Saskāros ar tādu problēmu, pasūtiju biudes uz A4 nopirku rāmi itkā arī A4, biude neder par mazu augstumā par lielu platumā! pasūtiju citur tas pats, paņemu izprintēju pats viss kārtībā-der, parunājot ar fotosalona meistaru izrādās ka tā tas vienkārši ir... Jautājums: Kur Jūs pērkat rāmjus un risināt jautājumus saistītus ar ierāmēšanu? Man protams nav grūti apgriezt malas, līmēt apakšā fonu jeb izgriezt pasportu, bet nu kautkā dumji sanāk, varbūt tad rāmjus galdniecībā pasūtīt pēc izmēriem vai atrast lakoniskus ir problēma visur ar zelta maliņām utt. Padalieties pieredzē ja nav grūti. PALDIES!
nja salona fotograafs ieteica njemt naakosho izmeeru uz augshu, izskataas jau vispaar labi.... taatad vai nu izmeeru lielaaks raamis vai galdnieciiba... sviests ne jau tikai ar raamjiem taa, ar viskautko pilni veikali un tikuntaa nevar nopirkt ko vajag, taapat kaa pirms gadiem 10.. viss jaataisa pasham.
Mono -> atteelus es taapat paarkadreeju uz attieciibaam 4:3 , bet to ko dabuu no salona/netaa pasuutot neder standarta raamjos kuri nopeerkami veikalaa!!!
Par rāmjiem... fotogrāfija nekad neizskatās labi, ja aizņem visu rāmi... ar pasportu izskatās daudz labāk! Bet ja gribi , lai būtu pilns rāmis, un rāmji visi vienādi, kā tas ir pieņemts, tad ir tikai viens ceļš... papriekšu iegādājies rāmjus, un tad piedzen bildes izmērā vajadzīgo mm daudzumu... Vēl viena problēma ir ar nopērkamo , sagriezto papīru a4,a3 ... fotopapīrs kādreiz bija 30X40 cm, kas naf atbilstošs šiem izmēriem, un tie kam ir vecie rāmji ar pasportu uz šo izmēru, ir spiesti pasūtīt foto tieši šiem izmēriem kur printē uz ruļļu papīra
Kaadreiz Filharmonijas skveraa bija onka, kursh tirgoja taadus vienkarshu koka raamjus un vinjam vareeja pasuutiit jelkaadu izmeeru (tas, ja vajaga leeti/kvalitatiivi/vienkaarshi). Es: 1. Paarsvaraa bez pasportu netaisu, taapeec: 2. Pasuutu darbniicaa, aizejot ar bildi un tad ilgi un dikti mokot pienjeemeeju gan ar raamja izveeli , gan ar pasportu kraasas izveeli ;-) 3. DArbniicas - kaadreiz nesu uz darbniicu Laachpleeshas ielas pagalmaa pretii SLimo kasei, pedeejo reizi nesu uz Briivibas un Stabu stuura (ieeja no Stabu) - abaas vietaas ir ljoti jauka attieksme.
dansiga:Kaadreiz Filharmonijas skveraa bija onka, kursh tirgoja taadus vienkarshu koka raamjus un vinjam vareeja pasuutiit jelkaadu izmeeru (tas, ja vajaga leeti/kvalitatiivi/vienkaarshi). Es: 1. Paarsvaraa bez pasportu netaisu, taapeec: 2. Pasuutu darbniicaa, aizejot ar bildi un tad ilgi un dikti mokot pienjeemeeju gan ar raamja izveeli , gan ar pasportu kraasas izveeli ;-) 3. DArbniicas - kaadreiz nesu uz darbniicu Laachpleeshas ielas pagalmaa pretii SLimo kasei, pedeejo reizi nesu uz Briivibas un Stabu stuura (ieeja no Stabu) - abaas vietaas ir ljoti jauka attieksme.
galdnieku darbnīcā pasūti sagataves, iztaisīs tādas profilētas līstītes. pasūtījuma veids, oficiālais vai kreisais. kreisajā variantā par trauku var dabūt abām plaukstām aptveramu žūksnīti, ap 2-3m garus. veikalā nopērc zāģējamo kastīti[45 gr] par dažiem latiem + sakarīgu zāģīti, vai nopietnāku uzparikti par 12Ls[zāģis komplektā]. vidējā dzēruma pakāpē 1/2stundā viens rāmītis mājas apstākļos jebkuros izmēros[laiks dots pieņemot, ka process notiek pirmo reizi]
negatīvs , es ar pie taadas domas nonaacu, rokas man ir kur vajag un vairāk par 10min taadai sagatvei nevajadzeetu aiznjemt... bet nu pajautaashu cik galdnieks grib par to jo nu taa ja laika nav...
A4 nekda neemsu raameejusi - es parasti min A3 raameeju un ar pasportu .... un tas man ir maksaajis robezhaas no 25 liidz 45 ls .... bet piezvani pajautaa Raamju dizains - Briivibas 76 (ieeja no Stabu) - 67299923 NUpat man ienaacas info, ka ieksh Depo varot pa uutiit vienkarshu raamiishus - 30x30 2.16 ls
nevis liekaas malas bet biezaaks materiaals ar kvadraatveida jeb ovaalu/apalju izgriezumu viduu starp stiklu un fotograafiju (izmanto arii raameejot gleznas) la fotograafija neskartos pie stikla, ilgstoshi staavot var pielipt (iipashi glanceetas) un ja sadomaasi mainiit raami dalja foto var palikt pie stikla forshi vai ne lai gan zinaamaa meeraa tas attelu izcelj