forum.gif
pasts uz vaaciju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / pasts uz vaaciju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.08 11:04
 citēt
lieta tada, ka janosuta optika uz vaciju, bet durnais pasts atsakaas- atver kladiiti un ar pirkstu raada, ka trauslas lietas uz vaciju nesuuta. meeginaat var, bet muita atmetisot atpakal.
DHL nosauca tik astronomisku ciparu, ka ..

kaads padalisies ar pieredzi?
Publicēts: 20.11.08 11:09
 citēt
Kāda problēma - cieši iepako optiku celofānā, apkārt aplīmē plastiku (līdzīga plastalīnam, tikai mazāk ķēpīga) un sūti uz Vāciju kā maza bērna pirmo mākslas darbu. Vāciešiem pasaki, lai neizmet mēslos to kakuci, bet parokas un atradīs optiku.

Ja ir vēlme, varbūt vari pat apdrošināt pret nozaudēšanu utt., bet tad varbūt prasīs pierādīt, kād''el tāds kakucis maksā 1000Ls :)
Publicēts: 20.11.08 11:11
 citēt
Nu tev ar , nem jebkuru kurjerpastu un suti:) Es arī pa parasto pastu esmu sūtijis visu ko uz vāciju gan diskus rotallietas gramatas VIDEO kasets visu kas galva ienak.. Kastei jābūt pilnībā aizpildītai un labi noskočotai. tAD NEKĀDU PROBLĒMU. Iepako savu optiku normala putaplasta iepakojumā un tad standarta pasta iepakojuma aizpildi ti ar putaplasta granulam un labi noskocjo , apdrosjini.
Publicēts: 20.11.08 11:16
 citēt
Luni - kritikis ir uzrāvies uz normālui Latvijas pasta nacistu, kas vispirms pajautā, ko tad cilvēks sūta, tad ar pirkstu velk pa grāmatu un saka - optiku nevar sūtīt, elektroniku nevar sūtīt, zāles envar sūtīt utt. Oficiāli tā arī ir - daudzas interesantas lietas pa pastu nedrīkst sūtīt, tādēļ pastnieki ir jāapčakarē :)
Publicēts: 20.11.08 21:51
 citēt
Vai ta DHL ir vienīgais?LAt pastu pat nepieminu :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):