+ Friidis, ... divas dzimtenes nevar būt ... divas mātes valodas nevar būt ... valdība mums ir tieši tāda, kādu esam pelnījuši ... un katrs uztver šo vietu tieši tādu, kāds pats ir pret šo vietu
Haiduks:+ Friidis, ... divas dzimtenes nevar būt ... divas mātes valodas nevar būt ... valdība mums ir tieši tāda, kādu esam pelnījuši ... un katrs uztver šo vietu tieši tādu, kāds pats ir pret šo vietu
-es esmu dzimis Latvijā; -mana mātes valoda ir LATVIEŠU; - valdību es diemžēl nespēju regulēt, bet ļooooti neatbalstu -es uztveru šo vietu tieši tādu- MANU DZIMTENI!!!!!
-es esmu dzimis Latvijā; -mana mātes valoda ir LATVIEŠU; - valdību es diemžēl nespēju regulēt, bet ļooooti neatbalstu -es uztveru šo vietu tieši tādu- MANU DZIMTENI!!!!!
+Fridis nozīmē, ka piekritu tev!!!... arī pēdejam rakstītam
Bet pārejais ir precīzi lasāms 1:1 kā uzrakstīts, neatkarīgi no cilvēka un vietas viņam ... šamajā gadījumā mums tā ir Latvija. Bet teksts tapa izlasot vienu komentu virs manējā.
... nu re ! Savās ikdienas gaitās esam tie, kas esam ... ! Paldies silrak ! Zinu, ja Tu būtu iekš Lv, rīt ietu lāpu gājienā ! Esmu bijis iekš 3.atmodas un zinu, kā tapa šodienas valsts - kad Ivars (tas kurš Godmanis no CFI) nāca uz LTF nometni un uzaicinājā arī Ilmi (tas kurš Rimševics) lai pastāsta, ko viņš tur amīšos redzējis ! Bet ... Gods kalpot Latvijai !!!
bildēt vai daudz naudas paģērēt? (nesaki, ka ne-ne!)
Friidis: ... pafīrejam maliņā - jaunie uzbrūk!
ar Andre nav tas gadījums, bet uzbrūk arī jaunie, kuri 1-kārši nezina, kas diafragma. Latvija un latvieši - tādas saistītas lietas. ja kas - "nation" un "nationality" vairāk ar valstiskumu, ne tautību saistās un ārzemu cilvēki var nejust atšķirību starp "Latvijas tauta" un "latviešu tauta". bet kā par latviešiem ir stāsts no 100 1-tulības gadiem. demonstrācija, šaušana, 40 vagonu sastāvs ar līķiem, tos izved no pilsētas un slepus aprok. vienam nejauši izdevies izdzīvot, viņš atgriežas un stāsta par visām SHITām šausmām. uz ko viņam atbild: "nemuldi, mēs zinām, kā bija. mēs lasījām avīzē. bija daži brīdinājuma šāvieni gaisā, bet upuru nebija!".
Trīs vārdi: 1. dzimtene, 2. praktiski, 3. inflācija.
atšifrējums 1. dzimis te.. 2. te nekas nav sakraartots un viss ir eerti pieejams.. pat tiinjiem snjabis un aklohols no 18 gadiem 3. nu te nav veerts paskaidrot