Haiduka pirtiņa Otradien 25.11. 2oo8.g. no plkst 18.00- 24.00 Dalibas maksa 3 ls...(uzrādot studenta apliecību 5 ls , mammas zīme derīga kopā ar ceinerīti ) Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, iekodas), bet ne pārmērīgi.
1. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī nosvinēsim (pagājušajā suminājām Pluumi un Marchello) Haidukam- vārda diena
2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. ap un par visu ko, tai skaitā foto 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam aizmuguriski 5. kāda atrakcija 6. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 7. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins. 8. Būs lieliska iespēja pabildēt... uztaisīt tematiskās reportāžas 9. publiska paldies izteikšana pirtiņas vārda iznesējiem pasaulē (pēdejais vasuntli, bet tiks publicēti visi ) 10. tikai uz PM, ja kadam interesē padarboties ar modeļiem... zem šī punkta un pret apvienojas tie, kam to neļauj otra pusīte, un tāpēc jātēlo puritāniski audzinātie
Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, tāpēc lūdzu piesakaties laicīgi un atsakaties, ja netiekiet. telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ielikšu fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
VB:A bet ja būtu kāds tematiskais vakars mok es ar atnāktu...
http://www.youtube.com/watch?v=nyOh9v-5Bw0
Nedaudz esmu nesaprašanā, palaidu tavu norādi, tur lieliem burtiem rakstīts- kopēju- She Thinks My Tractor's Sexy ... tu neesi tik bagāts, lai es tev noorganizētu Tractor's Sexy.. Bet droši vien esmu ko ne tā izdarījis Citu reizi esi precīzāks
Baigi labi būtu konkretizācija: linkus uz augšminētajiem saitiem. Savādāk tavs /citāts/ "Eltons - svētais, lielais bifelis, kas izgaiņā sunīšus. Piebiedrosies apmelotāju pulciņam? Haiduks jau pietiekami melu satiražējis par tā šķietamo bloga autoru." /citāta beigas/ un /citāts/ "Meklē arī pēc IKP, ja vari atrast. Bet, ja nevari, tad nemelo līdzi tiem, kurus pazīsti. Tas ir vienkārši izpildāms, bet obligāts ieteikums. Brīvdienās salabo galvu. Bildē redzams, ka aizplūst viela" /citāta beigas/ man adresētais pārmetums vienalga paliek bez seguma.
To tu pareizi raksti, ka no tādiem, kas līdzīgi domā Ko tad tu lien pie citādi domājošajiem, ar saviem stulbajiem padomiem... garlaicīgi palika, neviens pie bildēm neiet, japaspamo... un atzīsti, ka blogs tevi interesē tāpēc, ka šajā saitā tev izdala nedaudz uzmanības, bet tur tev tās ir 0-le. Atnāc uz pirtuku un no :face-monkey: par cilvēku paliec
tavā variantā 0-le ir tikai tukšums, kas tevi nomāc, un tu gribi to aizpildīt pievēršot sev LIELO uzmanību... un lai es viena tukšuma dēļ kavētu laiku meklējot kaut ko- tādu pagodinājumu negaidi... Paspamo ja tas tevi uzbudina
vasuntli sāk likties ka tu esi atvaļināts pensionārs, kam gluži vienkārši brīvais laiks ir kamēr vien neguļ. katru otro dienu jauni niki ,jaunas poēmas forumā. pensija tak no tā nepalielinās un brokastis arī netop gatavas. tad kāpēc ?
... redzu tikai vienu variantu... naf bilžu, naf ko muti palaist... 10 bildes un tad var piedalīties forumā !!! Līdz ar to būtu kaut kas jādara, un tik ātri nevarētu šie mēsli reducēt nikus... Tagad tēlo baigos varoņus, jo nesodīti var gānīties... un pats galvenais, kad kaut kur satiekoties viņi ir it kā zem cita nika un tēlo svētos... ...bet īstenībā tie ir cilvēki, kuriem ir novirzes no normālā... un savas novirzes mēģina uzvelt citiem...
vasuntli:haiduk nu re citus apsaukaa prasti kad pa spalvai atlikusos matus neglauada un saites arii nedod kur tevi mochii kaa mazo ezi par prastumu darbos kas kaa prastums tekstos izpauzas te tuksu muldetajs un neizcepts filozofs esi ko tur daudz izraadaas ka pa saviem vaardiem neesi spegihs atbildet citu varbuut 10 bildes izglaabs un laus darboties forumaa uc bet tev labaak mazaak publiceet
??? kur tu redzi, ka apsaukāju citus- tikai tādus , kā tu (jeb tu pats sevi arī sauc par citu? ), kas bailīgi visu laiku maina nikus, jo parādīties īsti kauns Kurš tad tu esi - pats, vai aizbildnis ???
Vasuntli... ir lietaas , ko tev nevar ārstēt nikus vari mainīt cik gribi- bet tas tev iedzimts. Man žēl, ka tādi , kā tu, bradā pa blogu... , bet naf mans īpašums , ne man spriest...
Bet tu neatbildēji, eesi pats N..., vai marionete.
Haiduk - forši pie Tevis pirtiņā (rihtīgi slapja un karsta), bet pabeidzu savējo saunīti un tagad domāju, kāpēc iet uz citu pirti, ja saunas karstums zem sava jumta dabūjams?
Linkman:Haiduk - forši pie Tevis pirtiņā (rihtīgi slapja un karsta), bet pabeidzu savējo saunīti un tagad domāju, kāpēc iet uz citu pirti, ja saunas karstums zem sava jumta dabūjams?
Linkman:Haiduk - forši pie Tevis pirtiņā (rihtīgi slapja un karsta), bet pabeidzu savējo saunīti un tagad domāju, kāpēc iet uz citu pirti, ja saunas karstums zem sava jumta dabūjams?
, vismaz kaut kāds labums... pie manis nāk arī lai satiktos ... bet baidos, ka vēlreiz tev būs jānāk... skatīšu vai tev balva nepienākās par 11.11. dzejas karu
Haiduks: ... pie manis nāk arī lai satiktos ... bet baidos, ka vēlreiz tev būs jānāk ...
Haiduks - tas pareizi - lai satiktos un parunātos. Privātā variantā tas izpaliek. Tad tikai paša miesai un garam. Bet kā Tu pats redzi, tad publiskā gadījumā (attiecībā par Tavu pirtiņu) atradīsies vienmēr kāds, lai iemestu akmentiņus. Tā kā pats uzprasījos, tad tieši trāpīja man (par to laikam daudziem prieks), bet netieši iemests arī Tavā dārziņā. Es jau arī māku mest atpakaļ, bet jēgas no mētāšanās nekādas. Dzejas un akmeņu karos varētu iztikt arī bez balvām. Eh, ko tur daudz runāt, Jāiet jāuztaisa kāds reportiņš. Nu tad - uzmet garu, Haiduk, lai jums jauks noskaņojums vakarā.
Tā, kas notiek, kāpēc vairs neviens nepiesakās un neviens vairs nenāk? Krīze? Ieputināti sniegos? Vai domā, ka var ierasties nepiesakoties? Alo? Es taisos būt, bet skatos, ka kompānija taisās būt pavisam niecīga. Jautāsies, vai man nav gana. Teikšu - NĒ! NAV! Tākā lūgtums, pēdējās stundas, piesakās ātri un momentāli!
Linkman... pameklē un un uzraksti akmeņu metājus man nesanāk pat pieci, tomēr divi no tiem gaužām centīgi ...maina nikus un ar putām uz lūpām- cik zinu viens ir , kuram aizrādīju, ka tā uzvedās slēptie pedofīli (par vienu skaistu bērna bildes un tās autora noriešanu), uzreiz izdzesās no bloga, un citur arī prasti uzvedās. Bet tās ir viņu problēmas... Normāli domājoši cilvēki paši māk saprast to cilvēku izlecienus, kuriem ir fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0' un tici Linkman, neatradīsi nevienu normālu fotogrāfu, kas šo pasākumu noliedz
Haiduk - man atkal pantiņš. Vai sekos akmeņu lavīna vai kokā zariņš pat nepakustēsies vai tikai četras meitenes pirtī karsēties ies, nav ne jausmas, bet neatkarīgi no visa kā teikšu es jums tieši tā: - - - Lai skauģi nesnauž, Lai rokas tie lauž, Lai acīs tiem grauž, Kad tie kaut ko pauž. - - - Nu tad - karstvīnā un fotopriekā.