forum.gif
Portretu fotogrāfēšana.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portretu fotogrāfēšana.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.11.08 20:56
 citēt
Kas ir tās pamatlietas, kas jāzin, lai portets sanāktu ne tikai kaut kāds, bet arī skatāms?

Piemēram, kā būtu jakrīt gaismai uz sejas, lai tā veidotos izteiksmīga?

Jau iepriekš paldies :face-smile:
Publicēts: 18.11.08 20:59
 citēt
Acis, rokas
Vienas no svarīgākajām lietām portretā.
Paskaties internetā jau gatavus labus portretus un atļaujies zagt. Un izmantot savu spriestspēju.
Publicēts: 18.11.08 21:44
 citēt
...vienīgi sadarbojoties, atklājot raksturu... BET nekad ikdienas paziņas AUGSTVĒRTĪGS portrets nespēs konkurēt ar slavenības VIDUVĒJU (vai pat sliktu) portretu :D ... nevienu neinteresē sveša seja...
Publicēts: 18.11.08 21:52
 citēt
saki, ko gribi - Hidukam taisnība
Tas pats, kas pievilcīgas meičas slikts portrets būs interesantāks pat lielisku pusmūža sievietes fotogrāfiju...
Publicēts: 18.11.08 22:06 labots
 citēt
Haiduks: ... nevienu neinteresē sveša seja...
pensionāru avīzi "RB" neinteresē un vairumu pilsoņu neinteresē, bet tieši tā, man domāt, laba portreta pazīme, ka interesanti skatīt, kaut gan uz bildes nav ne onkolis kārlis, ne tante milda. ne Raimonds Pauls.
Publicēts: 18.11.08 23:10
 citēt
Portrets manupraat vissarezgiitaakais fotograafijas zhanrs nepiekritiishu palaidniekam ja tas tieshaam ir PORTRETS tur tas vecuma cenzs vairs nav svaiigs, bet kaa jau teicu tas ir vissarezgiitaakais zhanrs
Publicēts: 19.11.08 09:46
 citēt
talavietis:http://www.fotocommunity.de/pc/pc/channel/2/extra/new/display/14371281

!
Publicēts: 19.11.08 11:47
 citēt
+ talavietis

Un vēl www.photosig.com...
Gribat teikt, ka šie portreti ir mazāk interesanti par smuku meiču? Ja nu vienīgi tiem, kas bildes vērtē pēc principa - uzbudina/neuzbudina :face-grin:
Publicēts: 19.11.08 14:47 labots
 citēt
ak shausmas ...tas tak ir apmeeram kaa likt kadam atbildeet uz jautaajumu, kaadu man kleitu shogad uz ziemassvetku balli nopirkt :D
Publicēts: 19.11.08 14:53
 citēt
Annir:sundew - zalju ar rozaa pukjeem :D

a kaadu griezumu? :face-monkey:
Publicēts: 19.11.08 15:04
 citēt
Galvenais lai veļa smuka...:D
Publicēts: 19.11.08 15:25
 citēt
heh.. pasaakumaa kleita svariigaakais mediibu elements, bet par velju tak pusliidz vienalga, liidz ar kleitu viss tak nost buus uzreiz.. :D

Par portretiem - nu bet camon, portretu veidi tak ir daudz un dazjaadi! Vai zini kaadus portretus bildeesi? Studijaa, dabaa, neformaalos vai vel kaada cita veida?
Publicēts: 19.11.08 16:26
 citēt
Piedodiet, moš man noskaņojums nepareizais lai mākslu baudītu, bet atvēru to pirmo linku un reāli ierēcu :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: nu paņem tantuks....paņem:face-grin:
Publicēts: 19.11.08 17:19
 citēt
silrak:
Haiduks:...vienīgi sadarbojoties, atklājot raksturu... BET nekad ikdienas paziņas AUGSTVĒRTĪGS portrets nespēs konkurēt ar slavenības VIDUVĒJU (vai pat sliktu) portretu :D ... nevienu neinteresē sveša seja...

īstenībā jau pilnīgas muļķības, un ja tā vairums te uzskata, tad tas tik liecina cik švak pie mums ar tiešām labiem portretiem. talavieša linki ok, tehniski spīdoši, bet bik uzspēlēti manierīgi ar tām asariņām, man sirdij tuvāki dzīvi portreti, kur tehniskā virtuozitāte nedominē pār emocijām
www.photoline.ru...
www.photoline.ru...
www.photosight.ru...
http://www.photosight.ru/photos/1554251/

Silrak, kad Tu ieliksi kaut vienu cilvēkbildi? :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):