forum.gif
Haiduka pirtiņa aicina 25.11.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa aicina 25.11.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.08 14:09 labots
 citēt
Sarakstiņš
0. SL
1. aivislisovskis
2. baibinjo
3. janis19
4. pluume
5. Jonatans
6. ziepiic + 1
7. Hameleons
9. Haiduks
10. Bormans
11. Julia
12. Ronis
13. VulisR
14. la_cumparsita
15. Dambis būs domās ar mums :)

laboja Shadow :P
Publicēts: 25.11.08 14:25
 citēt
A es nebūšu?
Publicēts: 25.11.08 14:52
 citēt
vasuntli
Fotografēšanas pieredze: nav
Fotoaparāta modelis: Nav datu
Par sevi:
Pilsēta:
Reģistrācijas datums: 19.11.2008

kaut kas jau dzirdeets ...tavos tekstos vasuntli :D
Publicēts: 25.11.08 15:07
 citēt
labi, es arī būšu...

varbūt :)
Publicēts: 25.11.08 15:20
 citēt
vasuntli:spheciaali prieks lietotaaja arkly
kas teu saap? raksti

Lai neaizņemtu vietu... izdzēsu.

80 gados esmu saskāries ar līdzīgu- ļoti līdzīgu stilu...
VDK darbinieki pārstāja iznīcināt cilvēkus fiziski- sāka tos iznīcināt morāli... un te ir redzams šāds opera rokraksts.
Ja netiek klāt no viena punkta, tūlīt dzēšās, jo neizdevies piegājiens tiek likvidēts, rodās jauns niks, tīrs un balts bezgrēku radījums, kurš sāk no jauna iesākto darbu- iznīcināt!!! ja neizdosies, dzēsīsies, un nāks ar jaunu niku un turpinās... tā tam tipam ir ieprogramējies smadzenēs , un pašlepnums neļauj galīgi noiet malā :D
Bet ja admini šādu drbību atļauj, tad man naf ko iebilst...
Publicēts: 25.11.08 15:24
 citēt
redz pat TVnetā jau raksta....................

Fotoblogā pie haiduka vajag fotografēties, tad būs cita lieta. Arī mammītes smukas izskatīsies. Vispār tā bilde velk uz to, ka es un citi samaksās to naudiņu autoram, lai NEKAD vairs tādas neredzētu. Autor, iedod koordinātes.

www.tvnet.lv...
Publicēts: 25.11.08 15:25
 citēt
mees dziivojam demokraatiskaa valstii :D
Publicēts: 25.11.08 15:32
 citēt
...es par to, ka ir cilveeki, kuriem liekas tik nesaprotami, tas ka ir tādi, kuri nav sajuusmaa par Haiduka pirtinjaam .........:face-wink:
Publicēts: 25.11.08 15:32
 citēt
nu ja, nu ja, es jau par to pašu:)
Publicēts: 25.11.08 16:00
 citēt
o nav garlaicīgi, jo kā atnāku mājās un vienmēr jau vasuntli ir atbildējis.
prieks ka ar otro reizi sanāca uzrakstīt niku pareizi. :)
pag par to kas esmu es tu īsti nevarētu būt kompotents runāt, jo ne mani pazīsti
ne arī zini par mani ko.
bet vai tev traucē tas ka citē kādu ?
vai tas tev aizliedz izteikt savu viedokli par bildēm vai ko citu, kur kāds ir citējis ?
tu pieminēji kūdīšanu. kurš kūda ? kā kūda ?
tu esi lietas kursā par to ? tad jau vēl jānonāk pie kompromisa, no kuras vietas
sākas kūdīšana.
nesāp jau nekas un labi ka tā.
Publicēts: 25.11.08 16:09
 citēt
eh, es gribeeju uz sho reizi iet, bet atkal man viss te taa pagriezaas, ka nesanaak.
bet gan jau uz naakosho reizi neslinkoshu :)
Publicēts: 25.11.08 16:22
 citēt
Haiduks:Sarakstiņš
0. SL

laboja Shadow :P

haha :P Bučas (nu te tas tāds populārs izteiciens :D)
Publicēts: 25.11.08 16:45
 citēt
vasuntli, tev regulāri patik ielīst, uztaisīt kašķi...
adminus pieminēju ne tikai tavā, bet arī savā sakarā... es domāju, ka viņiem tas nepatīk, kas pašlaik notiek saitā, bet es neesmu saņēmis aizrādījumu, par savām atbildēm tev un tevveidigajiem kloniem bijušajiem...

bet raksturo tu sevi ļoti trāpīgi-
"paskaties uz organizatoru - tipisks bandas rokraksts viens kuuda a naivuliisi izpilda un tic ka buus labi" cik liela ir tev ir tā saaklonētā vienpersoniskā banda (skaiti visus nikus)???
Publicēts: 25.11.08 16:51
 citēt
Ai nu tak IGNORĒJAT BEIDZOT VIŅU!

Haiduk, tiekamies vēlāk!
Publicēts: 25.11.08 17:42
 citēt
Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!!
Var jaf ignorēt, bet būs visu laiku čurās jāstāv... un jāosta :(
Es to nagribu)
Publicēts: 25.11.08 18:20
 citēt
es ar domās ar jums būšu:)
Publicēts: 25.11.08 18:50
 citēt
es ar šoreiz netieku.
līdz nākamajai.
Publicēts: 25.11.08 18:57
 citēt
Haiduks:Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu ...
elektrību? Na?
Publicēts: 25.11.08 20:22
 citēt
esmu vīlies tevī.
jo nesagaidīju nevienu prātīgu atbildi.
tikai niku izķēzījumi, tas ir tavos spēkos.
žēl, ka tik vien. :/

bez jēgas šīs sarunas ar tevi.
Publicēts: 25.11.08 20:32
 citēt
aitinaa:es ar domās ar jums būšu:)

Paldies, mums iet jauki :) :) :)

arkly:esmu vīlies tevī.
jo nesagaidīju nevienu prātīgu atbildi.
tikai niku izķēzījumi, tas ir tavos spēkos.
žēl, ka tik vien. :/

bez jēgas šīs sarunas ar tevi.

Arkly, netērē laiku ar aizvainoto mietpilsoni (atstāj to man, es ne tādus idiņus esmu pārdzīvojis) ... blogā uz viņa tekstiem vēl naf neviens uzķēries...
Pasmieties, jā, arī man patīk to darīt. bet šamajam ir vistizlāk saliktie teksti no visiem iepriekšmirušajiem nikiem:)
Laikam formas cepure iespaido :D
Publicēts: 25.11.08 21:17
 citēt
idinji...
:D
nu nu ....a tie gudrie ir tie kas pirtii..? :D
Publicēts: 25.11.08 21:51
 citēt
sundew:idinji...
:D
nu nu ....a tie gudrie ir tie kas pirtii..? :D

tev obligāti jāiejaucās :)... (starp citu tu arī esi bijusi pirtūkā vairākas reizes :) )
man liekās , ka te ir saprotami, ka arkly runā par vasuntli, un es arī...
viņš 19.11. ielogojās un uzreiz sāka savu pretīgo darbību...
... bet pievienoties viņam es tev nelidzu :)
Publicēts: 25.11.08 22:19
 citēt
a kas nedrikst , privataas sarunas? :D
Publicēts: 25.11.08 22:58
 citēt
kā jau vienmēr. :)
Publicēts: 26.11.08 00:21
 citēt
Paldies Haidukam, arī šodien nebija ne vainas !
Publicēts: 26.11.08 00:31
 citēt
:) Forshi, kaa vnmeer... :)
Publicēts: 26.11.08 00:31
 citēt
sundew:a kas nedrikst , privataas sarunas? :D

tu drīksti :) :) :)
Publicēts: 26.11.08 08:15
 citēt
par PR buus jamaksaa :D
Publicēts: 26.11.08 09:02
 citēt
kontu aizsūtīšu :D

Bet pirtuks bija jauks, paldies apsveicējiem!!!
Publicēts: 26.11.08 09:23
 citēt
lūdzu piedošanu par neierašanos, agrāk Haidukam pirts bija trešdienās un es šitā nepaskatījos un jau otro reizi rēķinājos ar trešdienu :(
Publicēts: 26.11.08 10:28
 citēt
Haiduks:Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!!
Es to nagribu)

Es vien ceru, ka kādreiz Tu tomēr sapratīsi, ka, jo mazāk sūdu kustinās, jo mazāk tas smirdēs :) :D Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu. Ignorēsi vienreiz, ignorēsi otreiz, trešo reizi un tipāžs pamirs dabīgā nāvē. Tu jau viņu baro atbildot. UN vsipar, Tu tak liels vīrs un visu šito pats saproti :) Vai ta MAN, sīkai spidzelei, Tevi jāmāca :)

Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga :) Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties :)
Publicēts: 26.11.08 10:37
 citēt
Haiduks:Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!!
Es to nagribu)

Ej pa kāpnēm! :face-glasses::face-wink:
Publicēts: 26.11.08 11:45
 citēt
nee Haiduk es domaaju, ka tev ar steigu japienjem darba PR speciaalists :D
Publicēts: 26.11.08 13:17
 citēt
SL:
Es to nagribu)

Es vien ceru, ka kādreiz Tu tomēr sapratīsi, ka, jo mazāk sūdu kustinās, jo mazāk tas smirdēs :) :D Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu. Ignorēsi vienreiz, ignorēsi otreiz, trešo reizi un tipāžs pamirs dabīgā nāvē. Tu jau viņu baro atbildot. UN vsipar, Tu tak liels vīrs un visu šito pats saproti :) Vai ta MAN, sīkai spidzelei, Tevi jāmāca :)

Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga :) Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties :)

:D D :D labi, turpmak staigāšu pa trepēm, lai čurātājs:face-monkey: var mierīgi dzīvot!!!
Publicēts: 26.11.08 16:52
 citēt
SL:

aktivitātes man visvairāk nepatīk :)
Publicēts: 26.11.08 19:06
 citēt
ziepiic:JEZINJ!!!
SL malacis, BEIDZOT dabuji vinu pie prata :)

es patiešām CERU jo CERU! :D

Hameleon:
SL:

aktivitātes man visvairāk nepatīk :)

A vai ta man kādam jāpatīk? :face-devil-grin:
Publicēts: 26.11.08 19:36
 citēt
SL.................///Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu.///

tur jau ir Haiduka šarms, ka viņš rij ēsmas kā barakuda un tad ņemās pa komentāru lodziņo kā trakais pa izolatoru :face-grin:

tiesa vienmuļās burtu klaigas apnīk - daudz līksmāk bij kad mazgāšanās saietiem sekoja reportāžu rindas ar šedevriem

tagad nekā :face-sad: reportāžās tik dubļos kūpoša Dmina un citas pelēkas lietas - nekā līksma

vienīgā cerība ir tā, ka aprautie bilžu plūdi kas ielīksmoja "ļaunos" ir tā pati vienīgā "saucēja balss" kas "labajiem māksliniekiem" neļauj palikt mājās un neaturami velk uz pirtiņu :face-grin:

tātad ja gribēsiet kā SL "kuplu pulku" - būs jāpublicējas daudz un nefiltrējot - tur arī būs klāt prieks skatītājiem

apburtais loks
Publicēts: 26.11.08 20:37
 citēt
kur ir bildes?????

vakar tur blakus uz veselības centru biju, redzēju Haiduka auto, bet galīgi aizmirsu par pirtiņu. Tagad vai pirkstos jākož, ka būts tik tuvu, bet neapciemoju.
Laikam pat SL ( vismaz tā liekas, skatoties profilbildi) redzēju pie durvīm, bet neiedomājos par pirts pasākumu.
Publicēts: 26.11.08 20:41
 citēt
viņš rij ēsmas kā barakuda un tad ņemās pa komentāru lodziņo kā trakais pa izolatoru :):):):)
Publicēts: 26.11.08 20:45
 citēt
Andreass:kur ir bildes?????

vakar tur blakus uz veselības centru biju, redzēju Haiduka auto, bet galīgi aizmirsu par pirtiņu. Tagad vai pirkstos jākož, ka būts tik tuvu, bet neapciemoju.
Laikam pat SL ( vismaz tā liekas, skatoties profilbildi) redzēju pie durvīm, bet neiedomājos par pirts pasākumu.

nu vo, būtu iekāpis :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas