kur tu tos draudus saskati, es nez... varbūt šamais tev lielu kūku izcepis un grasās to piegādāt pie namdurvīm? Bet ak vai, suns jau laikam zin ko ēdis.
Draudi, cik sapratu = "Par nākamajiem 90" ... k/k saistīts ar darvinismu - nav ko darīt - škiet, uz to pusi iet............... пойду сажать деревья (pAlmas).
Kaut kādos bilžu komentāros kādreiz lasīju, ka dansiga esot vedusi kūku (sarunu vai pārrunu veidā) alloxam uz Rēzekni, bet šis tā kā esot atteicies un nav pieņēmis dansigu. Dansiga, kādus iemeslus alloxa pieminēja, ka nav varējis Tevi pieņemt? Vai kādi citi svarīgāki ciemiņi esot bijuši? Ja Confina vai Dansiga kādreiz dosies Latgales virzienā kādā sarunu fotoplenērā, tad aiciniet mani līdz - man jau patīk zilo ezeru zeme. Tur varētu būt smukas dabas ainavas.
Te jaunieši, uzraksta kaut ko provacējošu un paprastu sākumā, bet pēc tam posto kaut ko tādu , ko var noturēt vai nu par šausmīgi gudru vai zem kārtīga kaifa sarakstītu, vošem tēlo ģēniju(nesaprasto, taču mūsu bijušajāi savoku mentalitātei tik simpātisko)... Kas tas ir - uzmanības trūkums vai diagnoze, to vēl nesaprotu...