirmo var izlasīt tepat fotoskolās, otro jāiegūst pašam.

P.S. Kaut vai mana bilde ar Swedbank. www.fotoblog.lv...
Nu nebija statīva - nu atbalstīju uz akmens staba -- nu i vienalga nokustējās bik tas fočuks :face-sad: Koroče pats lohs, vajdzēja statīvu paķert (kaut gan ir pieredze, ka labā vējā pat statīvs neglābj)
Publicēts: 19.11.08 12:12
 citēt
vagrant:Tu varbūt esi dzimis cirvja gadā un auna zīmē? Tadā gadijumā uzdodot jautājumu uzreiz vajag norādīt arī pareizo atbildi, lai cilvēki velti laiku netērētu mēģinot kaut ko Tev iestāstīt.

tas ir janbo. turpmaki komentari nav vajadzigi. puisis ar putam uz lupam stastija, ka mes visi idioti, un ka 400D ir SD kartes slots...
Publicēts: 19.11.08 12:18
 citēt
stings:
Janbo:Sting man roka nekratās :)

taa tikai Tu dom :) pat tādi lielmeistari kā Kundziņš bez statīva nebildē, nu, ja Tu vienīgi lielāks meistars:face-wink:

Rokas nekustās tikai miroņiem!
Pat ja tu labi šauj ar jebkuru ieroci, tas uz fotogrāfiju neattiecas. Iegūtās iemaņas gan ļoti palīdz, bet neizslēdz fotoaparāta kustību eksponēšanas laikā.
Publicēts: 19.11.08 12:54
 citēt
Vēl var sapīpēties zāli... pirmkārt - bildējot skati būs košāki un otrkārt - iekšā būs lielāks miers un rokas ar mazāk trīcēs...
p.s. nu var iztikt ar 50 gr laba konjaka, pierms šaušanas mērķī tā mēdz darīt regulāri :)
Publicēts: 19.11.08 13:10
 citēt
Karlis70:p.s. nu var iztikt ar 50 gr laba konjaka, pierms šaušanas mērķī tā mēdz darīt regulāri :)

Ja to mēdz darīt regulāri, ar laiku rokas sāk trīcēt jau pastāvīgi...:)))
Publicēts: 19.11.08 14:09
 citēt
Frīdi, nu nē tak...ar laiku vnk palielinās nepieciešamā deva...galu galā, ja ir raksturs, tak var sevi piespiest iedzert...:D
Publicēts: 28.11.08 17:41
 citēt
:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt