jā jā,šeit ir īstā vieta kur meklēt uzmavas...varbūt kādam arī atradīsies komplektā ar fotoaparātu.Cik zinu,tad viņas pērk tikai tad,ja pazūd,nevis tad,kad gumija paliek cieta.Jāmeklē pie pārdevējiem vai ražotājiem.
Tev viņu vajag?Es jau sen esu pasējis 510-jam,rāvu ārā zibenīgi no somas(čoms smuku foreli vazāja)un čau!Man galīgi nemaisa,taisni otrādi,sēžot spectērpā regulāri no elpas azsvīst,tad bez tās gumijas ar pirkstu ātri un ērti noslaucīt!
ekoists! A Tu domā, ka es neesmu interesējies pie tirgotājiem un pārstāvjiem?! Labāk lieki uzjautāt, nekā... Man pagaidām kaut kā naudas žēl atdot 15 LVL par tādu nieku! Bet bez arī nevar - bailes brillēm stiklu saskrāpēt!
Pagaidām pameklēšos gan tā, gan iespējamajās zušanas vietās...
skaidrs ka vienmēr var atrast lētāk - neoriģinālo, sūdīgu utt. bet ja Tev fočiks neplīst, kāpēc nenopelnīt uz to, ka pazaudē tā aksesuārus? Nepārprast - es ražotājus neaizstāvu... skaidrs, ka teotēriskā pašizmaksa tam sūdiņam ir zem santīma - nu un? kas Tev lika viņu pazaudēt? tāpat es reiz pazaudēju to pēdu zibenim, lai to var pie statīva pieskrūvēt vai kaut kur uz gludas virsmas uzstādīt... arī nācās atpogāt ap 20 EUR par plastmasiņu ar vienu vītnes vietu... vai nu iztiec bez vai nopērc vietā jaunu, bet par to mācība - nākamreizi būsi uzmanīgāks