vasuntli:spheciaali prieks lietotaaja arkly kas teu saap? raksti
Lai neaizņemtu vietu... izdzēsu.
80 gados esmu saskāries ar līdzīgu- ļoti līdzīgu stilu... VDK darbinieki pārstāja iznīcināt cilvēkus fiziski- sāka tos iznīcināt morāli... un te ir redzams šāds opera rokraksts. Ja netiek klāt no viena punkta, tūlīt dzēšās, jo neizdevies piegājiens tiek likvidēts, rodās jauns niks, tīrs un balts bezgrēku radījums, kurš sāk no jauna iesākto darbu- iznīcināt!!! ja neizdosies, dzēsīsies, un nāks ar jaunu niku un turpinās... tā tam tipam ir ieprogramējies smadzenēs , un pašlepnums neļauj galīgi noiet malā Bet ja admini šādu drbību atļauj, tad man naf ko iebilst...
Fotoblogā pie haiduka vajag fotografēties, tad būs cita lieta. Arī mammītes smukas izskatīsies. Vispār tā bilde velk uz to, ka es un citi samaksās to naudiņu autoram, lai NEKAD vairs tādas neredzētu. Autor, iedod koordinātes.
o nav garlaicīgi, jo kā atnāku mājās un vienmēr jau vasuntli ir atbildējis. prieks ka ar otro reizi sanāca uzrakstīt niku pareizi. pag par to kas esmu es tu īsti nevarētu būt kompotents runāt, jo ne mani pazīsti ne arī zini par mani ko. bet vai tev traucē tas ka citē kādu ? vai tas tev aizliedz izteikt savu viedokli par bildēm vai ko citu, kur kāds ir citējis ? tu pieminēji kūdīšanu. kurš kūda ? kā kūda ? tu esi lietas kursā par to ? tad jau vēl jānonāk pie kompromisa, no kuras vietas sākas kūdīšana. nesāp jau nekas un labi ka tā.
vasuntli, tev regulāri patik ielīst, uztaisīt kašķi... adminus pieminēju ne tikai tavā, bet arī savā sakarā... es domāju, ka viņiem tas nepatīk, kas pašlaik notiek saitā, bet es neesmu saņēmis aizrādījumu, par savām atbildēm tev un tevveidigajiem kloniem bijušajiem...
bet raksturo tu sevi ļoti trāpīgi- "paskaties uz organizatoru - tipisks bandas rokraksts viens kuuda a naivuliisi izpilda un tic ka buus labi" cik liela ir tev ir tā saaklonētā vienpersoniskā banda (skaiti visus nikus)???
Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!! Var jaf ignorēt, bet būs visu laiku čurās jāstāv... un jāosta Es to nagribu)
arkly:esmu vīlies tevī. jo nesagaidīju nevienu prātīgu atbildi. tikai niku izķēzījumi, tas ir tavos spēkos. žēl, ka tik vien. :/
bez jēgas šīs sarunas ar tevi.
Arkly, netērē laiku ar aizvainoto mietpilsoni (atstāj to man, es ne tādus idiņus esmu pārdzīvojis) ... blogā uz viņa tekstiem vēl naf neviens uzķēries... Pasmieties, jā, arī man patīk to darīt. bet šamajam ir vistizlāk saliktie teksti no visiem iepriekšmirušajiem nikiem Laikam formas cepure iespaido
sundew:idinji... nu nu ....a tie gudrie ir tie kas pirtii..?
tev obligāti jāiejaucās ... (starp citu tu arī esi bijusi pirtūkā vairākas reizes ) man liekās , ka te ir saprotami, ka arkly runā par vasuntli, un es arī... viņš 19.11. ielogojās un uzreiz sāka savu pretīgo darbību... ... bet pievienoties viņam es tev nelidzu
Haiduks:Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!! Var jaf ignorēt, bet būs visu laiku čurās jāstāv... un jāosta Es to nagribu)
Es vien ceru, ka kādreiz Tu tomēr sapratīsi, ka, jo mazāk sūdu kustinās, jo mazāk tas smirdēs Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu. Ignorēsi vienreiz, ignorēsi otreiz, trešo reizi un tipāžs pamirs dabīgā nāvē. Tu jau viņu baro atbildot. UN vsipar, Tu tak liels vīrs un visu šito pats saproti Vai ta MAN, sīkai spidzelei, Tevi jāmāca
Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties
Haiduks:Dzīvoju 9 stāvu namā, un viens visu laiku piečurā liftu- vai viņu ignorēt??? Tas pats ir te!!! Var jaf ignorēt, bet būs visu laiku čurās jāstāv... un jāosta Es to nagribu)
Es vien ceru, ka kādreiz Tu tomēr sapratīsi, ka, jo mazāk sūdu kustinās, jo mazāk tas smirdēs Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu. Ignorēsi vienreiz, ignorēsi otreiz, trešo reizi un tipāžs pamirs dabīgā nāvē. Tu jau viņu baro atbildot. UN vsipar, Tu tak liels vīrs un visu šito pats saproti Vai ta MAN, sīkai spidzelei, Tevi jāmāca
Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties
D labi, turpmak staigāšu pa trepēm, lai čurātājs:face-monkey: var mierīgi dzīvot!!!
SL: Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties
ziepiic:JEZINJ!!! SL malacis, BEIDZOT dabuji vinu pie prata
es patiešām CERU jo CERU!
Hameleon:
SL: Pirts bij feina, bet reti maz cilvēku un reti mierīga Es tomēr ceru, ka uz nākamo pirtuku savāksies vairāk cilvēku. Piesakos izdomāt kādu aktivitāti, lai pamudinātu visus ierasties
SL.................///Nav obligāti visu laiku atsaukties uz tā tā vai tā cilvēka pamesto ēsmu.///
tur jau ir Haiduka šarms, ka viņš rij ēsmas kā barakuda un tad ņemās pa komentāru lodziņo kā trakais pa izolatoru
tiesa vienmuļās burtu klaigas apnīk - daudz līksmāk bij kad mazgāšanās saietiem sekoja reportāžu rindas ar šedevriem
tagad nekā reportāžās tik dubļos kūpoša Dmina un citas pelēkas lietas - nekā līksma
vienīgā cerība ir tā, ka aprautie bilžu plūdi kas ielīksmoja "ļaunos" ir tā pati vienīgā "saucēja balss" kas "labajiem māksliniekiem" neļauj palikt mājās un neaturami velk uz pirtiņu
tātad ja gribēsiet kā SL "kuplu pulku" - būs jāpublicējas daudz un nefiltrējot - tur arī būs klāt prieks skatītājiem
vakar tur blakus uz veselības centru biju, redzēju Haiduka auto, bet galīgi aizmirsu par pirtiņu. Tagad vai pirkstos jākož, ka būts tik tuvu, bet neapciemoju. Laikam pat SL ( vismaz tā liekas, skatoties profilbildi) redzēju pie durvīm, bet neiedomājos par pirts pasākumu.
vakar tur blakus uz veselības centru biju, redzēju Haiduka auto, bet galīgi aizmirsu par pirtiņu. Tagad vai pirkstos jākož, ka būts tik tuvu, bet neapciemoju. Laikam pat SL ( vismaz tā liekas, skatoties profilbildi) redzēju pie durvīm, bet neiedomājos par pirts pasākumu.