forum.gif
Uz redzeeshanos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Uz redzeeshanos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.08 20:38 labots
 citēt
Haiduks:

:face-grin: tāpēc viņš var vairoties reducējot klonus, bet daudzi pamet šo vidi :) , paliek riebīgi...
bet dažai jaf tas dikti patīk... gaumes dažādas :D

Nu, re - es gribēju teorētiski parunāties, pafilosofēt, bet Tu atkal par personālijām un, kā parasti, vienām un tām pašām ;)
Un uz manu jautājumu tā arī neatbildēji, starp citu ;)

Haiduks:

...bet man bieza āda, es pat tevi izturēšu :)

Vai tad ir TIK ļauni ar mani?! :face-surprise:
Es takš parasti tāds balts, pūkains un pieklājīgs, un nejauks palieku tikai tad, kad sakaitina :D
Publicēts: 24.11.08 07:52
 citēt
neviens jau te nepar vienu nekad nav radudaajis :face-devil-grin:
Publicēts: 24.11.08 08:27
 citēt
ievish:
Haiduks:

:face-grin: tāpēc viņš var vairoties reducējot klonus, bet daudzi pamet šo vidi :) , paliek riebīgi...
bet dažai jaf tas dikti patīk... gaumes dažādas :D

Nu, re - es gribēju teorētiski parunāties, pafilosofēt, bet Tu atkal par personālijām un, kā parasti, vienām un tām pašām ;)
Un uz manu jautājumu tā arī neatbildēji, starp citu ;)
Haiduks:
...bet man bieza āda, es pat tevi izturēšu :)

Vai tad ir TIK ļauni ar mani?! :face-surprise:
Es takš parasti tāds balts, pūkains un pieklājīgs, un nejauks palieku tikai tad, kad sakaitina :D

:)
Vispārinoši rakstīt (it īpaši slikto) ir likt domāt visiem blogeriem, ka tas ir domāts uz viņiem. Un bieži lietojot vispārinātas frāzes ir neepateikt neko :)
ievish- padebatēsim.... ng kloni un paveidi, wmwmw tavuprāt bija "man var šķist ļoti noderīgs"
...un tūlīt te būs klāt vasuntli, kurš radās 19.11. pēc pieminēto klonu pazušanas :D ... un vispār, cik mierīgi paliktu blogā, ja neļautu piedalīties debatēs tāpat, kā neļauj balsot... naf bilžu naf ko muti brūķēt.
Publicēts: 24.11.08 08:33
 citēt
neviens jau netraucee ielikt taas divas bildes, kaut vai peedeejos suudus...
Publicēts: 24.11.08 13:27
 citēt
Haiduks:
:)
Vispārinoši rakstīt (it īpaši slikto) ir likt domāt visiem blogeriem, ka tas ir domāts uz viņiem. Un bieži lietojot vispārinātas frāzes ir neepateikt neko :)

Nē, Haiduk, tā nav gan. Tas, ka Tu to tā uztver, nenozīmē, ka tā ir. Ir runa par principiem un to, vai šos principus ievēro vienmēr, vai arī piemeklē katrai situācijai savus.
Tev, piem., ir princips (vismaz pēc paša teiktā) - neļaut runāt sliktu par pirtiņu, uz kura balstās arī Tava atsevišķu personu vajāšana un šo atsevisķo personu Tevis kaitināšana ;) Tas, ka Tava rīcība Tev šķiet pamatota, nenozīme, ka tā tāda šķiet visiem.

Haiduks:

ievish- padebatēsim.... ng kloni un paveidi, wmwmw tavuprāt bija "man var šķist ļoti noderīgs"
...un tūlīt te būs klāt vasuntli, kurš radās 19.11. pēc pieminēto klonu pazušanas :D ... un vispār, cik mierīgi paliktu blogā, ja neļautu piedalīties debatēs tāpat, kā neļauj balsot... naf bilžu naf ko muti brūķēt.

Vai, nu, Tu nesparoti, par ko cīnās ng, vai arī Tu to apzināti ignorē un negribi redzēt. Neesmu pārliecināta, kurš variants ir šajā gadījumā. Es nesaku, ka man ng cīņas metodes vienmēr simpatizē, bet es saprotu (vismaz pašai tā šķiet), par ko ir kašķis. Katram jums ir sava taisnība, tikai ng to prot aizstāvēt artikulētāk un ar humoru, bet Tu - tikai prasti lamājoties ;)

Un neviena no taisnībām nav absolūta, tādēļ arī bija jautājums sākumā - kurš būs tas soģis, kurš pateiks, ka tas ir labi un tas slikti?
Publicēts: 24.11.08 13:53
 citēt
es esmu bijusi pirtinjaa - un neesmu atbalstiitaaju pulkaa
Publicēts: 24.11.08 14:07
 citēt
cilvēks gribēja kulturāli atvadīties, bet iznāca kā parasti, jebkura, gandrīz jebkura tēma forumā aiziet netēmā, kādam vienmēr vajag kaut ko pie reizes nokārtot, tas var notikt pie sarunas par objektīviem, fotoaparātiem vai vienalga pie kādas tēmas........................
Publicēts: 24.11.08 15:51
 citēt
Jebkura tēma aiziet nevis netēmā, bet pirtiņā…
Publicēts: 24.11.08 16:25
 citēt
ne tikai, gandrīz jebkurš bara saiets ..................
Publicēts: 24.11.08 17:25
 citēt
vasuntli:cik tas negatiivs tomer pozitiivs
kaa vins tur seezh es saku

:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 24.11.08 18:22
 citēt
FOTOdurnis:Annir - mēs biujušie Tevi jau sen gaidam :):face-devil-grin:

Viņš sen jau tē... :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <